an awesome life about me

Mamma är på semester!

Jag är nere i Oxelösund och hälsar på. Bor hos min bästaste Hannah och har det mega mysigt. Grillen är på och snart serveras det gott gott till middag. Det har vart jätte skönt att komma ifrån vardagen lite trots att jag saknar mina hjärtan där hemma. Wilgot grät som en tok när jag sa hejdå vilket gjorde avskedet lite jobbigt. Men efter ett samtal till pappa S så kunde jag lugna mig då Wilgot hade blivit glad på en gång :) ¨

När Hannah, Tobbe och lilla Wilma kom upp och hämtade mig igår så fick Wilgot träffa den minsta bebisen han någonsin har träffat. Han var så fin och snäll, klappade fint och gosade. (Några drag i öronen och i fötterna blev det men inte hårt). Bebisen var mkt spännande vilket ger mig lite hopp inför minibebis ankomst! :) ♥

Imorgon går jag in i v21, äntligen halvvägs! :D ♥♥

STOR PUSS OCH KRAM till mina hjärtan där hemma, saknar er till tusen!
Staffan pussa lillfjärten 100gånger från mig. Älskar er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats