an awesome life about me

LEGGINS/JEGGINS ♥

Det finns ett plagg jag inte kan var utan och det är leggins. Det är verkligen min räddning i vardagen nu efter jag fått barn. Är det något jag inte tål så är det obekväma kläder. Jag skulle aldrig sätta på mig ett par jeans för att dom var snygga, om ni förstår. Det var år och tar sen jag hade ett par jeans i garderoben, dom platsar helt enkelt inte på min kropp längre (enligt mig). Det väller över, sitter åt.. Men en dag kommer jag förhoppningsvis i ett par jeans igen ;) Men tills dess så nöjer jag mig mer än väl med mina leggins. Himla smidigt faktiskt. Som att gå runt i långkalsonger hela dagarna :D

Blir så himla glad när jag hittar lite annorlunda leggins/jeggins, som idag. Hittade MASSOR på bubbleroom.se när jag var in och kikade. Älskar dom höga! ♥

Vad väljer ni – leggins/jeggins eller jeans? Med denna kropp väljer jag LEGGINS! :)

Såg att dom också fått in en massa snygga träningskläder så nu har jag suttit och kollat igenom varenda litet plagg och jag längtar SÅ efter att få bli frisk så jag kan gå till gymmet igen. Längtar längtar längtar! Hittade ett par zebraträningsbyxor som var tooo die foooor!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammalola

    Älskar leggings! Blev superglad när det modet kom och försvinner det får jag väl börja bunkra upp. Skulle aldrig ta på mig ett par jeans, det är galet obekvämt.

stats