an awesome life about me

Ja det ska gudarna veta.

Här har jag suttit i dagarna två och försökt komma på något att skriva om. Har jag kommit på något? Nope, där av min tysthet. Idag är sista dagen på semestern. I helgen jobbar pappa S sedan drar det igång för mig, jobb dag ut och dag in.

Kameran har jag inte rört på 1 månad, känner mig så innebäääängen dålig. Den där jäkla mobilen är boven i dramat. Ska försöka luska fram lusten att blogga igen. Men jag har typ glömt bort hur man gör. Vad skriver man om? Skulle kunna skriva en HEL bok om Wilgots 3 års trots. Det ska gudarna veta, att den ungen, han kan. Jag vill sälja honom minst 20 gånger om dagen. Men självklart kommer jag aldrig till skott ;)

Ja just ja. Igår sålde vi vår älskade donkey. I hemmet finns nu 2 nya barnvagnar, just love it! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nikita

  ja fy bubblan, trots är allt annat än kul, Albin befinner sig just nu i 5års trots och det är bland de värsta jag upplevt, men det går ju över nån gång som tur är =)

 2. Yohanna + 3

  Meeen… berätta om Donkey ni sålt – varför, vad är det nya, hur känns det och hur gick tankarna? Å berätta om hans trots, våran dotter håller på att knäcka oss ganska ofta också så…..

 3. Aggie

  Haha, vet allt om treårs trots :-) Men det har lugnat ner sig massor! Inte lätt när man har en liten bebis samtidigt heller. Lillasyster är nu 8 månader och storebror 3 år och 1 månad :-)

  Men det blir bättre! Visa dagar lyssnar han bättre än någonsin nu och kan också reflektera över saker som igår när han var tvungen att hålla handen för det var så mycket bilar runt omkring. Det började han prata om på kvällen sen. Då har han ju lyssnat och verkligen tänkt på det! Så de kommer ur sånadär faser smartare än nånsin :-)

  Kramar!

  ps. saknar ditt bloggande massor! Är dessutom väldigt nyfiken på vagnarna! Så där har du ett inlägg att skriva :-) ds.

 4. Sanna, mamma till Liam och Saga

  Jag och säkert många med mig, följer ju din blogg för att det är kul att följa ditt vardagsliv med två barn när man själv är i ungefär samma situation. Inläggen behöver inte ha nån mening eller vara genomtänkta, små bitar ur Erat vardagsliv, barnens utveckling, nåt middagstids etc duger gott. Jag vill följa Dig och din familj, det räcker så. Skit i skrivkrampen och ladda upp en mobilbild med några rader text. Det räcker så :)

stats