an awesome life about me

Lo, en söt liten prickIdag har Lo fått inviga lite av kläderna som inhandlades igår.

Kändes så självklart att hon skulle få dessa kläder, little kitten. Dom lever ju faktiskt upp till hennes namn.

Jag är helt förvånad över hur lugn och snäll hon är. Jag kan ju bara jämföra med hur storebror var som liten och det är sån enorm skillnad. Jag är helt paff. Men det är så otroligt skönt att hon faktiskt är så pass lugn. Wilgot får mer tid med oss, framför allt mig och det hinns med att göra saker. Just nu ligger skruttan och sover i vagnen och storebror i sin säng. Sen väntas en tripp till affärn :)

I natt så har jag äntligen fått sova lite bättre. Lo har, precis som i magen sin vakenstund om natten. Men igår fick hon vara uppe med pappa som ändå var vaken och jag fick då iaf 2 timmars sammanhängande sömn innan det var dax för lite amning. Sen flöt natten på, hon vaknade halv 3, kl 6 och sedan halv 9. Allt där emellan så sov jag som en stock. Det var en betydligt piggare mamma som klev upp idag :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Toves mamma

  va söt hon är :) och stort grattis till er!

  Nu blev jag lite smårädd över hur min nästa förlossning kommer vara, för jag har 120mil till närmast bb och med min dotter så tog det en timma prick efter att vattnet gått. så får ha samma inställningar som dig. starkt gjort av dig!

 2. Amanda

  Måste bara säga att Lo är en sån fantastiskt söt unge!
  Och vilken förlossning, starkt jobbat!

  Jag hoppas inte min andra blir så snabb ;).
  Njut av mammalivet och dina två helt underbara barn.

 3. Lilla familjen

  Jag känner igen mig det där med lugnet, skillnad mellan storebror och lillasyster. Stor stor stor skillnad! Men jag tror också att jag har förändrats som mamma, blivit härdad.. Haha!

 4. Anonym

  Skönt att hon är lugn och har sina rutiner! Underlättar ju en hel del! Tycker det är häftigt hur de är små personligheter till och med i magen…

 5. Patricia & flickorna!

  Hon är ju vacker!! Tänka sig, har köpt likadana små söta till bebisen :) <3 99 kr, helt överkomligt! Haha.
  Så skönt att hon är så snäll och att de funkar så bra.. När du pekar, skriv gärna och berätta hur de känns med två hemma nu!! Hur tar Wilgot de och så?

  Hon fick ett jätte fint namn ännu en gång om jag inte sagt det.
  Massa kramar från oss!

stats