an awesome life about me

Lite prat och lite kärlekIdag ringde jag över gammo
(min mormor) då jag hade slut på värktabletter hemma, vi bor bara några meter från varandra. Hon kom över och stannade sedan ett par timmar och hjälpte till med barnen. Jag är så tacksam över att hon alltid ställer upp ♥ Älskade lilla mormor! Tänk att hon är under 70 och har 2st barnbarnsbarn, det måste vara stort för henne :) Jag hoppas innerligt att jag en dag får vara världens bästa gammo :)

Loppan har vart på världens sämsta humör de senaste dagarna, idag har vart värst. Hon har sovit 3x max 30 minuter på hela dagen och vägrar fortfarande att sova. Hon har velat sitta kängru hela dagen lång fötuom några korta stunder då hon vart världens gosigaste. Tror vi ska ta och hoppa ner i ett bad nu, kanske lugnar hennes stackars mage lite :) Lilla Lo älskar nämligen att ta ett dopp i det ”blå”.

Jag smälte ner till kina och tillbaka idag.
Jag hade precis borstat tänderna på storebror och vi skulle gå till sängen. Vet ni vad min fina fina Wilgot gör då? Han vänder håll och springer först fram till lillasyster och pussar henne ömt i pannan och klappar på hennes kind (åååh ♥) för att sedan springa fram till gammo och be om en puss. Det kallas kärlek ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  sv: Tack! Ska framkalla den och upp på väggen :)

  Skönt att du fick hjälp! Så himla skönt att ha familj nära så man kan få lite avlastning hjälper ofta att de är där bara:)

  Hoppas ni mår bättre allihop!

 2. CANDY DARLING

  Vilka underbara bilder! Skönt att få ha sin familj och släktingar nära. Själv är jag allt för dålig att hälsa på mormor och morfar, får passa på nu när man är grav.ledig innan kotten kommer :)

 3. Helen.HUSnrNIO

  Åh vilken härlig kärlek det är när ens barn får en chans att umgås med äldre som älskar dem.
  Våra barns farmor och farfar fyller åttio nu. Riktigt gamla men ändå så pigga så att de kan finnas med i barnens vardag. Det är jag så glad för.
  Härliga bilder också!

  Sv: Ibland står jag inte ut. Tror jag håller på att bli galen ibland när jag vaknar av hans skrik mitt i natten för att han inte hittar gosehunden bredvid sig. Då har han väckt mig först när Hansson vandrandes från sitt rum och då igen för att vi ska leta efter hunden som oftast hamnat lite långt under täcket…. Man är ju oftast inte så stark om natten heller så det är inte lätt alltid. Jag hoppas verkligen att detta stannar av snart för vår allas skull.
  God natt.
  Helen.HUSnrNIO

 4. Angelica

  Vilka härliga bilder <3 åh va skönt att ha mormor så nära..
  O underbart med avlasning.. Förstår det behövs när du själv inte mår hundra :(
  Åh jag förstår att du smälte.. Söta fina Wilgot <3
  Kramar i mängder..

stats