an awesome life about me

Mamma köpi Wilgots ULLA!

Har ju glömt och berätta om Wilgots lycka när han öppnade ett paket och fick syn på denna. Tacksammare unge får man leta efter alltså. Han blev heeelt till sig…Hoppade av lycka och sa: ”MINA ULLA, mamma köpi mina ulla..till Wilgot.. MINA NULLA MAMMA. MAMMA VILL ULLLA? Eller?” 

Det värsta var när han skulle berätta om ugglan i affären och det blev liiiite fel.

”mamma NULLA eller?” Vad sa du gubben? MAMMA VILL NULLA ELLER?! Sccchhhh Wilgot…tyst! Sen har han en förmåga att säga ”Vafan vafan” när han ska berätta något lååångt och svårt. Då blir det oftast ”aa äta maten vafan vafan”. Det sa han till en tantabit som stannade och sa hej till Wilgot.. haha!

Väskan kommer från underbara Brandsforkids!

Har ni vart med om några pinsamma ord offentligt?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Dito

  haha barn är härliga! :)

  Min son är lite över 3år och när vi var i ett köpcentra så skriker han: Mamma!! Flickor har inte snopp, pojkar har snopp, N har stoooor snopp!!

  Jag skratta så jag grät när han hade denna utläggningen, jag tycker det inte finns så mycket som är pinsamt, barn är barn..:)

 2. Debbie- Mamma till 2 Prinsar ♥

  Min Maximilian säger ord som kan låta fel med. När han sa ”FITTA” menade han ”Flytta” och ”FI FAAN” menade han flygplan. Men det jobbiga är ju när han säger saker som ”Rör mig inte mamma!” och ”Släpp mig mamma!” när man är ute bland folk fast man inte ens rör honom.. Min kompis son skrek ”Slå mig inte mamma!” när de var på apoteket för lite sen med fullt av människor och hon rörde honom inte ens. Det är lite jobbigt när de säger sådana saker…:)

 3. karro

  hahaha underbart..

  En gång för några år sedan var jag barnvakt åt en tjej som var vid denna händelse 4 år gammal. Vi tog bussen hem till henne och under resans gång sa hon högt så alla i bussen hörde att ”ååååååh Karro har du pruttat?” Karro, (jag), sjönk genom stolen i en fullsatt buss hahahh

 4. Sofie, mamma till Teodor och Wilmer

  Teodor brukar säga ”tut tut” när han tycker folk är i vägen och ska flytta på sig.. men grejen är den att han inte säger just ”tut tut”, utan istället ”k*k k*k” (för att det är svårt för honom att säga ”t” i en del ord..)!! :-S aspinsamt!

 5. Hanna - Mamma till Isac

  Dom är så söta dom där väskorna! Blev dock väääldigt förvånad när jag var inne på Dollarstore förra veckan och såg att dom sålde exakta kopior av alla dom där ryggsäckarna för typ 40 spänn :O Synd bara att Isac är 11 månader, han behöver den inte riktigt än ;)

 6. Mamman till L & L

  Haha, så himla kul sånt är! När Leon var mindre kunde han inte säga v och ng-ljud så när han pratade om vagnen blev det ”mannen”. Så det hände att han pratade om mannen i källaren en del ibland.

stats