an awesome life about me

Infektionen verkar vara under kontroll.

Tack och lov så verkar infektionen vara under kontroll nu. Febern har vart nere på normaltemp idag och såren har bleknat väldigt mycket. Känns så skönt när något blir bättre, knappt så man vågar tro på det. Som jag sa förut, jag litar inte på att det blir bättre men jag kan alltid hoppas.

Tråkigt att detta med kisseriet skulle inträffa. Det förlänger sjukhusdagarna med ca 7 dagar. Snart är han så pass braatt vi skulle kunna vårda honom hemma. (Om det inte vänder igen). Men så länge blåsam inte fungerar så kommer vi inte hem. Katetern ska sitta i 3-4 dagar till och efter det en ganska lång läkningsprocess.

Han fortsätter kämpa hårt lilla W. Han förvånar oss alla här med sin kraft och envishet. Kungen av sachsska brukar jag säga ;) Det är bra. Man ska ha lite pondus och envishet i denna värld vi lever i. Han är dock riktigt trött på att ligga på sjukhus och självklart väldigt ledsen och tagen av allt detta. Gårdagen var inte det bästa för hans trauma om man säger så. Han är rädd, skärrad och förbannad. Men han skrattar lite om dagarna nu i alla fall ♡

Tack tack TACK alla för allt. Ni är helt underbara ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Åh va skönt att någonting äntligen börjar vända för er! Har tittat in varje dag och verkligen hoppats. Nu är det synd med kisseriet, men det kommer också snart vända och snartl har ni er älskade W hemma hos er!
  Ni är riktiga kämpar och jag skickar er tusen krya på dig kramar!

 2. Axdal

  Igår när jag läste inlägget om kisseriet så blev jag så himla ledsen. Tårarna bara rann.. Tur att jag var hemma. När jag hämtat mig så åkte jag och hämtade kidsen på dagis. Extra tidigt.. Hade igentligen egen studier. Jag och barnen satt sedan hemma och mös i soffan. Jag ville bara inte gå ifrån dem.. Många kramar blev det igår.
  Igentligen borde man offra lite mer för barnens skull..
  Gårdagens inlägg fick mig att inse att allt snabbt kan vända till något jobbigt och svårt.

  Och nu blev jag superglad över att febern gått ner och kopporna ser lite bättre ut.. Jag ber för er att allt ska bli glad snabbt.. Big hugs..
  Alexandra

 3. Lina

  Åh så underbart att läsa! Det ska vända helt nu! Hoppas ni vågar andas ut lite och känna hopp. ❤ Även om det är läskigt att göra det, fyller det ju på med lite kraft och uppmuntran iaf. Vad han och ni har kämpat… Kan knappt tänka på det.

 4. Linda

  Det ser ut att torka in. Hoppas nu han får läka. Tänk vad hans lilla immunförsvar får jobba. Hoppas på kryapåsig uppdateringar imorgon.

 5. Anna

  Inlägget om katetern fick mina tårar att rinna och det gjorde såå ont i hjärtat. Stackars liten. Tänker på mina barn! Men vilken underbar liten kämpe ni har och känns bra att läsa det här inlägget,håller tummarna att det fortsätter i rätt riktning nu! Men det måste det för nu har han (och ni!) lidit tillräckligt! Kram från en främling :)

 6. Wilhelms mamma

  Så underbart att se att det läker på ordentligt! Tråkigt med gårdagen, men tänk vad han har blivit bättre. Bara det att ni fått infektionen under kontroll – bra jobbat! Klart att det ska bli bättre, Snart är även urinblåsan bra och ni får åka hem. Så duktig han är er lille kille. En riktig kämpe och kämpar på bra. Skäm bort honom så mycket ni kan, han förtjänar verkligen att behandlas som kungen av sachsska :-) Bra att ni går ut med detta i media och upplyser andra, stongt gjort. Styrkekramar, fortsätt så!

 7. Camilla

  Så härligt att se att han mår bättre! Förstår att Ni längtar hem. Men skönt ändå att Ni får vara kvar på sjukhuset.

 8. Petra

  Hejsan! Känner inte er på något sätt utan hittade hit genom ambulansinlägget på FB. Vill bara säga att mina tankar är hos er och vilken liten kämpe ni har :) har följt din blogg senaste dagarna och läst genom tårarna. Har själv en kille på 4 år och förstår vilken jävla mardröm detta måste vara. Hoppas nu det fortsätter åt rätt håll, inget barn och inga föräldrar ska behöva genomlida detta. Läste också vissa idiotiska kommentarer du fått och man undrar vart mänskligheten är på väg. Du har gjort det bästa för din son och att du ens ska behöva försvara ambulanstransport är helt sjukt. Vilken förälder som helst hade gjort samma val. Ta nu hand om varandra och krya på lillkillen.

 9. Lotta

  Åh vad skönt att höra!!!!!!
  Jag har följt din blogg de senaste dagarna och jag har varit så illa berörd och så ledsen för er. Lille Wilgot är verkligen en kämpe! Kan förstå den enorma glädje ni känner nu!
  Kramar från mig och min 3-åriga son

 10. Veronica

  Åååååå, vad glad jag blir av att läsa detta!!! Hoppas hoppas att det fortsätter så här! Kämpa på Wilgot :-). Du e sååååå duktig!!!

 11. Johanna

  Så skönt att det går åt rätt håll även om är riktigt tråkigt med kisseriet. Håller tummarna för att det läker snabbt så ni får komma hem igen! Kram!

 12. Anne

  Åh det ser ju mycket bättre ut! Så skönt att han fått slippa febern idag, nu hoppas vi att det fortsätter såhär!

stats