an awesome life about me

Jag mår sämre, så segt! ORKAR INTE!

20140226-081120.jpg

usch och fy, när ska det vända?!

Inatt upplevde jag den värsta natten hittills om man pratar ren smärta. Min mage protesterar något brutalt just nu. Har ont i varenda tarm och har knivhugg i magen och i urinblåsan. Allt krampar ständigt och jag känner liksom hur magen jobbar men att allt åker tillbaka när det är på väg ut. Nummer 2 fungerar men det är inga mängder, mindre än harkluttar.

Har fått högre feber och behövt höga doser morfin i natt.

Och inte nog med detta så spenderade jag natten med Lo.

Vad fan är det som händer med min kropp?!
Hur länge till orkar jag?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats