an awesome life about me

Läget för mig har blivit värre..igen

Ett litet steg fram och två jätte kliv bak.. Typ

Allt såg bra ut i morse tills jag fick brutala smärtor i blindtarmen igen. Fick frossa och feber. Läkarn kom upp, klämde och kände. Ville göra blododlingar och ta blodprov. Dom tömde mig på blod kände det som. 4 rör och 4 flaskor tog dom.

Nu ligger jag här med halsduk, filt, dubbla byxor och mitt tjocka täcke och väntar på läkaren igen.

Livet leker just nu.. Not!

20140220-153045.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Annelie

    Nu har jag läst ikapp en massa (hittade hit via det du skrev om nekad ambulans som postats på facebook) och blir glad av att se att det går framåt för Vilgot, även om jag önskar att han skulle må än bättre. Sedan har jag läst vilka otroligt puckade kommentarer en del gjort och jag beklagar verklligen att du ska behöva läsa sådant. Gladare blev jag dock av att se vilken insamling några gjort!
    Nu hoppas jag att du snart blir friskare och får må bättre i både kropp och själ och får kvalitetstid med din familj. Allt gott till er!!!

stats