an awesome life about me

Köpt våningssäng – Första natten

Idag åkte vi och hämtade en våningssäng jag hittade på blocket till pangpris – 1500kr. Sängen är av märket Beds4kids Sievä. En ordentlig kvalités säng som även går att göra om till två enkelsängar. Med inbyggda hyllplan och extra säng under i en sänglåda. Så jag slog till med detsamma då det är en jätte bra lösning i barnens rum. Dessutom är den snygg som faaaan! Ville ha en exakt en sådan och heeey, i got it!

Denna fast med mörkblå stege + fallskydd uppe och nere (ska målas svart istället)

Då det blev sent efter allt skruvande så trodde vi att bytet från spjälsäng till vanlig säng skulle gå som en smäck för vår lilla Lo. Hon skulle ju vara trött och somna med detsamma som alltid.

Nu efter 1 timme så sover Lo gott i SPJÄLSÄNGEN!! Så ni kan ju gissa hur bra det gick.

Dessutom har Wilgot lyckats ramla ner från stegen och byggt upp världens skräck. Lo har lyckats slå i huvudet och i hakan, ramlat ner från sin säng och fastnat i stegen. Heja oss!

Godnatt! Fortsättning följer…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Yohannas.se

    Jag har verkligen funderat om och om igen på våningssäng och loftsäng till barnen – men av just de där anledningarna har jag inte vågat slå till än… Dottern vill sååå gärna ha en hög säng, men det får bli en sån halvhög isåfall tror jag, speciellt eftersom lillebror då isåfall så gärna kommer klättra på stegen om och om igen… Hmm…

stats