an awesome life about me

Ja, det var ju typiskt..

Peppad mama! Vårfeelings, gott humör och påfylld med kaffe. Tänkte att jag skulle fira vårvärmen med att dra på mig mina chinos som legat i garderoben sen i somras. Ivrig sprang jag till garderoben och slet fram dom, äntligen VÅÅÅÅR! JIPPIE!

Det var inte en lika ivrig mamma som drog på sig sina nya jeans istället. Tältet fick återgå till garderoben. Efter någon timme kom dessutom tant röd och knackade på dörren. Stick och brinn, jag vill inte ha dig här. Sen det kom huvudvärken och det började regna. Så härligt!

Men maten smakade ljuvligt, tack och lov.
Har nyss ätit upp alla muffins jag bakade igår, allt för att komma i mina chinos. Slutet gott, allting gott ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. ENDENISE

  SVAR:

  Jag gick knappt upp under graviditeten, jag gick ner samtidigt liksom. Sen efter så tappade jag det jag ahde gått upp gånger 3 så jag ligger ca 8 kg under min normala vikt :)

 2. Melissas Prinsar

  ja körde ombytta roller där när vi var å storhandla igår sprang ja in på vero moda och kikade lite hittade ett par nya jeand med hög midja till min samling här hemma ;)
  dom var precis så jag fick på mej dom men strl större var för stora och jag tänker INTE äta upp mig så dom större passar utan de fick bli min motivations byxa :D
  ja ska få på mej dom utan att slita å dra ;)
  Kram

 3. frida

  Haha ja det där känner vi igen…….hemskt är det.
  Men här hemma brukar det vara tvärt om, man kommer på dom där aaaas snygga byxorna man hade sommaren för två år sedan och letar&letar , sen en timme senare hittas dom och de kommer bara upp till knäna , sen är det tväääär stopp. suck.
  Haha.
  Middagen där ser jäkligt god ut , på tal om något annat ;) recept? :D
  Kram fridaelinor.blogg.se

 4. Lina

  Hehe, ja du. De där byxorna satt ju lite löst på dig nu :) Och trist med Tant Röd. Jag har tack och lov inte sett röken av henne ännu och jag hoppas hon håller sig borta någon månad till :P

  Och vad himla fina ögon du har! Jag vill också ha bruna ögon. Har alltid velat ha det. Och nu hoppas jag lite på att Vera ska få det då hennes far har samma fina ögonfärg som du, haha :)

 5. Carolajnah

  Hej!
  Jag är en ny följare på din blogg, gillar verkligen dina foton!
  Ska ha mitt första barn om drygt 8 veckor så det är roligt att följa ditt
  liv som småbarnsmamma!
  Jag blir lite nyfiken när jag såg detta blogg-inlägg, hur har du tappat så mkt vikt när du nyss fått barn?! Jag längtar tills den dagen jag kommer i mina smal-jeans igen… :P
  Kram
  Carro

 6. Mikaela

  Hehe. Vad jag "älskar" såna dagar ;). Tänkte bara vara nyfiken och fråga vart du köpt din tröja!? ( den i "spets"). Du får baka massor och smaka en hel drös så kanske dina chinos passar snart ;).

 7. Blue Velvet - Vegas mamma

  Sv; Tack gumman! <3
  Just nu känner jag mig som en zombie, sitter bara och kan stirra rätt in i väggen och är "tom" när någon pratar med mig. Orken är totalt borta just nu =(
  Hoppas det går bra för dig och att du får Levaxin snabbt om dom nu ser att du har fel på din sköldkörtel. Man mår såååååå mycket bättre med medicin har jag förstått nu och jag kommer ALDRIG mer sluta upp med dom.

 8. Amanda ♥ mamma till Viggo

  hihi japp ^^
  han skrattade helt hysteriskt åt Wilgot på videon när vi sjunger bä bä vita lamm, men jag hann inte fånga allt på bild, tredje gången vi tittade på filmen skrattar han bara till i början och det var såklart den gången jag filmade honom. haha

 9. Kim - Mamma till Victor & bebis i magen

  åh vad e det för gott? :)

  söt han är som vet att han kommer få höra "aja baja" om han hittar på något hyss. :p

  Okej, min karl är 4 år yngre än mig! Men det funkar bra iaf och de flesta tror att han är 3 år äldre än mig, haha. :p

  Är ju jätte bra om han kan övningsköra med en förälder eller någon, blir ju billigare än att ta allt på körskola. :)

 10. Blue Velvet - Vegas mamma

  Sv; Jag har en sköldskörtelsjukdom/struma som heter hypotyreos och om man inte käkar sin medicin så kan det gå riktigt illa. Man producerar närmligen inga hormoner till kroppen. Ämnesomsättningshormoner påverkar nästan alla kroppens funktioner och gör att varje cell i kroppen har svårt att utföra sitt arbete. Hela kroppen och alla dess funktioner går på lågvarv. Det är denna dumma sjukdomen som gjorde att jag inte kunde få Vega på ett naturligt sätt.

 11. Mikaela

  Här hemma går det lite åt det andra hållet när det kommer till kläder ;) Såg att de precis fått in jättefina chinos på Gina… finns på hemsidan. KRAMAR!

 12. Linda ♥

  Är du en av de få som inte tycker om att ha gått ner i vikt så att kläderna sitter slappt!? :P
  Önskar att jag kommer kunna gå ner de 13 kilona jag dragit på mig.. och helst några kilon till.

stats