an awesome life about me

Ibland lyckas man.


Som jag anade. Jag har lyckats få halsfluss utan halsmandlar.
Att tabort halsmandlarna är (ska) vara ett bodemedel för diverse halsinfektioner. Men jag, Denise högström lyckas med allt. Det är ju självklart att jag ska få halsfluss trots att jag genomgått den jobbigaste operationen någonsin (Just det, jag har ju bara opererats en gång). Så nu blir det antibiotika i 10 muppiga dagar. Så var det med det.

Något postivit i denna sjukdomshistoria är att jag fyndade en mumin PJ till W på lindex medan jag väntade på den otroligt sega kassörskan inne på apoteket. Hela 75 pix fick jag betala för den, inte illa. En annan postiiv sak är att Wilgot snart kommer hem igen :D Åh min lilla gosse vad jag saknat dig!

Så nu har vi jämnat ut allt det negativa med lite postivit. Nu kan jag återgå till mitt, tjofjöjt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. alexandra

    jag har också tagit bort halsmandlarna men jag brukar också få halsfluss fast det sätter sig oftast i stämbanden. och det gör ju 7 gånger så ondare än vad halsfluss gör som sitter i halsmandlarna.

    iaf.. krya på dig.

stats