an awesome life about me

Jag är tom..Tom på ord och ett litet liv..

Jag är hemma nu. Jag vet inte vart jag ska börja. Jag är tom på ord, i chock och jag förstår inte själv vad som hänt än.
Jag trodde att botten vad nådd men tydligen var den inte det. Allt är bara kaos inombords. Orkar inte gå in på detaljer..inte idag.

Jag har vart gravid utan att veta om det.. Detta barn valde själv att inte se världen.
Jag har fått missfall. Vi har förlorat något som kunde bli en lillebror eller en lillasyster.

Imorse fick jag brutala smärtor i nedre buken, värre än båda mina förlossningar. Det vägrade släppa och jag kunde knappt stå eller gå. Efter ett samtal med rådgivningen var väskan packad och jag var på väg in. Där har jag vart.. Jag har blivit undersökt, fått morfin mot smärtan och sett en tom livmoder.

Det så overkligt, helt ofattbart. Jag minns knappt att jag har vart där. Allt jag kommer ihåg är dessa timmar av total smärta.. Så kaos som det kan bli. Jag orkar verkligen inte mer..inte just nu. Varför ska något sånt här hända när man redan är så långt ner man kan komma? Varför?.. Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Jag förstår inte! Jag orkar inte känna efter så därför blir detta ett väldigt kallt inlägg utan känslor. Jag har inga känslor..Jag är helt tom. Allt är bara så sjukt, ofattbart. Chockad..
Jag återkommer och förklarar när jag orkar.. Nu ska jag försöka sova.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Louise

  Jag vet inte vad jag ska skriva mer än att jag blev så tagen av det du skrev. Ta hand om dig, jag hoppas att du mår bättre snart!

  Kram

 2. Rebecca

  Beklagar sorgen..
  Men än en gång; allt har en mening. Kanske var detta barn inte friskt eller så riskerade du att fara illa i samband med graviditeten. I vilket fall som helst har allt sin mening och det är det ni måste tänka på i denna stund. Mys extra mycket med dem barn ni har. Era fullt friska barn!
  Kramar

 3. Aggie

  Nä, usch! Stackars dig! Såååå tungt du har det just nu. Jag har också fått missfall utan att jag visste att jag var gravid. Trodde jag fick min mens och hade mensvärk men inte så farligt. Men slutade aldrig blöda och de blev mera som avslag efter en förlossning. MVC konstaterade super tidigt missfall. Den gången hade jag inga gravid känningar alls när men när jag sen blev gravid igen mådde jag så jävla dåligt! Som att den bebisen sa att jag kommer göra allt för att du ska känna att du är här, även om det betyder att du kräks 5 gånger om dagen…

  Så kom lilla N efter det :-) Va värt alla bekymmer och kräkningar!

  Men det är en sorg att få missfall, även om kroppen är smart osv. Ta hand om dig och lägg dig i sängen och må dåligt och gräv ner dig ett tag! Man måste också få må jävligt dåligt ibland, för att kunna komma tillbaka upp till toppen igen.

  Så tillåt dig själv att må dåligt! Det kommer att bli bra för du är en helt underbar person och en fantastisk mamma! Men det kommer ta tid och låt det ta tid, så du får bli hel igen :-)

  Stora, stora varma kramar från mig i gurraberg!

 4. Emmy

  Blir ledsen för din skull, du hade det nog jobbigt som det var nu! Men du ska se att det vänder om än det är tufft och allt känns hopplöst, ge det bara tid framför allt ge dig själv tid. Många styrkekramar

 5. Tessah - Norrlandsmorsan

  Kan bara tänka mig hur du känner dig just nu. :/
  Jag fick missfall i tvillingar innan jag fick Dante. Det var fruktansvärt, men det är bara vara ledsen och bearbeta. Man glömmer aldrig men man accepterar.

  Stora kramar till dig/er! Ni tar er igenom detta , du kämpar på bra, och som inte deppigheten var nog för dig stackare.

  Ta hand om er nu. Ni är så fin familj.!

 6. Emõke

  Låter fruktansvärt, (har också fått missfall, och det var bland det värsta jag varit med om) men kämpa på livert har även sina ljusa stunder. Önskar jag kunde ge dig lite styrka, lite kraft, tänker på dig!

 7. Johanna

  Åh, kan inte föreställa mig det men förstår hur hemskt det måste vara. Ta hand om dig, tänk inte på bloggen utan läk i tid egen takt. Vi finns kvar här!

  Stor kram <3

 8. Carro

  Trist med missfall även om du inte visste om att du var gravid, dock kanske det var bra att det hände. I den situation du befinner dig i nu så kanske inte ytterligare ett barn hade varit så bra. Du måste ju komma på fötter igen, känna glädje för livet innan ni skaffar syskon till dom fina ni redan har. Du måste sätta dig själv och din familj i första hand nu. Jag hoppas att du mår bättre snart. Stor kram.

 9. Sara, mamma till tre små troll

  Jag vet inte vad jag ska säga, kanske för att inget kommer hjälpa, en liten mirakelbebis valde att lämna mig i söndags med. En väldigt oplanerad men ändock så älskad och efterlängtad mirakelbebis, jag känner mig precis som du. Tom, det är det enda ordet som kan beskriva känslorna. Tom och så ledsen och rent ut sagt förstörd. Två veckor fick jag vara lycklig efter det positiva beskedet sen lämnade min lilla mirakelbebis mig och i snart en vecka har jag känt mig tom, skickar kramar i massor <3

 10. Madelene

  Skickar en bunt med STORA styrkekramar!!! Håller med föregående talare, att ingen skall behöva gå igenom något sådant här! Tänker på er! <3

 11. Stephanie

  :(( åh va synd. Usch. Detta är inget man önskar någon :'( stackars er. Men ta hand om dig/er och låt det ta tid. Skynda in på sorgarbetet. Och när du/ni känner dig redo så finn den där inre kämparglöden igen :). Sänder styrkekramar till dig/er (även fast jag inte känner dig/er ;)).

 12. Lisa, studentliv och politik

  Jag vet inte vad jag ska säga. Det var jag som mailade dig i vintras angående varför jag läser din blogg. Känner du att du vill prata av dig så har du mina kontaktuppgifter i mailen. Vet att en kommentar på bloggen inte gör saker bra på ens en liten nivå. Men som sagt, du har varit en jättestor hjälp när jag gick igenom samma sak så finns på mail om det är något.

 13. martina

  Jag lider med dig fast jag inte förstår hur hemskt du har det!
  Krya på dig nu, och ta dig tid att läk, njut av dina två skruttar du har där hemma och din man så klart.
  Kraam

 14. Maria Sandström

  Hej!
  Jag blir helt tom på ord när man läser vad du har fått gått i genom börjar nästan storgrina :( :(
  Sänder massor av kramar till dig & din familj!!
  DU kommer klara av det här även fast det INTE känns så nu du är en stark tjej som klarar av allt som kommer i din väg :)
  Tänker på dig & din familj!!!
  Kram

 15. Karin

  Usch så hemskt.. Ett missfall är ju så jobbigt ( och fysiskt smärtsamt ! ) att gå igenom och när du redan mår dåligt, ja nej fy stackare :/ många kramar till dig <3

 16. Jenny

  NÄE FYFAN :( :( fy vad hemskt och fy vad orättvist det är ibland, stackars fina du. som om det inte var nog redan.. jag önskar verkligen att du får må bra snart. kan inte föreställa mig hur det måste kännas.. finner inga ord. vill bara krama om dig! tänker på dig <3

 17. Johanna

  Nej vad hemskt, jag känner verkligen med dig. Jag vet att det inte är någon tröst, men jag tror att allting händer av en anledning. Du har två fantastiskt fina barn, försök att glädjas åt det, och om det är så att du vill ha fler barn i framtiden så kommet det när det är rätt tidpunkt. Du ÄR stark! Glöm inte det!

 18. Sandra

  Men oj! Vet inte vad jag ska skriva men fy vad hemskt! Kan inte ens föreställa mig! Massor med styrkekramar! Ta det bara lugnt och bearbeta detta, låt det ta sin tid!

  Kramar i massor !

 19. Annica

  Kärlek till dig! <3 Jag vill säga "jag finns bara ett samtal bort" men inser att du och jag känner ju faktiskt inte så att jag skulle vara en du vill prata med kommer nog inte hända. Men jag vet att det är enormt viktigt att du pratar med någon, vem som helst, för att få hjälp och stöd i detta.

  Jag kan inte ens föreställa mig hur du känner nu, hur jobbigt det är. Att du, på ett vis, blottar dig i din blogg får mig att tänka att du är en sjukt stark person och jag tror att du kommer klara detta och allt kommer, en dag, bli bättre. Men du måste låta det ta tid. Att stressa fram ett bra mående kommer bara bita dig i rumpan senare. Tillåt dig själv att må skit.

  Jag vet att man inte vill må skit just när man har barn, man vill ge dom så mycket mer, att de skall ha det bättre. Men så länge dina barn har tak över huvudet, kläder på kroppen och mat i magen så är det okej. Det är okej att inte orka mer än så. Tillåt dig själv att läka, även om det tar tid.

 20. Smurfan

  Så fruktansvärt! Vi är många som läser din blogg och tänker på dig! Du får försöka tänka positivt, att du ska klara detta osv även fast allt är nattsvart just nu. Genom att läsa din blogg och titta på dina fina bilder tycker jag att du är en fantastisk mamma! Jag skickar alla styrkekramar jag kan till dig! Ta hand om dig och din fina familj! Allt blir bättre ska du se. Kram Smurfan

 21. Sandra & bebis i magen

  Ånej, vad sorgligt!
  Men det finns alltid en mening med allt, svårt att tänka på det nu men det lilla livet kanske inte var friskt.
  Jag beklagar verkligen, jag vet inte sorgen att förlora ett barn, men jag kan förstå den!
  Stora, varma styrke-kramar till er Denise! <3

 22. Linnéa & lilla Lo

  Livet är orättvist och jag tror du just nu måste uppleva det värsta om och om igen. Det är fel och du är inte värd det.

  Vet att det är lätt att skriva men snart vänder det, det är jag övertygad om. <3

  Kramar i massor!

 23. Catharina

  Oj, så tråkigt. Det känns som om du redan har massa att stå i och sedan få något sådant här över dig blir nog inte bättre. Men du är stark, jag tror på dig!

 24. Emma - tvillingmamman

  Vet hur det känns, har själv fått missfall :( men försök att vara stark, svårt men du klarar det <3

 25. Heidi

  Oavsett om man vet om det eller inte så tar det hårt på en. Var med om missfall för 11/2 år sen i v11. Fruktansvärt. Smärtan var inte så farligt. Men nu i efterhand har jag insett att det var fel från början med den gravidteten. Mådde skit bodde fysik och psykisk. Rasade i vikt. Vägde tok för lite. Gick bara ner och ner. På köpet började man mår så dåligt att man kände att man inte dög. Jobbade bara ännu mer för att tänka på andra saker. Sen tog det tid innan det släppte. Fick prata med en kurato. Och det var det bästa som hänt. Att prata ut med nån som man känner inte. Ingen som vet ens historia. Bara sitter och lyssna och är där.

 26. Sandra Ackefjord

  Vännen, jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Det är å hemskt att det inte går att beskriva. Jag blir tom på ord… Jag vet att jag inte kan göra något just nu. Det är bara vänta och se på att tiden ska gå. Försöker skicka mina tankar till dig om en förhoppning att det kan bli bättre just nu. Förstår din förtvivlan och sorg. Se till att sov riktigt ordentligt och vakna med modet att kunna prata om det här. Du finns i mina tankar! Jag vill att det ska bli bättre för dig. <3

 27. Clara

  Men finafina Denise, tycker så otroligt synd om dig! Varför ska allt hända en och samma människa?? Hoppas du har fina vänner och familj som ställer upp och finns där för dig nu. Åh vill bara ge dig en bamsekram men hoppas den går genom skärmen till dig<3<3<3<3

 28. Emma - Mamma till Viggo & Melker.

  Men gumman! :( Fy! Blir alldeles tårögd…
  Blir så nyfken… Hur långt gången du var? Om du haft mens under tiden? (du förklarar nog i ett annat inlägg).

  Detta förklarar verkligen din trötthet och slut på ork, mitt i din depression och allt :( Måste ha varit tungt för dig <3

  Men fy så hemskt… Jag säger som du, jag blir tom på ord… Tänker på er just nu, ett missfall är ändå ett missfall, även om ni inte vetat nåt, inte roligt… Usch.

  STOR KRAM och krya på dig nu <3
  (sorry om det var en flamsig kommentar)…

 29. MalinE

  Finaste Denise , Du ska se att allt blir bra igen. Saker och ting sker här i livet , oftast av en mening. Man behöver inte grubbla på vad meningen är under tiden man är uppe i skiten, utan det visar sig längre fram.

  Du är stark och du kommer att klara detta också . Jag brukar säga dom gånger allt faller över mig att " hellre ta all skit på en gång och ta mig ur det starkare och visare än att ha det lite jävligt hela tiden"

  Jag tänder ett ljus för det liv som gick förlorat för dig , coh skänker dig mina hjärtligaste kramar

 30. Anonym

  Usch! Jag kan inte ens förstå vad framförallt du nu går igenom! Hoppas ditt psyke snart blir bättre! Har själv varit därnere flera gånger så vet hur du mår. Ta hand om dig och din underbart fina familj <3!

 31. Sanna, mamma till Liam och Saga

  Åh! Kan inte ens föreställa mig smärtan att förlora ett litet liv. Krama om din man och dina barn hårt.
  Styrkekram!!!

 32. Madde

  Du har verkligen inte gjort något för att förtjäna detta Denise.
  Men efter regn kommer solsken jag hoppas verkligen att det vänder för er nu. Hoppas att du finner styrka och glädje snart. Skit i bloggen ett tag kanske? Alltså logga inte ens in för att se kommentarerna. Ta vara på dig själv och din fina familj och bara skit i allt annat.

  Jag tror verkligen på att efter regn kommer solsken.
  För er borde det skina så starkt att ni får ont i ögonen snart.

  Massor med styrke kramar. <3

 33. Sara - Mamma i Juni

  Åh fina Denise. Jag blev alldeles kall när jag läste ditt inlägg. Jag vill bara krama om dig och säga att allt kommer bli bra, även fast jag vet att dom orden kanske inte hjälper just nu. Ta hand om dig och fokusera på att börja må bättre, du förtjänar det bästa! Kram på dig

 34. Elli

  Oj, kära nån! Så fruktansvärt jobbigt och tråkigt för dig/er.
  Jag hoppas allt känns i alla fall en aning lättare inom snar framtid.
  Tänker på dig.

 35. Saga -mamma till Emilia

  Usch! Jag har själv fått ett missfall för några veckor sen och vet hur tufft det är.. Det är fruktansvärt. Och knappast det du behövde när du redan mådde skit..
  Stora kramar till dig Denise, du tar dig igenom det här!

 36. Malin

  Jag tycker att det är väldigt starkt av dig att förklara så mycket om ditt mående och vad du går igenom. Många skäms nog för hur dom mår och håller det inom sig. Tror att ditt sätt är bättre. Det är bättre att vara öppen och förklara, då bearbetar man också det hela själv!
  Jag hoppas att du sakta men säkert snart ska hitta ljuspunkter och hitta tillbaka till den Denise du är!
  Kram till dig!

 37. Maria

  Men goa lilla gumman :(

  Det finns inga ord som kan värma när något sådant här har hänt. Men jag skickar över ett helt gäng kramar och tankar till er.

  <3 <3 <3

 38. sofia

  Kanske detta tröstar lite grann för dig men jag vet precis hur de känns att få ett missfall och förlora ett barn. De känslor man får är precis så som du säger och alla tårar som rinner – de är hemska känslor. Jag önskar att jag fanns närmare hos dig, så vi kunde vara kompisar och jag kunde ge dig en massa kramar då du behöver det och vara din bästa vän men också höra på allt du behöver prata om. Bara finnas till hands. Massa kramar till er!

 39. Anonym

  Men nej, gud din stackare :( Lider med dig, varför bli sparkad på när man redan ligger ner? Ta hjälp av familjen, du behöver inte vara stark just nu. Jag hoppas något positivt kan komma ur detta, jag tänker på dig ännu mer nu. Det är inte rättvist detta…många kramar!

 40. khadijah-mamma till två

  Jag lider verkligen med dig och kan inte ens tänka mig hur du
  Mår just nu. Blev så ledsen när jag läste ditt inlägg nu. hoppas så
  För din skull att du snart ska Fp må bättre. Tänker.på.dig. Kram från en trogen läsare

stats