an awesome life about me

JAG HAR FÅTT MITT DRÖMJOBB!!

Åh ni anar inte min lycka. Jag har fått mitt drömjobb!! Äntligen kan jag skrika ut det till allmänheten ♥

Det var så skönt att ringa och säga upp sig det första man gjorde i går morse. Fasiken vad skönt det kändes! Om två veckor börjar jag med en halv introduktion och därefter så har vi semester men sen börjar det roliga, jag ska äntligen få jobba med det jag alltid drömt om. Åh vilken lycka!

Jag har ju alltid sagt att funktionshindrade barn ligger mig varmt om hjärtat och att det är något jag alltid drömt om att få jobba med. Alla mina nära och kära har även sagt att det är något jag ska jobba med. Men med ingen utbildning så var hoppet inte stort men det lilla hopp som fanns räckte. Lyckan var total när jag fick samtalet som kommer förändra en stor del av mitt liv. Om 1 månad börjar jag jobba som personlig assistent åt en liten flicka. Jag kommer få följa henne genom livet. I skolan, hemmet och i vardagen. Hennes familj och hon själv är helt underbara. Det är mycket att lära och mycket nytt men så länge man brinner för något så går allt så mycket lättare.

Jag längtar så ♥

Därav alla ”möten” som jag vart på på sistone :))

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nicolina

  Ååh, stort stort grattis!!

  Vet precis hur det känns när man får sitt drömjobb. Jag arbetar numera också med förståndshandikappade, men är dock lärare och ansvarig för fritids på en gymnasiesärskola, så jag får tyvärr inte samma inblick i deras vardag. Men känslan att få vara med dessa underbara ungdomar finns det inte mycket som slår!

  Så jätte-mega-bamse grattis till dig!!

 2. Emõke

  Underbart STORT grattis :) ser att du har ny frisyr också :) fräscht!! Börjar också ett helt nytt jobb, första dagen idag så jag borde nog sova nu :)

  Ha det fint / Emõke

 3. *Emma

  Men GRATTIS!!! va kul att du hittat något du VET du vill jobba med, och sen att du verkligen fick ett sånt jobb, förstår att du är överlycklig!! :D

 4. KIKKI

  Stort grattis! :D Vad kul! Härligt att du brinner för det, Hoppas att vi ska hitta någon som brinner för det lika mkt som dig, då vi kommer behöva en assistent till vår son inom en snar framtid. Lycka till! Kram!

 5. Frida- mamma till Elliot ♥

  Men va kul!!! Grattis tjejen! Det kommer du klara galant ska du se!
  ”Hoppet är det sista som överger människan”säger man ju så där ser man att önskar man/hoppas man något riktigt mycket så blir det så ;)

  Allt bra annars?

  Kram

 6. Rocktjejen

  GRATTIS!!! =) Underbart för dig, vad roligt!! =)
  Jag är samma som dig, jag vill också ditåt, men lite mer åt ungdomar med funktionshinder. :)
  Kram

 7. Sanna, mamma till Liam och Saga

  Stort grattis!
  Vet precis hur det känns då jag fick mitt drömjobb förra veckan och ska säga upp mig i morgon ;)

 8. Carro - Foto

  Fy tusan så kul! Jag jobbar också med funktionshindrade men dem är äldre. Bästa jobbet man kan ha, jag har aldrig trivts så bra på ett jobb som jag gör på den här gruppbostaden. GRATTIS GRATTIS TILL DIG! :)

 9. Annica

  Grattis! Vad kul för dig!

  Min syster jobbar med funktionshindrade, men då med vuxna. Och även om det på många vis är ett jobbigt och krävande arbete så älskar hon det :D

 10. Alexandra

  Åh vad kul!! Grattis :)
  Jag jobbade med förståndshandikappade ungdomar förut, det var jätteroligt! De har en helt annan syn på livet :D hoppas du ska trivas!!!

 11. Johanna

  Åh stort grattis, jag rös och fick gåshud när jag läste att du fått ditt drömjobb! Stort, stort grattis igen och så härligt att läsa att det går din väg nu! :D Kram

 12. Malin

  Som en mamma till en liten kille som är utvecklingsförsenad med allt var det innebär så värmer det alltid i hjärtat när någon skriver/säger att dom gärna vill jobba med funktionshindrade barn, ja vuxna också för den delen. Det ger mig större hopp för världen :)
  Och grattis till ditt nya jobb :)

stats