an awesome life about me

Jätte sjuka :(

Idag blev det en tripp till närakuten..

Jag kände att jag började bli sämre och Lo hade inte blivit bättre. Nämnde för doktorn att mitt öra börjat skrika när jag snutit mig så han började kolla på det. Japp då var du klar sa han. Varfylld under hela trumhinnan. Kraftig öroninflammation. Behövdes inte ta några prover eller så. Lyckas åka på allt. För två veckor sen fick jag ju inflammation i struphuvudet.

Lo undersökte han länge men hittade inget. Hon verkade helt frisk förutom tempen då. Han tog en snabbsänka och blev genast jätte orolig. 106 i CRP utan symtom. Så om hon inte blir bättre på 48 timmar så behöver vi komma tillbaka. Finns en risk att skruttan har en allvarlig bakteriainfektion som inte går att behandla med vanlig antibiotika :(

Så med andra ord så kurerar vi oss fortfarande. Pappa S och Wilgot är iväg och firar lillajulafton hos barnens farmor.

Kram

20131225-175619.jpg

20131225-175641.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Boosse

    Först och främst vill jag önska er God fortsättning, har inte suttit vid datorn på ett par dagar.
    Sedan så hoppas jag så att ni blir friska, både du och Lo. JAg är så glad att jag var inne med min plutt den 23:e då han hade både öroninflammation och luftrörsinfektion med 39.5 som morgontemp. Han är redan mycket bättre som tur är. Hoppas att ni repar er lika fort och att Los kommande provresultat kommer att vara fina!

stats