an awesome life about me

Läget oförändrat :(


Mammas undebara, älskade du ♥

Läget är är som rubriken lyder, oförändrat (SUCK OCH STÖN ggr 100!).
Ingenting har utvecklas men heller inte avtagit något. Sammandragningarna kommer fortfarande, trycket när jag står eller sitter här kvar och likaså den molande värken i ryggen. Nu är inte förvärkar lite kul längre :( Ska ta mig lite sömn och så får vi se om det händer något under natten. Mest troligt inte! Fast lika bra det, då får loppan växa till sig lite :) Men ack vad jag är trött på vara preggo nu. Hade aldrig förvärkar med Wilgot, inte såhär. Wilgot var inte lika busig som sin syster är helt enkelt. Nåväl nu ska magen och jag dejta kudden och förhoppningsvis så får vi sova lite. Kramis på er gullisar!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. carolina - med Lo:s syskon i magen.

  Massera bröstvårtorna! Helt sjukt, men jag fick verkligen igång mina värkar av det! Det är ju en av de metoder som är bevisat att funka :-)
  Jag gjorde 3 gånger om dagen 15 minuter varje gång. Låg vid Tv:n så kändes det inte lika skumt, haha.

  Spännande, snart en bebis till!

 2. Patricia, Wiljas mamma & lillasyster i magen.

  Men lilla loppan!! Titta ut nu, de är inte bara din Mamma som är så nyfiken! Alla vi här inne som läser om era dagar också!!!! <3

  Hur känns det idag, bättre eller sämre?
  Tänk hujedamig om du skulle gå övertiden… Efter alla försök till att ha kommit ut kanske loppan har tröttnat på att försöka! :D

  Kramar!

 3. Emma Viklund

  Sägs ju att förvärkar är BRA :) Det gör så att själva förlossningen blir allt smidigare, att man spricker mindre osv (typ som kroppen blivit uppvärmd?)… Jag hade mycket förvärkar med båda, inte skoj för fem öre, men efteråt när allt var klart, kändes det ändå skönt med de där förvärkarna, jag tror dom gjorde sitt faktiskt!! :)

  Men usch, veckorna rusar verkligen förbi genom en graviditet, förstår inte såna som tycker tiden går sakta heeela tiden? Men det är ju på slutet, då allt känns tungt och jobbigt, man har sammandragningar som kommer och går, luras med kroppen och man tror allt är dags för en sekund, för att sedan vara som bortglömt :p Det är DÅ det går seeeeeeeeegt!

  Så jag håller verkligen tummarna för att allt ska sättas igång för dig nu, så du slipper denna jobbiga väntan, alla onda förvärkar och allt vad det är.. Hejja hejja!!

  Peppa peppa!
  STOR KRAM!

 4. emma, gravid i vecka 40

  åh va roligt, tack! :)

  va härligt det är när sammandragningarna/förvärkarna kommer. då känns det på riktigt, och att det känns så nära! visst gör det ont, men än så länge "uppskattar" jag det. och det lär jag inte göra när riktiga värkarna kommer igång haha :)

  kramar

 5. Sandra

  Spännande! Tänker på er! haha lustigt eg att man tänker så mkt på det sättet när man inte känner personen! Fick aldrig uppleva de här att gå hemma och vänta på att det skulle sätta igång..:)

 6. Sandra - Alvin och Wilmas mamma

  Det är så spännande att följa, man biter verkligen på naglarna som du säger. ;) Försök och sov så gott det går, men det är svårt.. man vill ju bara känna, känna känna efter. :P Hehe. När Wilma kom till världen startade allt bara pang boom.. vi var inne på förlossningen 1 tim 40 min innan hon kom i raketfart, krystade i 2 min bara. :D

  Lycka till igen, jag kikar in här och håller utkik!

stats