an awesome life about me

Jag kommer anmäla ambulanspersonalen.

Jag vet att det är väldigt många som reagerat på ambulansen som körde ut till oss under måndagen 27/1. Jag personligen har vart väldigt ledsen och förbannad över denna händelse. Känner mig otroligt kränkt som person och förälder. Fick absolut inte det bemötande som jag förväntat mig att få av en ambulans. Ingen har rätt döma mig, trycka ner mig och kränka mig i en situation som denna.

Jag kommer anmäla denna händelse, såklart. Detta kommer jag göra för att förhindra att det händer någon annan. Jag känner mig skyldig till att göra det om man säger så. Det är inte okej att klampa in i ett okänt hus och bete sig hur som helst. Speciellt inte sjukvården. Det SKA INTE hända.

Idag har jag kontaktat det bolag ambulansen tillhör. Jag vet vilken bil som gjorde utryckningen men inga namn. Jag har berättat min version för regionalchefen inom Stockholm. Har även berättat att jag kommer göra en anmälan och att denna händelse nått media. Varför jag gjorde detta var för att jag ville att dom skulle höra det från mig personligen innan media går in och luskar i det. Bolaget i sig ska göra en intern klagomålsanmälan och självklart kontakta ambulansförarna. Doktorn som tog emot samtalet under vistelsen hos oss kommer ta kontakt med mig för en redogörelse.

Har frågat läkarna här om detta dygn som vi fick vara hemma utan vård hade spelat någon roll. Svaret är JA. Ju snabbare man behandlar bakterier desto bättre är det. Men dom kan inte säga var i sjukdomsförloppet han befanns sig. Visade även bilder hur kopporna såg ut den dagen och dom var helt klart infekterade redan då. Dom la även märke till den extrema rodnaden Wilgot hade runt ”pillevinken”.

Frågor på det?

 

 

Här nedan kommer inlägget som delats över 30.000 gånger. HÄR finns inlägget på facebook.

20140201-163745.jpg

Vår älskade kämpe Wilgot fick vattkoppor. Redan andra dagen fick jag känslan av att något inte stämde. Hans vattkoppor hade börjat rodna och han var väldigt svag för att bara ha vattkoppor.

2 dagar efter insjuknande så ringde jag vårdguiden då jag kände mig orolig. Sonen kunde inte stå eller sitta, hade otroligt ont och kopporna såg allt sämre ut. Blev beordrad att åka in till sachsska barnakut av sköterskan jag pratade med. Ambulans var på plats efter 30 minuter.

Ambulanspersonalen började med att klaga på mig som förälder. Bland annat hade jag satt över en kompress på en utav kopporna som börjat vara (satt precis under naveln där blöjan skaver) och sa att man absolut inte skulle ha plåster. Dom klagade även på att jag var för ”mesig” som mamma. Ska han stå upp så får du som mamma gå in och säga åt honom att han måste.

Allt jag ville var att göra det skönt för min lilla kille som blev allt svagare och sjukare.

Dom sa att det är ingen ide att åka in för det är ändå ingen som vill ta emot er. SöS säger nej, närakuten säger nej och i såna fall blir det infektionsavdelningen på Huddinge. Han klarar av att sätta på sig tröjan och han svarar på tilltal, han verkar inte alls tagen dom vi ser det. ”Vattenkoppor är ingen rolig sjukdom och man mår dåligt av det”

Jaha tänkte jag. Vi stannar hemma då. Vattenkoppor heter det inte tänkte jag för mig själv medan dom gick ut från vår lägenhet.

På kvällen kände jag att något inte stod rätt till. Beslöt mig för att kontakta vårdcentralen dagen därpå.

Packade ner min 4 åring i vagnen då han inte kunde stå eller gå själv. Väl där så tittade doktorn snabbt och sa att detta ser verkligen inte bra ut. Vi ska ta CRP och urinprov. Vi fick vänta i ett isoleringsrum och strax därpå kom hon tillbaka. ”Ni måste till sjukhus. Nu!” CRPn låg jätte högt och enligt henne såg vattkopporna inte alls bra ut. Hon anade blodförgiftning. En stund senare kom ambulansen och vi åkte till sasscha barnakut på SöS. Vi blev inskrivna med detsamma och där började våra dagar av skrik, panik och gråt.

Antibiotika sattes in intravenöst samma dag som vi kom. Det togs prover och odlingar.

Det visade sig att vår Wilgot har fått en underliggande bakterie i sina vattkoppor. Dom har gått in och skapat stora varbölder under hans hud. Mer än 50% av kopporna har blivit infekterade och bildat stora bölder.

Nu har vi legat här i 5 dagar och läget är fortfarande dåligt. När något väl blir bättre så blir något annat sämre. Idag har vi haft ett stort bakslag igen. Febern har kommit tillbaka och utslagen större. Vår Wilgot har inte kunnat gå på 6 dagar. Han kan inte ens stödja sig på benen. Nu den senaste dagen har han äntligen kommit upp och kunnat sitta i få korta stunder.

Han har inte fått sova på 1 vecka och vi har tillbringat våra dagar med skrik, panik och brutal smärta. Har aldrig lidit så mycket som förälder förut. Det har gjort fruktansvärt ont att behöva se sitt barn lida så mycket som han gjort och fortfarande gör. Han har nog gråtit mer än vad han inte har gråtit. Igår kom det första leendet på flera dagar.

Dessa dagar har vart bland det värsta jag upplevt. Vad hade hänt om jag hade lyssnat på den utbildade och kunniga ambulanspersonalen? Det vågar jag inte ens tänka på.

Jag hade önskat att det fanns information om vad som är normalt och inte normalt vid vattkoppor. Jag hade dessutom önskat att ambulanspersonalen var ordentligt utbildad så dom förstod hur allvarligt det var. Jag hade önskat att jag inte hade behövt bli kränkt som mamma, att dom istället la energi på min son.

Jag hade önskat att min son hade fått följa med ambulansen till sjukhuset redan första gången.

Efter denna händelse ska jag aldrig svika min magkänsla. Jag kommer alltid lyssna på mig själv och tyvärr har jag tappat tilliten till många inom sjukvården. Detta händer allt för ofta tyvärr, något som inte får hända.

Vi ligger fortfarande i vårt isoleringsrum och läget är både bättre och sämre. Vi väntar på provsvar och nya odlingar. Wilgot har kämpat som en riktig hjälte dessa dagar och jag är så fruktansvärt stolt över att få vara mamma åt denna lilla kille. Vi håller våra tummar hårt att han blir frisk snart, att vi får komma hem men framför allt att han blir så pass bra att han kan få vara smärtfri.

Vattkoppor kan ta en snabb vändning. Eftersom att det inte fanns någon vidare information så väljer jag att gå ut med detta. Men vill samtidigt säga till alla där ute – våga lita på er magkänsla!

Vill ni läsa ner om detta så finns det här: http://endenise.vimedbarn.se

Vänliga hälsningar /Denise

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Liinnea

  Usch så hemskt! Stay strong! Hoppas anmälan går igenom! Hemskt att sånt ska behöva hända! Önskar er all lycka

 2. annie

  Hoppas din anmälan går igenom. Har haft med ambulanspersonal att göra 3 ggr (bl.a. vid svår hjärnhinneinflammation) och ALDRIG blivit bemött med respekt eller hänsyn. De som kör ambulansen är riktiga jävla iskalla svin!!! de är otroligt nedlåtande och kränkande… nonchalans är inte okej för fem öre i deras yrke. Krya på din son!

 3. nobodyals

  Denise: Jag hoppas verkligen att din son blir frisk och att allt löser sig till det bästa för er alla.

  Anna: Även om du säger att du känner Denise och har gjort så hela ditt liv så behöver du inte kalla henne sånna ord.

  Rocky: Har du egna Barn?

 4. Rocky

  @linda. Jo. Jagfår nog håll a med malin. Och jo, jag är läkare.

  Jag är fortfarande inte övertygad att ambulanstransport var det bästa sättet att ta sonen till sjukhus.

  @moa. Jo, det har faktiskt ingått i mitt jobb att besluta vem som får åka ambulans och vem som inte får det.

  @c. Jo, tyvärr gör vi misstag hela tiden. Men, du vet säkert lika väl som jag att det inte alltid är de som skriker mest som är i störst behov av vård.

  Sevofluranet sluta jag inhalera när jagupptäckta annat roligt…

 5. Jennifer

  Hej Denise! Jag har skrivit om dig och eran historia på min blogg så jag hoppas att ännu fler kan se och bli medvetna! Jag lånade bilden på din blogg och hoppas verkligen det är okej, är det inte det så lämna en kommentar så tar jag bort det!

 6. Malin

  Denise, varför väntade du så länge med att ta din son till läkare? Varför vänta tills han har så ont att han inte ens kan gå på toaletten? Jag är själv mamma och blir helt stum!

 7. Linda

  Anna..lägg ner. Definiera attentionwhore…tack!! Vad har det med hennes mammaroll att göra isåfall? Hon är den bästa mamman för Wilgot. Och varför sparka på henne nu i den situation hon befinner sig i. Vad är du egentligen ute efter? Du kan inte må så bra Anna. Det märks tydligt. Finner inga ord för ditt beteende. Undrar hur gammal du är. Hoppas även du kan få hjälp.

 8. Anna

  hon behöver inte godkänna mina kommentarer men hon gör det då hon är en attentionwhore…

  SVAR: Nu får du ta och lägga av. Har du något personligt mot mig är du välkommen hit till södersjukhuset och ta det med mig. /Denise

 9. Anna

  JAG känner denise, hela mitt liv, vet vad för människa hon är, och det framkommer inte i det hon skriver alls. hon är INTE den varmhjärtade mamman som ni tror hon är, tro mig.

 10. Linda

  Anna ta din medicin…snälla!!
  Rocky..tror du inte är läkare…om så är fallet bli vaktmästare istället.
  Hoppas det går bra för Wilgot. Måste ju vända någongång. Otäckt iallafall. Känner du för att anmäla…gör det.
  Jag begärde oxå ambulans till mitt barn som blödde näsblod. Hade ngn kritiserat det hade jag blivit förbannad. 1,3 l blödde hon och vi skulle inte kunna ta hand om det i bilen själva. Ingen ifrågasatte det heller. Tvärtom för de förstod på rådgivningen hur illa det var. Hoppas han kryar på sig och att bakterier och elände försvinner.
  Bry dig inte om kommentarer från te.x Anna. Bara ett bevis på att psykvården misslyckas ibland.

 11. Emma

  Självklart ska du anmäla. Starkt av dig att kämpa för det också, mitt i allt, för att andra ska slippa drabbas av samma sak.
  Och självklart gjorde du rätt som tillkallade ambulans. Ett barn som är så smärtpåverkat att det skriker så fort det rör sig, inte kan sitta eller stå och har hög feber och en uppenbart svår infektion ska kunna få smärtlindring och få komma in till sjukhus så fort som möjligt, då är det ambulans som gäller.
  Jag kan inte förstå hur ambulanspersonalen kan ha gjort en sån otrolig felbedömning.
  Och, jag hoppas att du även orkar gå vidare med att anmäla ”Anna” för de kommentarer hon gjort här.

  Hoppas att Wilgot nu blir bättre snabbt.

  Styrkekramar till hela familjen!

 12. Evelina

  Att Rocky ens skriver så där förstår jag inte. Välutbildad ambulanspersonal skulle aldrig bemöta en person på det där viset, dom skulle ge råd och hjälpa mamman istället för att klargöra för henne att dom tycker hon är en mesig mamma. Är dom välutbildad skulle dom se på vattkopporna att dom inte ser ut som ”vanliga” vattkoppor och tagit med honom in. Dom gjorde helt fel!

  Jag hoppas hon anmäler och att deras chef gör rätt, för vem vet hur dom kommer bete sig nästa gång. Det finns gott om andra som är utbildad ambulans sjuksköterskor som gör jobbet bättre och tar hand om patienter på rätt sätt.

  Sen förstår jag inte hur den här Anna kan önska livet ur ett barn. Omoget beteende som tyder på avundsjuka. Väx upp och skaffa dig ett liv. Meningslösa människa!!!

  Hoppas att Wilgot kryar på sig snart och för guds skull, gör en anmälan snabbt så inte fler utsätts för dessa ambulans sjuksköterskor. Du är en bra mamma som gjorde rätt i att lyssna på din magkänsla.

 13. C

  Men snälla Rocky, anser du inte att smärtlindring av ett barn med så svår smärta att det skriker rakt ut INTE är i behov av medicinsk vård? Smärtlinding är ju t om en av dina specialiteter. Vilken taxi har tillgång till det? Hur skulle de fått inte barnet i bilen? Vill du svara på den frågan? I så fall kan alla fallolyckor ta sig själva till sjukhus. jag menar de har ju ”bara” smärta och ”lite” svårt att röra sig. Vad är det för ambulansindikation på det? Om ambulanspersonalen ansåg att bårtaxi varit bättre skulle de ju ringt efter det.De ansåg ju att barnet inte var i behov av sjukusvård alls! Ingen tar emot er sa de ju till mamman.

  Jag tycker inte att vi kan vara säkra på att ambulanspersonalens medicinska bedömning på plats var riktig. Sepsis risken var överhängande. Tycker du det gått bra för Wilgot? Vem säger att ambulanspersonalen hade lång erfarenhet? Det råder brist på sjuksköterskor i Sverige och majoriteten är unga och faktiskt ganska oerfarna. Och det sagt utan att klanka ner på de som inte hunnit jobba så länge. Men du liksom jag vet att även erfarna gör felbedömningar. Inte sant? Då måste sådant uppmärksammas så att det inte uppstår igen. En infektion kan snabbt övergå i en livshotande sepsis. Att avvisa en person med den risken skulle inte jag vilja ha på mina axlar.

  Och varför ifrågasätter du att mamman inte tagit sig till vårdcentral tidigare? Du sitter ju själv och skriver att ambulanspersonalen som du anser vara mycket erfaren gjort rätt bedömning.Skulle mamman då ha vetat att det kunde gå så här flera dagar i förväg. I läkartidningen finns en lång artikel om hur illa en vattkoppsinfektion kan gå. Det är inget nytt i vården. Men man kan ju inte räkna med att gemene man sitter och bläddrar i den.

  Anser du fortfarande att barnet inte skulle fått åka med? Är du snäll och postar en länk med kriterierna för att åka ambulans?

 14. Sanna

  Om ”Rocky” var en riktig läkare så hade han varit på det klara med att misstänkt sepsis är ett livshotande tillstånd.

  Kram!

 15. Rocky

  I Sverige har vi mycket kompetent personal inom ambulanssjukvården.

  Och om de gjort en medicinsk bedömning på plats. Så tycker jag vi kan vara ganska säkra på att den var riktig. Till skillnad från er så har de ganska lång erfarenhet och känner till socialstyrelsens föreskrifter.

  Ambulans är ingen ersättning för taxi. Det jag skrev innan var att det är flera kriterier som skall vara uppfyllda. Och en är medicinsk vård under transporten. Vilket inte var fallet här.

  Det jag inte förstår är varför imte mamman tog sig till vårdcentralen långt tidigare?

 16. Moa

  Rocky: vart jobbar du???
  Jag skulle då inte vilja hamna hos dig med mitt barn eller att någon jag känner hamnar hos dig.
  Du kanske är en bra läkare men med dina värderingar om vem som får åka ambulans eller inte gör mig orolig.
  Hur bemöter du patienter…skrämmande.

  Vet inte du att ambulansen är till för dem som behöver det.
  Det är inte din sak att bedöma vem som är i behov av ambulanstransport.
  Dessutom skall inte en förälder som är orolig och stressad köra bil…tänk istället på vad det skulle kunna medföra.
  Om barnet dessutom har svåra smärtor så är det väl bra om det finns utbildad personal som kan ge smärtstillande samt hålla koll på puls etc.

  Jag har själv åkt ambulans när JAG inte har tyckt mig behöva det. Sa till läkarna att min sambo kunde köra mig vidare till sjukhuset. Det kom dock inte på fråga. Jag blev tvungen att åka ambulans. De ville ha koll på mig och mitt väntande barn.

  Håller med C!!
  Läs läkarkoden igen!!!!!!!

  ANNA: FY SKÄMS!!! Hoppas du inte har några egna barn.

 17. C

  Och Anna, du är ju bara för dum. Du vädrade din åsikt i en tidigare kommentar så vi vet vad du tycker. Du behöver ju en kram!

 18. C

  Rocky: Du behöver inte föreläsa för mig om prioriteringar i vården och fördelning av dess resurser. Barnet i fråga var smärtpåverkad, hade uppenbara infektionstecken, bedömt som behov av omedelbar vård av 1177, ambulans var på plats. Ambulanspersonalen gör en felaktig bedömning och är liksom du dryga och otrevliga i sitt sätt. Förutom att deras felbedömning (som ju är det värsta) fördröjt vårdförloppet och orsakat onödigt lidande så är det väl resursslöseri att åka med TOM ambulans tillbaka till akuten? Fler har gett dig anledningar till pojkens behov av sjukvårdsbehov under färd. Bår, smärtlindring t ex. Fattar du?
  Vet inte vart jag arbetar har för betydelse för dig. Men jag arbetar bl a med traumapatienter och akut sjukvård. Innehåller en viss del prioriteringar kanske ;-) Barn ska ALLTID prioriteras! Kanske arbetar du annorlunda, men i vilket fall var detta barn i behov av ambulans för att komma till sjukvård.
  Sen att jag skäms över sådana som dig Rocky beror på hur du uttrycker dig! Skyll dig själv säger DU som överläkare till en anhörig! Du kanske är en superläkare men ta mig fan bör du nog hålla tyst! Ta du en djup sniff i sevofluranet så löser det sig. Använd inte din titel när du pratar för sjukvården. Du vet förtroendet för sjukvården sjunker och de flesta av oss i vården vill gärna att befolkningen ska känna att de får en kompetent värd och trevligt bemötande. Efter du läst och påmint dig om varför du är läkare så läs första stycket i hälso sjukvårdslagen… det där om respekt och bemötande.
  Misstänker att du hänger för mycket på flashback. Där skriver folk sådär till varandra och kallar sig för liknande som du gör här. Råkar du nu heta Rocky ber jag om ursäkt, men jag bjuder på det. Du verkar inte så känslig för hur man uttrycker sig mot andra.
  Ha en bra dag nu anestesi överläkaren!
  Denise! Hoppas på en bättre dag idag för Wilgot med sjunkande CRP, mindre smärta och bra besked! Kram på er!

 19. Mona

  Jätteskönt att höra att det börjar gå åt rätt håll äntligen och att lille Wilgot börjar bli bättre igen <3 :) ni är superstarka hjältar allihopa (både Wilgot och du och hans pappa och syster) och har gjort allt rätt hela tiden <3 :)

  lyssna inte på de negativa idioter som hittat hit nu när det börjat sprida sig i media (de har sina egna problem, läs psykiska, och vet inte vad de talar om) strunta i dem och lyssna bara på de positiva, vi som är ledsna och upprörda över hur illa behandlad du blev av den första ambulanspersonalen (plus såna som Rocky och Anna här tex) och lider med er och är oroliga och inte vill annat än hjälpa och stötta er familj att må bättre och få rätt hjälp tills Wilgot blir frisk och mår bra igen (människor med hjärtat på rätt ställe som de flesta) <3 :)

  Klart Wilgot behövde ambulans, det fattar tom jag fast jag inte jobbar i vården, han hade ju så ont och hög feber att han inte kunde sitta, stå eller gå, då är ambulans befogad precis som de rekommenderade sen på VC, så ni som säger något annat har inte läst allt här eller fattat hur illa sjuk Wilgot verkligen var och är..SKÄRPNING har ni inget positivt att säga håll tyst istället!!

  Denise förstår om du blir superledsen och upprörd över sånt som Rocky och Anna mfl sagt här, men lyssna inte på de negativa kommentarerna utan kämpa på och ta till dig av alla positiva kommentarer från de som är ledsna och vill hjälpa och sänder er kramar och kärlek istället. Du behöver alla krafterna för att kämpa tills Wilgot är frisk igen nu och ni är så starka och duktiga allihopa <3 :) var rädda om er, kämpa på och anmäl idioterna och massor av kryapådigkramar hoppas du blir frisk och som ny igen så fort som möjligt söta lille superhjälten Wilgot <3 :)

 20. Angelica

  Rocky: krävde inte han medicinsk bedömning och var i behov av bårtransport? Uppenbarligen kunde inte ambulanspersonalen se skillnaden på vattkoppor och infekterade koppor. Han kunde haft akut blodförgiftning! Mamman nonchalerades och eftersom 112 ansåg att det var bråttom för honom in till sjukhus så skickades ambulans- inte sjukvårdstransport som finns som alternativ. Otroligt onödig kommentar att lägga ut för om du jobbar, kanske du som körde tom, så kunde du lyft frågan internt.

  Och du ”Anna”: du borde söka hjälp!

 21. Sandra - mamma till emanuel och Emilia

  Rocky: nu får du vell för f*n skärpa dig! Pojken kunde varken sitta eller stå eller förflytta sig hur tänker du? Och ja vård behövde han så som smärtlindring och försöka få ner tempen. Men även om dom inte kunnat de så och? Pojken är fyra vart väldigt väldigt sjuk. Självklart skulle dom ringa. Som jag förstått de så blev de ambulans färd även från vc till sjukhuset det var nog inte någon annans beslut än läkarens de heller så är de någonstans du ska klaga på när ambulansen blir utringade är de inte här iaf. Att du ens får tanken skriva de är är skrämmande.

  Denise- helt otroligt vad ni varit starka, jag som längtat tills mina små skulle få vattkoppor är nu liv rädd. Men jätte skönt de börjar gå bättre. Och som sagt hoppas du inte försöker bry dig om alla idioter som finns på internet. Och anmäla gör du rätt i. Jag som är en sån som drar mig för att fara på akuten och blir ofta tillsagd av folk och 1177 runt om att jag borde åka (åker så klart om jag känner de behövs och inte känner mig trygg i att klara situationen) skulle inte gjort något annorlunda fast att jag har bil och körkort skulle jag ringt ambulans. Blir så arg att folk inte fattar när man ska vara tyst eller ”anna” blir jag mest än förbannad på finns ingen som helst ursäkt för att skriva så. följt din blogg (gamla) väldigt länge våra barn är precis lika gamla. Är så kul att du börjat om massor med styrker kramar blev långt nu men så kan de bli kämpa på och ta åt dig av allt positivt folk skriver

 22. Erika

  Tycker du gör så rätt i att anmäla dom! Fyfan vilka idioter alltså…
  Till och med vi som sitter här hemma bakom skärmarna ser ju på bilderna att det inte såg helt rätt ut..
  Hoppas fina Wilgot börjar må bättre snart! Kramar till er <333

 23. Rocky

  C.

  Ja, det är din fulla rätt att göra. Men, jag vet inte var du arbetar, men en vi behöver prioritera. kanske i en ideal värld skulle alla få åka ambulans som man själv önskar, men så är det inte idag.

  Vad jag kan se, så finns det inget i hela den här historien som tyder på att en ambulanstransport var befogad. Ambulans skall användas då behov av bårtransport och patientens tillstånd kräver medicinsk bedömning eller medicinsk utrustning och/eller vård under transporten. sjukhusvård är en sak, ambulans en helt annan sak

  Vad skall man säga om ett riktigt prio 1 fall inte fick en ambulas för att en mamma inte kan ta en taxi?
  /Rocky

 24. Karin

  Hej Denise. Först: Vad skönt att det är bättre med Wilgot! Jag har oroligt följt dina inlägg.
  Självklart ska du anmäla! Måste säga att jag är full av beundran att du mitt uppe i allt, också tar tag i detta på ett så bra sätt!
  Kramar från en annan mamma!

 25. C

  Rocky: Skäms över att sådana som dig till hör samma organisation som mig!! Ta du och läs läkarkoden igen o så ta en funderare på vad du sa! Vi pratar om en akut smärtpåverkad 4 åring, med uppenbar infektion. Kanske en liten tanke att han utvecklat sepsis redan då? Sen har vi en med all rätt orolig mamma med en kännedom om sitt barn, de ska in på human indikation!
  Denise: råg i ryggen! Du gör helt rätt! Tänker på er mycket!

 26. Lina

  Så trist med så taskigt bemötande. Däremot förstår jag verkligen inte varför 1177 (som jag förstod att du rådgjorde med) skickade ambulans??? Ambulans åker man om man behöver vård under färden. Du kunde absolut (vad jag kan tyda i din text) tagit din son till akuten på annat sätt, kört själv eller taxi. Jag håller helt med dig om att ambulanspersonalen betett sig illa o att de uppenbart bedömt kopporna fel men en ambulans skulle inte ens ha skickats från början.
  Hoppas allt går bra nu iaf!

 27. Ingrid

  Skickar en stor kram till dig, så himla stark!
  Hoppas mardrömmen snart är över så din fina son & familj får njuta av varandra/ Melinas mamma!

 28. Zozo

  det gör du helt rätt i det ni går igenom är inte lätt, när man jobbar inom vården skall man kunde bemötta folk som är sjuka.
  annars kan man väl byta yrke.

  hoppas det går bra och ni får som ni vill<3
  massa styrkekramar till er<3

 29. rocky

  Har intedu fått lära dig ambulans är för livshotande tillstånd?

  Du får skylla dig själv. Du skulle såklart tagit dig till sjukhuset själv.

  Rocky. Överläkare anestesi

 30. Sanna

  Bra att ni anmäler.

  Något annat som ska ”anmälas” är sjukdomen till erat försäkringsbolag. Det är många ersättningar som ska betalas ut:
  * engångsbelopp för akutvård
  * ersättning/dygn inlagd
  * sveda och värk
  * resekostnader för er till/från sjukhus
  * andra utlägg
  Drygt att börja nysta i sånt, men det blir en rejäl slant i slutändan. Viktigt också ifall W skulle få några bestående men som tex. Ärr.

  Lycka till!

 31. Axdal

  Va bra.. Och vad stark du är..
  Är så imponerad över dig..
  Måste även berätta att artikeln i metro idag satt på anslagstavlan på förskolan när jag kom och skulle hämta barnen. Där stod ha koll på kopporna.
  Detta som hänt W kommer absolut att väcka tankar hos folk. Föräldrar kommer att vara mer uppmärksamma och förhoppningsvis blir vården mer införstådda i att vattkoppor inte alltid är så enkelt.

  Stora styrke kramar Alexandra

stats