an awesome life about me

Lo 5 månader

Idag blir vår lilla Lo 5 månader ♥ Det är på riktigt helt galet. Grattis mitt lilla hjärta på din månadsdag!

Hon har börjat röra sig omkring på golvet. Hon snurrar när hon ligger på mage, tar sig lite fram och lite bak. Hon är en glad liten tjej som fördrar att sitta eller stå. Att sitta själv dröjer nog några månader men med hjälp av mamma eller pappa så blir det bäst. Hon har stått med gåvagnen som stöd och börjar att lyfta fötterna lite smått. Just nu är hon inne i en period då hon vill samsova och får hon det så sover hon genom hela nätter. Om hon sover i sin säng så vaknar hon efter 4 timmar och tjoar ;) Så just nu väljer vi att samsova. Hon leker nu bättre med sig själv men hon vill gärna att vi syns. Hon ÄLSKAR att bada. Hon kan bada hur länge som helst och hon hoppar genom hela badet haha. Det är alltid en pool i vårt badrum efter att Lo har badad. Gulle ♥

Vi har bytt till sittdelen på vagnen då hon trivs bättre med den. Vi har den i halvläge och då får hon vara med och se vad som händer. Promenader utan skrik med andra ord.

I övermorgon ska vi till BVC och det ska bli så spännande och se hur stor hon blivit. Att hon är en liten tös vet jag då hon fortfarande har 62/68 i kläder. Ska bli kul och se hur mkt det skiljer mellan barnen. Jag tippar på 2-3kg och typ 6 cm haha :)

Här hade du bara sett ljuset 1 timme ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. melanie

  Kul att läsa! Kommer ihåg att vi bytte till sittdelen till Moa när hon var 5 månader också, hon ville inte ligga ner! ;) Kul att jämföra barnen, det blir ju så, på ett bra sätt ;)
  Kram!

 2. Sofie

  Vilket mysigt inlägg!
  Tänker på vår Ella samtidigt då jag läser detta :)
  Mycket känns igen. Även vi ska på 5 månaders kontroll imorgon. Tror vår dam närmar sig 8kg strecket nu då hon har 74 i kläder sen ett tag tillbaka ;) STOR tjej :)
  Kram

 3. Annica

  Jämfört med min unge är hon en liten tjej ^^ Kitty har börjat ha kläder i storlek 74 och hon är ca 2 veckor yngre än Lo. Men alla barn är ju olika :)

  Jag träffade en kvinna som hade en dotter som är 3 månader äldre än Kitty. Kitty var då 2 månader och hennes dotter var 5 månader… men de skilde typ bara 1 kg i vikt ^^

 4. Sabina

  Hej! Jag läser ofta din blogg från min mobil, iphone 4s. När jag förstorar för att inte text o bilder ska bli så små blir allt supersuddigt! Du kanske kan ordna detta? Man blir så frustrerad att man måste vänta med din blogg tills kvällen då man kan starta datorn.

  Kram till er!

 5. Ida

  Grattis söta Lo! Det är faktiskt läskigt vad snabbt tiden går! Jag fattar ingenting… :) på fredag blir min kille också 5 månader!

  Hoppas ni har en härlig dag!

 6. Karin

  Vad duktig hon är ! Känns som att hon är väldigt duktig för sin ålder. Brukar jämföra min Milan (som blir 4 månader imorgon) med Lo och han ligger långt efter henne :P Och då tycker jag ändå att han är rätt tidig med saker om jag jämför med storebror :) va olika det kan vara !

  Grattis till Lo på månadsdagen från mig och grabbarna !

 7. Ninni

  så vacker den sista bilden var :) Eller ja, alla e så klart vackra :) Den sista väcker minnen för en själv :)

  Lite roligt idag på fejjan, såg att din lille blir 5, har 2 vänner vars småttingar blir 4 och 5 månader idag dom me :)

 8. Marina - mamma till 5

  Grattis lilla Lo på din månadsdag!
  Vad fort det går! Vad roligt med BVC, har alltid varit höjdpunkten på veckan för mig när det är dags för det.. Alltid lika spännande att se och sen är det ju jätte roligt när man har fler barn att kunna jämföra.. Nog för att man inte SKA det, men ändå.. =)

  Kram

stats