an awesome life about me

Kärlek hos dom små, när börjar det?

Den här killen börjar bli så stor. Han har börjat tänka på ett nytt sätt och agera likaså. 4åringen, helt galet när jag tänker efter. Han undrar om allt hela dagarna och ordet ”varför” är så sönder tjatat så det är ett skämt haha. Han säger så mycket konstigt hela tiden och ibland undrar jag vart han får allt i från.

Idag frågade han mig – Mamma gillar du tjejer eller killar? Varpå jag svarar att jag gillar människor. Människor tjejer eller människor killar frågar han då. Ja du Wilgot svarar jag, båda två såklart. Det gjorde han med. Efter en stunds tystnad säger han – Jag gillar tjejer som är större än mig mamma.

Det är nu det börjar va? Kärleken. Han är kär i mig idag. Vilken lyx ♥

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats