an awesome life about me

Livet före mammalivet (del2)

Högstadiet
Jag började 6an och träffade nya vänner. Här började mitt liv som en trotsig tonåring. Jag var nu 12 år och redan nu fick jag upp ögonen på alkohol och cigg. Vi tjuvrökte, snodde sprit och lekte tuffa. Jag hängde med olika killar, en rad med olika killar. Jag var cool tyckte jag, mitt gäng var as coola. . En översminkad fjortis i sina bästa år om man säger så. Vi hade tävling om vem som skulle förlora oskulden först i vårt kompisgäng, jag var tvåa ut. 13 år ung var jag då. Skandal! Livet fortsatta i denna takt, killar, fest och sex. Jag festade nog varje helg och även på vardagarna. Eller festa och festa, vi satt väl mest i någon skog och små drack på ett 6-pack 3,5or som någon alkis köpt ut. Jag åkte på en rad med utegångsförbud och indragna veckopengar. Jag var en jobbig tonåring som utmanade ödet lite väl mycket.

Efter något år träffade jag min första riktiga kärlek och då lugnade allt ner sig lite. Vi hade samma kompisgäng och umgicks varje dag. Jag fortsatte dock med festandet tills en natt då det gick lite för långt. Jag hade hällt i mig liiiite för mycket sprit och däckade helt enkelt. Jag minns ingenting från den natten men har fått det återberättat. Jag hade spytt liggandes, blivit duschad av min bäste vän och blivit buren hem i prinsesspossition av min bästeväns pojkvän. Min mamma tvingade mig att spy när jag kom hem samtidigt som jag fick världens utskällning. Det ända jag minns utav den händelsen är dagen efter då jag vaknade upp i kalsonger och undra vad fan jag gjort. Efter denna händelse så tog jag det ganska lugnt med alkoholen. Jag gillade tiden då alkoholen inte tog upp all tid. Jag hade riktigt roligt under min tonårsperiod. Jag hade goda vänner och vi hade riktigt skoj. Jag bär med mig många minnen från den tiden. När jag gick i 8-9an så var alkohol och skandaler ingenting som roade mig längre. Jag umgicks mest med pojkvännen och vännerna. Vi började ”växa upp”.

Under denna högstadietid har jag gjort nästan allt en förälder inte vill att ens barn ska göra. Jag hade snott sprit, däckad, snattat i stora mängder, kommit hem mitt i natten, klätt mig som en jag vet inte vad, krossat hjärtan…osv. Orkar inte dra upp alla skandaler ;) Usch, stackars mina föräldrar! Nåväl, nu fortsätter vi..

Gymnasiet

Jag har nu gått ur högstadiet och börjat gymnasiet. Jag går första året. Jag och min pojkvän (första kärleken) beslöt oss för att gå i samma klass, en teaterklass. Jag träffade en utav mina bästa kompisar, Ida. Vi hade sjukt kul tillsammans!

En dag i slutet av 1an sa min mamma till mig att vi skulle flytta tillbaka till Stockholm och där bröt helvetet loss för mig. Jag skulle nu flytta till en stad som jag inte kände till mer än att jag vart och hälsat på min pappa varannan helg i 10 år. Jag skulle behöva lämna mitt liv och börja leva ett nytt liv. Jag skulle inte kunna träffa mia vänner eller pojkvän på samma sätt och detta gjorde så jäkla ont. Sista tiden i Oxelösund var väldigt jobbig.. När det var dax för flytten så hade jag lämnat min pojkvän utan anledning. Jag isolerade mig själv, försökte glömma allt som hade med oxelösund att göra. Varför jag gjorde såhär har jag ingen aning om, kanske gjorde det för ont. För att skydda mig själv.. jag vet inte. Jag minns hur tårarna rann när vi åkte med sista flyttlasset..jag minns alla kramar som jag fick..Jag kände mig så ensam. Jag hatar att se tillbaka på detta, det gör ont än idag. Men oavsett hur mitt tonårsliv slutade så minns jag det som en bra tid. Jag älskade mitt liv och jag var lycklig, trots att jag var en ”trotsig tonåring” i sina bästa år.

”Denise 12-16 år” kan förklaras med 3 saker..alkohol, vänner och leva livet.

Fortsättning följer..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Grynet mamma till lille Vidar

    Hahaha det ska vara gott å leva!
    Jag var nog lite värre tror jag! Började typ samtidigt med cigg och alkohol och sånt där, 13 med oskulden också osv.. Men högstadiet ballade ur totalt för min del, jag umgicks inte med någon som var jämngammal utan bara med 3-6 år äldre(helst killar) och då festade man ju på ett annat sätt och eftersom äldre tjejer inte tyckte om att jag "snodde" deras killar så blev det ett gäng slagsmål..Var en tid känd som en "faaarlig tjej"…. Poliser hit och dit och jag gick inte till skolan(fatta inte hur jag klarade det med så pass bra betyg som jag gjorde…) Ville ju hellre vara med min rockstar till pojkvän liksom :P Haha så ja, jag var också en väldigt jobbig tonåring. Jag brukar skämta med mamma om att det var tur att jag fick barn tidigt för annars så hade turnén fortsatt liksom :P Och tacka GUD för att jag fått en son och inte en dotter! Puberteten kommer bli såå mycket enklare :P

stats