an awesome life about me

Lo 6 dagar ♥


Tiden går så himla fort, är hon redan 6 dagar? Mammas fina ♥
Hon är fortfarande världens snällaste. Hon är en riktig mysonge som älskar att sova tätt in till oss. Att vara nära är det hon gillar allra bäst. Hon äter var 3de timma och då äter hon i ca 15 minuter, ibland tar hon en paus för att sedan äta mer. Hon sover gottis om nätterna och vaknar ca 2 gånger per natt för en snabbslurk. Bajsar och kissar gör hon mest hela tiden, gärna när blöjan är av. Igår ramlade nästan hela navelstumpen av (äntligen) och kvar sitter en liiiten rackare. Den har nog torkat klart i kväll.

Storebror är fortfarande lika kär i sin lillasyster. ”mii hålla, hålla mamma”. Han vill ha henne i famnen hela tiden och självklart ska han ha amningskudden. Han brukar även gå runt ed amningskupor under tröjan. När det är dax för lilla Lo att äta så blir W alltid lika ledsen. ”Neeeje maaat” och sen visar han att jag ska stoppa in booben igen. Inte lätt att vara liten och storebror, hade det gått så hade han fått hålla na hela tiden. ♥ Han är så fin med henne, även om avundsjukan smyger sig på lite. Han är extra gnällig och det blir mycket neej här hemma. Men han har aldrig vart elak mot Lo och det känns skönt. Han vill veta vart hon är hela tiden och det bästa han vet är när hon låter, då fnissar han så sött. Just nu är han på förskolan och leker av sig.

Världens bästa storebror är vad han är!! ♥

Åh mina älskade ongar vad jag ÄLSKAR er ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bekah

  Vilka sötnosar & VILKA ögon lilltjejan har..! =)
  Läste om din förlossning, blev en liten push & tanken om att man klarar ganska mycket ligger nu hos mig inför min egen förlossning!
  Kram

 2. Sandra

  Vilka otroligt fina bilder, det är så att dom värmer i hjärtat. Längtar ännu mer till vårat mirakel kommer vill världen i maj. <3 hoppas allt är bra med er! :)

 3. Jennie & Grodorna

  MEN GRATTIS!!!!! Fy bubblan vad söt hon är :)
  Jag måste även säga att jag kan sätta mig in i din situation stackare! Hade vi inte bott 4 min från förlossningen (Thomas körde upp mig på 1 min) Så hade jag fått föda i bilen jag med. Mina värkar var bara som mensvärk, sedan small det till & Milo kom ut på 20 min från första värken :) Så mina öppningsvärkar höll på under tiden vi satt i bilen, promenaden i sjukhuskorridoren & hissen upp till förlossningen. Väl upp så var det bara att skrika efter en säng så jag kunde krysta ut bäbisen :D så det är nog ganska vanligt som omföderska att man inte får dom där jobbiga värkarna? jätte konstigt. Det tyckte jag också. Jag var ju däremot trygg i krystningsvärkarna så förstår att du inte hade det lätt :/ tycker faktiskt fruktansvärt synd om dig att du behövde gå igenom det. Men hoppas du är överlycklig över dina barn nu :) kram påre

 4. Nikita

  Vad vacker hon är lilla Lo!
  Vart har du köpt dom röda prickiga byxorna ? Dem var superfina!

  Hoppas avundsjukan håller sig på den nivå som nu så de inte blir värre!

  Kram

 5. Lina

  Tack, och detsamma! Ser att du också har en ny design.

  Sen tycker jag det är så kul att läsa det du skriver ovan om Lo. Vera är PRECIS likadan. Äter var tredje timme, vill ofta vara nära mig eller Marcus, ammar ofta bara 15 min och kissar och bajsar mest hela tiden, och vaknar och ska ha mat 2 gånger/natt :) Sen tappade även hon sin navelstump igår, haha!

 6. Erica ~Zackarias 090814~ ~Alexander 100725~ ~Bebis bf 26/4 2012~

  Stort grattis till er fina lilla tjej! Satt just och läste din förlossningsberättelse, och jag är imponerad! Själv hade jag väldigt kraftiga värkar när vi åkte in, och sonen föddes ca 50 min efter att vi kommit fram. Men nu när vi väntar nr. 3 så har jag blivit tillsagd att jag ska åka in direkt, för annars kanske det blir födsel hemma, eller i bilen ;). Stort grattis igen, och hoppas ni mår bra!

 7. hanna b

  Åh vad fin hon är! Och han, fina fina storebror! :) Vad roligt att det går så bra, jag hoppas också på det här hemma sen, att Conrad ska gilla bebisen. :)

  Tänk att du fick en novemberbebis och jag får en decemberbebis. Var det inte det jag sa? ;)

 8. eriika

  aww, va sött :) du jag måste ba fråga, va äre för syskonvagn ni har? nått du rekommenderar? jag är inne på en babytravel dublin 2010/2011..

stats