an awesome life about me

Lilla lo har gulnat

Fina lilla loppan som nu hunnit bli 2 dygn. ♥

Under dagen har denna lilla dam gulnat lite i sin hy och det känns ju inte allt för bra, uscha. Hon är lite smågul i ansiktet, men även ögonvitan och magen har fått sig en omgång. Hon har vart lite slö och lite svårare att få i tutte än vanligt. Hon somnar lätt till vid bröstet och ja, det känns som om hon mest velat sova hela dagen. Men äter gör hon tillräckligt, det vet jag. Hon kissar och bajsar mest hela tiden. Men oavsett vad så oroar det mig och det känns skönt att vi har återbesök på BB imorgon bitti. Vi får se ifall det bara är jag som hönsar mig eller om hon faktiskt fått en gulsot som gör att hon blitt lite slö och vill sova.

Att min mjölk idag har runnit till helt gör det inte allt för roligt. Hej spända big booobies!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Em - Mamma till Malva & Tvillingar i Magen.

  Kanske kan vara lite svårt med både dagsljus & solljus just nu – här är det i alla fall både mörkt & regnigt dag ut & dag in ;) Men hoppas det inte är gulsot i alla fall & är det ändå det så hoppas vi på att lilla Lo blir kvitt det snarast! :) Malva tycker förresten att hon är SÅ söt! Fast hon håller inte med om namnet utan tycker hon borde heta Ina, precis som alla dockor & minibebisar hon kommer i närheten av. Även pojkarna i magen heter Ina – båda två ;)

 2. Annica

  Supersöt liten tjej! Gulsot är väl väldigt vanligt hos små nyfödda bebisar? Löser sig nog snart på ett eller annat vis om det skulle vara fallet här :)

 3. Maria

  Dagsljus så mycket det bara går, och amma..amma…amma. Även om hon inte är så pigg på att äta, så erbjud så ofta du kan för varje droppe är guld värd. Hoppas hennes värden är såpass att hon inte behöver in för att sola <3

 4. Hannele - mamma till två prinsar

  Svar:
  Så lite så! :)
  Haha..ja jag förstod att du var rädd att föda hemma osv men ja ni hann i sista minut iaf :D

  Ang om ditt inlägg..
  Naww…sötnos! Kevin föddes också med gulsot och sov mesta dels heeeela tiden och åt när han ville, man var ju lite nojig ändå men dom på bb sa att det var ingen fara att han skulle synas mer i vardagsljuset så skulle de försvinna mer och mer själv :)
  Hoppas att tösen slipper sola och att det går över av sig själv :)

 5. Cazandra

  Inget att tacka för! Vill bara att du ska veta hur stark jag tycker att du är! :)
  Man brukar hitta den inner styrkan när man behöver det.
  Lite gul gör nog inte så mycket :)
  Saga va likadan så jag stod med henne i fönstret så hon fick lite solljuset så försvann det!

  Kram!

 6. Anonym

  jag säger som de andra ovan ha henne i mycket dagsljus hoppas ni slipper bli inskrivna för solning imorgon..

  jag måste säga hon är otroligt vacker..

 7. marina

  ha henne mkt i dagsljuset, t ex vid ett fönster, helst om de är sol ute, de är bra att hon kissar/bajsar då hon bajsar ut en del biluribin(gulsots värdet) sigge hade ett väldigt högt biluribin värde och fick sola, men sen körde vi mkt me dagsljus och sol hemma :P funka bra :)

stats