an awesome life about me

Jag är förföljd eller nåt

Happ, andra gången på 2 veckor det ”spökar”. Första gången var när jag var i Oxelösund och andra gången nyss. Det värsta med detta är att jag är livrädd och pappa S är ute på krogen. Suck, varför ska det hända just idag då man är själv?

Den människan som har en förklaring på detta får ett tack ända från min hjärtegrop.

Jag sitter i vardagsrummet och spelar en pokertunering. Hör plötsligt hur duschen går igång. Man hör skillnad om det är kranen, duschen, eller kökskranen. Går in för att se efter, på vägen dit slutar det. När jag kommer in i badrummet så försöker jag lugna mig själv genom att intala mig själv att det bara var kranen. Ni vet det kan lätt bli eftertryck. Vi har nämligen en såndär duschspärr som man måste dra ut för att duschen ska gå igång och då måste även kranen vara på i fullt läge. Tittar runt lite.. Duschen sitter fast på väggen precis som den brukar.

Men försöket att lugna min rädsla misslyckades när jag ser att det är stänk över hela badkaret, väggen, samt över båda kranerna (handfat och badkar).

Jag avskyr sånthär!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katarina

  Men huu! Fick rysningar över hela benen när jag läste det här.. Usch usch usch… Förklaring kan jag då tyvär inte bidra med.

  Vill ändå passa på att säga vad glad jag är att ha hittat tillbaka till din blogg!! Var länge sen jag läste den nu, så pass länge sen att jag måste säga grattis till nr4 som är påväg!! Härligt! :D

 2. Sanna, snart 2-barnsmamma

  haha, inte bara jag som har oordning då :)
  Av dom icke privata bloggar jag följer så är det din och mammaochbullen.blogg.se. Sen har jag ju följt spiderchick, men där är det inga fler på g. Däremot ska två kompisar med privata bloggar ha barn nu i november och januari :)

 3. LillaJag-fotogalen mamma till son!

  Vad skumt, det har börjat här hemma igen. Det slutade efter att jag sa till innan bf för 10 mån sen typ och nu har det börjat igen. Detta är mitt barndomshem så har varit med om mkt!

  Uppdatera hur det går! Ska " rena" hemmet senare idag när jag är själv.

 4. mtbq

  jag skulle skitit på mig!!! Har ingen bra förklaring på detta mer än att det fanns ett skitigt spöke som antagligen nu är ren…. Gaaah…..

stats