an awesome life about me

Lite foton på sötnosen ♥


Världens finaste (blivande) storebror ♥

Ordet ”sluta” är Wilgots nya favoritord. Han tycker att man kan använda det mest hela tiden. Mamma & pappa får inte göra något. ”Luuuuuuta!!” hörs från den lilles mun och slutar man inte upp med det man gör då så fortsätter han med ett vrål som kommer ända från tårna. Tokstolle!

Sluta hit och sluta dit, vi har fått en liten moppspojk vi!

En underbar sak Wilgot har börjat med är att slänga sig över oss och ge oss en hård baaamse kram. Ibland får vi pussen också. Så himla mysigt! Han har börjat vela kramas och gosa nu, något som mamma väntat på i eeeevigheter. Jag dör lite smått efter bamsekramarna. Mammas charmknutte! :D

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Plutten

    Vilket charmtroll han är alltså!:D

    Vi har ett barn på förskolan, där jag jobbar till o från, som är i samma period, alltså han säger sluuuuta åt aaaallt!:D "Luuuta Moooonja!" =Sluta Ronja. Men man kan ju inte låta bli att bara älska ungarna:)

  2. Yohanna

    Ja man blir sådär spädbarnskär i sin lilla när de kommer och vill gosa.. det går ju i perioder, det märks.. Våran dotter har alltid gosat, men det har varit mer sparsamt en period nu när trotset kom igång i vintras.. Men nu så kramas hon och klappar och grejar igen :) Lövely!

stats