an awesome life about me

Kalas = Foglossningens fiende. Men lycklig ändå ♥

Herreminjävlar, jag ska aldrig ha kalas med foglossning igen. Jag har nog uppnåt höjden av smärta denna kväll. När alla gäster hade åkt hem så var inte gråten långt borta. Nu gäller det att vila, inget annat.

MEN trots att jag har har så sjukligt ont så har allt vart så himla värt det. Wilgot har vart världens lyckligaste idag, han har verkligen uppskattat denna dag till tusen. Han älskar när det är fullt med folk runt om honom och ni skulle sett lyckan när det ringde på dörren. Det ringde ju inte bara en gång om man säger så. Världens lyckligaste Wilgot! ♥ Så egentligen struntar jag fullständigt i om jag har ont, Wilgot blev glad och det är de ända som betyder något.

Wilgot visste inte riktigt vad han skulle leka med när alla gått hem. En massa nya fina saker har han fått idag. Bland annat en 3-hjuling, en riktig gitarr och matlagningsset. Mer om det imorgon då det även kommer upp lite foton. Jag orkar verkligen inte ta tag i det idag. Tack alla som var här och tack tack säger Wilgot för alla presenter. Bortskämda ONGE! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michelle von Walden

  Fyfan! Som när min ryggvärk var som värst och sambon fyllde 25 städade hela dagen, fixade mat och donade i flera timmar när alla gått var man helt slut och ryggen ännu mer paj. Så jag förstår att du hade de jobbigt på kalaset! Hoppas du har de bra ändå! kram

 2. Anna - Mamma till Vilgot och liten i magen.

  sv. Usch! Jag har haft sedan v17 denna gången, med Vilgot kom det ungefär v28. Jag vet inte hur jag ska klara av sista månaden om det inte ger sig! Hur gör du, haha? Har du bäckenbälte?

  Ja, men det låter faktiskt som att knäppa ett finger. Ett kort men ganska högt knäpp. Jag hittade det här inlägget jag skrev när det knäppte med Vilgot: http://babydelight.blogg.se/2010/september/utkast-sept-23-2010.html#comment

 3. Anna - Mamma till Vilgot och liten i magen.

  Tack så mycket och grattis själva! Ja, väldigt fina namn våra söner har! ;-)

  Fy för foglossningar!! Igår kväll kunde jag inte resa mig upp ur soffan och då är jag bara i v22!! Fick du problem tidigt med nummer två? Ja, om du hade med Wilgot också?

  Läste lite längre ner att det knäpper i din mage. Precis så gjorde det med min Vilgot också. Alla jag pratade med hade aldrig hört talas om något liknande. Men det knäppte och jag vet faktiskt inte varför.

stats