an awesome life about me

Magbild – Jämförelse ♥

Lika, olika?
Att magen är låg denna gång är inget jag gått miste om. Det trycker på varje dag, vågar knappt gå på toaletten för det känns verkligen som hela paketet ska glida ut. Det bränner, trycker och är rent obehagligt. Känslan är densamma som efter förlossningen eller då Wilgots fosterhinna bukta ut. Läskigt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. i min lilla lilla värld

    Det var så jag hade det efter min förlossning oxå. Denna graviditet har ag dock varit lyckligt lottad. Har inte känt någonting över huvud taget. Kanske mitt starka bäcken som håller allt på plats. Träning, Denise.. Träning

stats