an awesome life about me

Jag förbereder mig.

Tycker så synd om min lilla prins.
Dessa dumma förkylningar blir 100 gånger värre på honom. Han började hosta lite smått igår och idag när han kom hem från dagis så var allt så mycket värre. Han har hostat så han spytt. Han har tvingats andas medicin ur inhalatorn vilket han hatar. Man får stå där som en jävla dåre och hålla fast masken för hans mun & näsa, höra hans panikskrik och se hur tårarna bara blir fler och fler medan man ska räkna hur många andetag han tagit. Jag verkligen hatar det. Han har sovit i 2.5 h och redan vaknat ett 20tal gånger. Jag förbereder mig på en lång natt. Matvraket vägrade äta middag också, ett sant tecken på att han inte är riktigt kry.


Tur att du är go, glad och feberfri iaf ♥
peppar peppar ta i…faaan jag hittar inge trä!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Grynet mamma till lille Vidar

    Usch då :( Det som är den stora nackdelen med dagis, alla dessa sjukdomar! PÅ tre månader har vidar varit sjuk 7 ggr :/ Och han började veckan med magsjuka och feber(för 3e gången i vinter) men men det är nog bara att gilla läget typ :P

  2. Yohanna

    Dessa GRYMMA förkylningsbakterier och virus alltså, de tar kål på de stackars små!!! :( Hur gammal är lillen??? Jag håller på att skola in på dagis (1,5 år är min dotter) och det tog 4 dagar innan vi blev dunderförkylda både jag & lillan.. :/

stats