an awesome life about me

Idag är han på benen.


Märkte direkt att lilla W var bättre idag då han började dagen med att gå själv. Han ville inte heller ligga i soffan och gosa med mamma. Tempen står stadigt på 38,5 vilket är mycket bättre än 40+. Hans magsjuka fortsätter och allt han dricker kommer ut, dock inte via munnen. Hoppas att den ger med sig snart så han vill börja äta igen. Han har ju preeeecis lagt på sig lite hull efter förra sjukan och here we go again. Min spinkis.

Förhoppningsvis så håller sig tempen nere och vätskan i magen. Kan ju säga att vi bytta närmare 30st bajsblöjor igår. Är inne på 5 idag. Hua. Håll tummarna för Wilgot!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yohanna

  Du det låter ju helt galet.. Gillar han välling? När lillan var sådär kass i magen så var hennes avföring också supertunn och så, då körde jag på Bröstmjölksersättning som gör avföringen fastare, finns på ICA och vanliga butiker! (finns däremot mot förstoppning som endast Apoteket säljer, samma märke.. Semper eller vad det är, den röda kartongen du vet?). Det hjälpte på 1 dag, det vände verkligen då, och tarmen liksom spottade inte ut direkt, det gjorde att hon blev piggare snabbare också eftersom hon fick behålla mer vätska!! Rekommenderas!!

 2. Yohanna

  TRETTIO på en dag??????????????!!!!!!!!!!!!!!!! Kära nån, vad är det för vidrig sjuka??!! Min lilla var magsjuk i december i TVÅ VECKOR, det var vidrigt å många blöjor blev det och sjuk var hon! Men hoppas hoppas det ska vända för din lillplutte nu!!

 3. Emelie

  sv: Tack :) Jag blir bara mer och mer kär i hans hår, trots att alla vill att vi klipper honom. Men det är ju så himla fint!
  Ja, galonisar funkar faktiskt bra. Bara att det blir väldigt svettigt i dom eftersom dom inte "andas", det blir liksom som en ångbastu typ :P Men jag har hittat ett par bra och framför allt billiga :) Har bara sett skalbyxor på Polarn innan och dom är ju sjukt dyra.

  Hoppas verkligen att Wilgot blir helt frisk snart! Måste vara så jobbigt att veta att han säkert går ner nu igen, när han precis kommit tillbaka till sin normala vikt. Håller tummarna för att det går åt rätt håll nu :)

 4. Emelie

  Tack :) Jag blir bara mer och mer kär i hans hår, trots att alla vill att vi klipper honom. Men det är ju så himla fint!
  Ja, galonisar funkar faktiskt bra. Bara att det blir väldigt svettigt i dom eftersom dom inte "andas", det blir liksom som en ångbastu typ :P Men jag har hittat ett par bra och framför allt billiga :)

stats