an awesome life about me

LITE HULL HAR ALLT FÖRSVUNNIT

20140302-135605.jpg

Bild 1 är tagen i slutet av januari och bild 2 är tagen idag. Bortser man från min uppblåsta mage så har nog allt lite hull försvunnit. På sjukhuset vägde jag som mest 73 och idag stod vågen på under 68kg. Var förstoppad då men vägde runt 70-71 innan sjukhustiden.

Ska plocka fram måttbandet när svullnaden har lagt sig. Ska bli spännande!

Jag gick ju hela tiden på sjukhuset, satt nästan aldrig still och kanske är det de som gjort att jag tappat så mkt fett. Visst så åt jag inte så mkt som jag brukade men men. Återstår och se om det är bestående! 6 kg kvar i fettminskning!

6 kg är inte så mkt om man tänker efter :) Har kommit halvvägs nu!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Hej! Jag håller också på med viktminskning. Kör du något särskilt program, kost och träning osv?
    Trillade in på din blogg genom en delning på facebook, men har inte kommenterat tidigare. Vilken jobbig resa ni fått vara med om…Hoppas verkligen att allt går åt rätt håll nu, så ni får vara friska och vara tillsammans! Vet mycket väl hur det är att befinna sin på sjukhus emellanåt. Det är inte roligt någonstans. Usch!

stats