an awesome life about me

Livet

Det här är livet. Som förälder har jag svårt att förstå hur man kan välja att leva ett liv utan det största av allt. Barn är den finaste gåvan en människa kan få, det vackraste och det underbaraste. Men självfallet har jag förståelse för dom som väljer ett liv utan barn och självklart lider jag något oerhört med dom som aldrig kommer kunna uppleva det.

Utan mina barn är jag ingenting och just i denna stund förstår jag inte HUR jag kan klaga över de jobbiga dagarna. Jag förstår inte hur jag kan klaga över att inte få någon egentid. Dom är min tid, mitt liv, mitt allt. Tillsammans med Staffan har jag skapat det finaste jag någonsin kommer skåda. Vi har skapat oss, vår familj. Tillsammans är vi livet. Tillsammans bildar vi meningen med livet och det är förjäkla underbart ♥ I det stora hela. Livet har sina stunder, stunder av lycka och sorg. Så länge vi är tillsammans så går vi genom allt.

När vi ändå håller på med massa kärleksdravel så slänger jag in 2 bilder på mig och passa S där vi inte hade någon aning om hur framtiden skulle se ut. 3 månader efter dessa bilder blev vår älskade Wilgot till. Oplanerad men ack så välkommen ♥


Jag minns det som om det vore igår. Min, bara min. ♥


Vad är livet för er?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ett liv i Husvagn med två små ♥

  Jag läste ett citat en gång som gick ungefär såhär:
  "There are no people more sorry for each other than people with kids and without."

  Så sant som det är sagt. Jag känner som du – hur kan man välja att inte skaffa barn? Och de tänker nog precis tvärtom, "hur kan ni välja att skaffa barn".

  Vi vet hur livet är utan barn, vad vi "går miste om" (not!), men de kan aldrig veta vad de går miste om.

 2. Angelica

  Kunde inte sagt det bättre själv!
  Det ÄR livet! ♥
  Familjen, barnen! Finns inget bättre!!

  Så härligt att du är lycklig!
  Fina fina bilder som vanligt!

  STOR kram!

 3. Annica Lundén

  Livet är den lilla familjen som jag har nu för tiden. När Kitty skriker är det lätt att glömma de underbara stunder vi har tillsammans… hur hon kan ligga i sängen och skrika och så fort man kommer inom synhåll så ler hon med hela ansiktet!

 4. Melissa - Livet i ett Fängelse!

  förstår att de är underbart, kommer själv från en stor familj och mina syskon är galet tokiga i barn (märks då ena har 6 st haha)
  Själv väljer jag vägen att inte vilja ha några, dock så vill ju mannen ha och planerar en komplott mot mig tror jag haha. försöka får han men kan precis tvärt om dom du inte tänka mig ett liv med barn :D
  kul de där hur olika de är :)

 5. Sofie
  2012-02-28 @ 12:36:24

  Postat av: Sofie

  Jag brukar alltid fråga mig vad vi gjorde med all vår tid innan vi fick barn egentligen. Visst saknar jag det lite att bara kunna göra vad man vill men jag gillar detta livet betydligt mer!
  Barn berikar livet helt klart!

stats