an awesome life about me

LillaLo inte så liten längre ♥

Ser ni vad stor min lilla bebis har blivit? Kan inte förstå att min lilla krabat som låg och knorrade för några månader sen nu kryper omkring efter storebror. Hon är världens duktigaste lilla Lo (såklart). Hon har haft ett utvecklingssprång de senaste veckorna. Hon kryper, sätter sig upp, ställer sig upp mot möbler, går om man håller henne i händerna och gör ajabaja hela tiden ;) Hon kallar pappa för papapa och mig för mamama (ibland blir det pappa och mamma).

Fast så stor är hon inte, snarare pytteliten :) Vi har precis packat undan stl 68 och intagit allt i 74. Wilgot hade stl 86 i samma ålder. Känns så konstigt att se henne göra allt som Wilgot gjorde när han var strax över året. Hon är ju så liiiiiten. Hon är som Wilgot var när han var 4-5 månader haha. Denna månad blir hon 9 månader…min bäsis!

Länge sen jag använde kameran. Nu när man får se resultatet så blir man allt lite sugen igen :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. boosse

  Det var bara lite mer än en vecka sedan jag kikade in här, har varit te och rest, och vad Lo har blivit stor?! haha Tiden GÅR verkligen fort!

  och gissa om maribel blev glad för väskan vi vann i din tävling från brands for kids? Hon ville köra den hela tiden, även om hon inte kunde så försökte hon och försökte!

 2. johanna

  Hon är ju så söt er lilla tjej
  Tänk vad olika fort barn växer, vår lilla Moa är 6,5 månad och har dragit strl.74, en del kan hon fortfarande ha i strl.68.
  Det är så roligt att du bloggar igen :)
  Kram

stats