an awesome life about me

Ljust eller mörkt?


Foton tagna idag


Foton från valborg 2011

Vad tycker ni? Ljust, mörkt?
Jag kan inte bestämma mig!
Iof är dom nedre bilderna tagna i ett helt annat ljus men man ser ju på ett ungefär. Har även sådär mörkt hår på bilderna i menyn.

Btw, jag förstår fortfarande inte varför Wilgot inte fick bruna ögon. Hallå, dominansen existerar tydligen inte! ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elli

  Jag tycker du är väldigt fin i både ljust och mörkt!

  min sambo har bruna ögon. Vårat första gemensamma barn har ljusblåa ögon, medan andra har bruna :)
  Blir kul att se vad eran andra får :)

 2. Viola, 22-årig tvåbarnsmamma

  LJUST!

  Brunögda kan ju vara bärar flera ögonfärger såväl av blått anlag så antagligen är ju du och/eller din kille det med. Blåögda kan däremot inte vara bärare av brunt anlag eftersom det är dominant och då hade det slagit igenom:)

 3. Em - Mamma till Malva & Liten i Magen.

  Du är ju i och för sig en sån där störande människa som nog skulle passa i allt – men jag röstar på ljust! Jättesnyggt! :)

  Förövrigt fattar inte jag heller varför min unge inte fick bruna eller gröna ögon utan klarblå; jag har brungröna & nästan alla andra på min sida har bruna medan Pete har skogsgröna precis som resten av sin familj… Knas!

 4. Malin

  Jag tycker nog lite mittemellan (eller hur det stavas :P )Men håller med Elin, det ljusa framhäver? dina ögon! :) kram

 5. Karolina

  Ögonen kan ändra sig rätt länge, det är först nu när min plutt är 2.5 som jag verkligen kan säga att ögonen verkligen är bruna, när han var ett var de fortfarande klarblå…så du kan fortsätta hoppas lite till :)

stats