an awesome life about me

Lo skrattar med ljud ♥

Igår när gammelmormor var på besök så fick hon Lo att skratta med ljud för första gången. Jag stod och bytta blöja på Wilgot och hörde allt i bakgrunden. Skyndade mig allt vad jag hade för att hinna filma men självklart så slutade hon. Men när jag lite senare skulle byta blöja på henne så försökte jag efterlikna gammos ljud och visst fungerade det.

Alltså jag smälter, mammas lilla hjärta ♥
Det tar ett tag innan hon kommer igång haha, hon skrattar mest i slutet.

Hur sött är det inte med de små livens skratt? ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ett liv i Husvagn med två små ♥

  Det bästa är att det är lika fantastiskt andra gången (och säkert tredje, femte och trettonde gången också!).
  Det hade jag aldrig trott. Jag sitter här och njuter av Milos leenden, ojar mig över hur stark han är i nacken och hur otroligt söt han är, precis som jag gjorde med Noëlle.

 2. frida

  Gud så söt! :)
  SV: Ja hon verkar vara en hel härlig person! :)
  Haha , önskar det kunde vara så här med ibland :)
  Okej! Är förväntansfull! ^^

 3. Camilla

  Hittade till photoscape vid ett av dina inlägg, har kikat på collagen, men jag tycks inte hitta så man kan ha två bilder såsom du har gjort. är det jag som är blind eller letar jag fel, skulle du kunna visa hur man går tillväga??

 4. Anonym

  Oj vad paff jag blev, precis lämnat en kommentar här i din blogg. Kryper upp med en kopp te och slår upp Vi föräldrar.. Där är ju ni!!
  Fina ni!

 5. marina

  de är så fruktansvärt härligt me bebis skratt. Man kan knappt hålla sig själv för skratt :) haha.
  Och "lilla" Lo är bara för underbart söt.
  Tack för videon och att man själv fick skratta :)

 6. Yohanna

  Heeeelt underbart!!!! <3 <3 Herregud, jag minns än när vår plutta skrattade med högt jud första gången, det var när en liten hund hoppade och studsade överlyckligt mot henne och hon helt plötsligt gav ett garv med ljud.. Sambon bara stirrade och sade till henne: "men så kan ju inte Du göra? du kan ju inte skratta?!" hahaha… han blev helt ställd… Så galet härligt!!! Sen köpte vi en ballong som vi buffade på så den liksom "for" mot henne och då kom skrattet igen. Saker som kom mot henne och var glada var extremt kul! ;) Man vill ju bara höra det om o om igen!! Gud nu längtar jag ännu mer efter bebis! <3

stats