an awesome life about me

Jag ger fan upp..så sjukt jävla ledsamt!!

Förlåt men nu får det vara nog. Jag orkar inte ta hur mycket skit som helst. Denna pengafråga har blivit allt för het och att uttrycka sig hur som helst är fan inte okej. Jag är bara människa.. Förstår ni?

Vi har redan behövt använda våra sparpengar dessa månader då Staffan stått utan jobb. Dom är kaputt. Hade jag vetat att denna situation hade uppstått så hade jag ALDRIG opererat mina bröst, det måste ni väl förstå? Eller är ni helt kaputt i huvudena?

Vi får pengar från försäkringskassan och försäkringsbolaget men tror ni att det täcker 1,5 lön? Staffan får ex inga vab pengar pga arbetslöshet och jag ligger på sjukhus så jag kan OMÖJLIGT vabba!!

DET VAR INTE JAG SOM DROG IGÅNG INSAMLINGEN! Jag sa att jag aldrig skulle orka lägga energi på något sådant och att det är väldigt över min egna gräns MEN då var det 2 vänliga själar som tog detta beslut. INTE JAG!

Jag lovar er, jag, vi kämpar för att få ihop det. INGEN MÄNNISKA kan förutspå att detta skulle hända. Speciellt inte jag. Hade jag vetat hade jag skitit fullständigt i och köpa nya kläder till mig själv förra månaden. Hade jag VETAT hade jag struntat i den där kaffe latten jag tog på fiket förr förra veckan.. Vad tror ni om mig, om oss? Vi har alltid klarat oss, men inte så att det funnits mkt pengar kvar. Vi har alltid betalat våra räkningar och vi har alltid kunnat unna oss. Att detta skulle hända..oss.. visste vi inte. Stå fan inte där och säg vad som helst, tänk efter först!

Detta är så jävla jobbigt för mig. Jag är helt tom på känslor. Jag har spenderat 2 veckor på sjukhus med min son som vart jävligt sjuk. Jag har opererats och tvingats vara på sjukhus och inte fått träffa mina barn. Jag är fortfarande på sjukhus. Min dotter tvingas bo hos min mamma för att inte bli smittad av sin bror. I allt detta så lider jag av en svår deprission som jag måste kontrollera på något jävla vänster. TROR NI ATT VI HAR DET LÄTT?

Socialen går tillbaka och tittar i flera månader och innan detta finns det inga brister i vår ekonomi. Dom kommer inte hjälpa oss och om dom gör det så tar det för lång tid. Jag behöver få saker sålt, vi behöver hjälp. Nästa månad är månaden som pengarna inte finns. VAD ska man göra?!

Att folk vill hjälpa till är helt underbart. Att det finns människor som bryr sig fast dom inte känner oss. Jag blir helt gråtfärdig av tanken. Vi har fått mat leverat hem idag av Giving People. Fantastiska människor. Men sen finns det ni, ni som jag riktar detta åt. Som bara vill stjälpa och trycka ner. Har ni inget bättre för er så tycker jag att ni kan sluta läsa. Jag har fått nog. Jag är förvisso jävligt känslig just nu men jag önskar faktiskt att ni håller er borta från mitt liv, från vårt liv. Vi behöver inte er!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Amanda

  Kan inte begripa hur fruktansvärt det måste kännas. Jag har funderat hela dagen på hur vi kan hjälpa till.
  Självklart kan man inte gå och räkna med att hamna i tuffa sitsar – man ska naturligtvis ha en buffert men vad vore livet om man bara satte in alla extra pengar på den och aldrig unnade sig eller sina barn något ”ifall att” det skulle gå snett. Allt jag kan göra är att sända alla tankar till dig och din familj. Jag gör verkligen det. Det kan bara bli bättre nu. Ni kommer att fixa detta.

 2. Denise

  Jag och min man har alltid knapert med ekonomin. Det är inte lätt. Och det me försäkringskassan och deras regler samt socilens regler för att få hjälp med en , exempelvis 2månader är inte några regler som jag förstår mig på. Men det är inte lätt. Men det går. Jag tycker ni är starka.

 3. micaela

  om man ska sätta in pengar ,vilken bank har du så du får dom direkt på ditt konto, jag kommer märka mina pengar med bio för som ska gå till w så han får gå på bio ! :)

 4. M

  även ett större sparkonto försvinner så mycket snabbare än många förstår nr en blir arbetslös! när en lön fattas och man går back 10-15 tusen trots att man bara betalar normala räkningar, mat och inga nöjen så försvinner tex 30-40 tusen fort… :( har varit där och det är inte kul.. hoppas ni får ihop det :) ett tips är att se om ni kan låna av nån släkting :)

 5. Jenny

  Ja vad gör man? Här gick allt till kronkalle efter 6 månader med bara 1 lön och barnbidrag vi kämpade in i det sista. Från att ha legat massor med plus på kontona. Min son är ffr svårt sjuk, å har varit det de senaste 8 åren. Skönt att ni bara har problem 1 månad å att ni får hjälp bara ta till sug av den å skita i allt folk son gnäller. Hade jag lätt gjort med facit i hand. Det är ett tufft land vi lever i, det som förvånar mig dock är att det tar lång tid för försökringspengarna, våra betalades ut nån dag efter bara. Nej fy akta er för att hamna hos kronkalle det är inte kul å speciellt inte när man ffr har sjuka barn son kostar massor med pengar. Stackars lilla hjälte. Hoppas det löser sig för er.

 6. J

  Ett tips. Spara pengar istället för att operera brösten. I framtiden kan vad som helst hända. Så jävla trött på tjejer som inte tänker längre.. Ni har faktiskt själva valt att inte investera utan att istället fokusera på er egna utséendefixering. Är man dum får man lida.

 7. Yvonne

  Finns inget värre än avundsjuka.
  Är så trött på människor som måste klanka ner på andra för att dom ska må bra.

  Jag har som sagt följt dig i många år och detta kan hända när man minst anar.
  Skulle man sälja allt man har om man inte behövde?
  Nej herregud nu får folk ge sig.

  Kram Yvonne

 8. Johanna

  Tragiskt att läsa Denise! Lider med er, tyvärr kan jag inte bidra då jag själv har dålig ekonomi denna månad som studerande med 2 egna barn :( hoppas det löser sig!! Kram

 9. Camilla

  Fina du! Jag känner inte dig, men jag gillar din blogg och följer dig på instagram. Jag tycker att Ni verkar vara en toppen familj óch du en toppen mamma. Jag hoppas att Ni blir friska snart så Ni får bli en familj igen! Ni behöver det!
  Jag hoppas även att det löser sig ekonomiskt. Jag ska föra över en slant till dig när jag kommer hem från jobbet imorgon.

  Kram!

 10. Michaela

  Vad irriterad jag blir på människor!! Herregud. Kom in på din blogg första gången här om dagen och kan knappt tro att din historia är sann. Händer det här folk? Hur orkar ni gå upp på morgonen. En STOR eloge till er familj, vilka kämpar! Fantastiskt söta barn. Nu vet inte jag vad som hänt tidigare med arbeten och så men jag hoppas verkligen det löser sig fortast möjligast! Krya på er hela familjen och som sagt, vilka otroligt starka människor! Är nästan i chock. Ska försöka skänka några kronor!
  Kram och all lycka till er!

 11. Boosse

  Jäkligt tråkigt att läsa att en del är så dumma rent ut sagt. Det förstår ju vem som helst att detta inte var något ni kunde förutspå!!!

 12. Sandra

  Usch vilka människor det finns. Jag har tyvärr inga pengar att skänka just nu men jag tänker på er och skänker varma kramar. Hoppas att allt löser sig för er och att ni får den hjälp ni FÖRTJÄNAR. Att något sånt här ska hända är helt omöjligt att förutspå och jag förstår inte hur vissa har mage att klanka ner på dig. Försök att hitta din inre styrka och skit i dessa elaka kommentarer. Kram

 13. Johanna

  Jag önskar att jag hade haft mer pengar än vad jag har så hade jag skänkt en slant!.
  Det är skrämmande att Soc vägrar att ge er bidrag så ni kommer på fötter nu när ni är där ni är!.

  Ni är starka massor av kramar!

 14. Emma Lannge

  Jag önskar ER all lycka! Läser din blogg och jag önskar att jag vore iallafall hälften så stark som dig!.
  Och har människor inge vettigt att säga behöver dom inte säga något alls!.
  KRAM

 15. Hanna-mamma till Theodor och Minnah

  Allt som händer har en mening<3
  Vi har haft det tufft ekonomiskt från och till i 1 års tid, men det positiva med det är att man kommer närmare varandra i slutet. Man lär sig att vara noggrann och planera ut i fingerspetsarna vad man ska äta osv så man inte slänger något:)
  Jag tycker inte du ska skämmas, dom som trycker ner är dom som har problem.
  Ni är en väldigt stark familj, se bara på dig, du klarar såå mkt det är fantastiskt! <3

 16. maria rydelius

  Hej på er hela familjen. Tycker då synd om er och vet även hur det är när ekonomin faller ihop. Har ni/du skaffat swish så man kan skicka en slant.försök skita i alla idioter, de måste ha ett väldigt tråkigt liv…

 17. Paula

  Som jag skrev förut, TA TILL DIG AV INSAMLINGEN!

  har inte läst din blogg förräns inläget om w rullade på fb .

  Men du , du kanske kan returnera titsen ? Eller vad menar de som nu promt måste kritisera?

  Saker och ting händer , INGET man kan förutspå.

  Så ta till dig av insamlingen och försök låt det andra hamna i skräpposten.

 18. milla

  Får han inte vabba när han är arbetssökande?! Både jag och min sambo har fått vabba när vi varit utan jobb, men då förutsätter dom ju att man är inskriven på ams..

  Jag hoppas verkligen att de löser sig för er ♡

stats