an awesome life about me

Inskolning dag 1 och 2

Dag 1
Wilgots första inskolningsdag gick super bra. Han var inte det minsta blyg trots mina föraningar. Han lekte fint och var helt orädd. Han åt alla mål och protesterade inte. Han verkade trivas super bra. Det var pappa S som var på förskolan med honom igår så jag vet inte så mycket om den dagen. Men allt hade gått bra förutom vilan, den hade gått åt pipsvängen som för dom flesta som ska vila för första gången. När W kom hem var han helt slutkörd och det var ganska förståeligt :)

Dag 2
Eftersom att jag var ledig idag så beslöt jag mig för att ta W till förskolan och vara med honom där. Mest för att granska pedagogerna men också för att jag ville se hur han har det där. Dagen började kl 9 idag med och allt gick verkligen super bra. Han struntade fullständigt i mig hela dagen förutom när han for med huvudet ner i golvet. Han lekte jätte fint med alla barnen och jag säger bara såhär, han trivs underbart bra. Han tycker det är så roligt med alla barn och vuxna.

Idag lyckades dom få Wilgot att sova på vilan vilket är jätte positivt. Dock sov han bara i 30 min men det är iaf något och det gjorde så att han orkade med hela dagen. Det gick så pass bra idag så jag fick sitta utanför och gömma mig halva dagen. Han trivs verkligen och det känns så bra. På dessa två dagar så har W börjat gå mer vilket också är positivt. Det går inte fort men det går iaf :) Pedagogerna tycker att Wilgot är mega go, dom var lite smått chockade över att han var så framåt och glad hela tiden. Han möter alla med världens smile, precis som sin mamma haha. Under denna dag har jag kommit på att min ”bebis” är en väldigt stor bebis då han är lika lång samt längre än barn som är födda tidigt 09, till och med 08. Vart ska detta sluta? Haha :) Dagen slutade iaf kl 14 och då trippade vi hem igen.

Nu sover W och imorgon väntas en ny inskolningsdag, men med pappa S igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yohanna

    Åh vad skönt det går så bra för er! Hur lång inskolning har ni? Vi ska ha 2v, å sen KAN det bli mer om det inte går bra med hejdå-delen.. Jag ska säga hejdå och "försvinna" 10min på måndag för första gången. Vi får se hur det går.. hon har varit superduperblyg so far men..

stats