an awesome life about me

Mammas lilla hjärta ❤️

20140129-131932.jpg

20140129-131958.jpg

20140129-131946.jpg

Igår tog vårdcentralsbesöket en tvär vändning. Blev ambulansfärd direkt till ett isoleringsrum på avdelning 70. Vår älskade Wilgot är jätte sjuk. Han har fått antibiotika intravenöst och det känns skönt att han nu är i läkarnas händer.

Vad ni än gör, lita på er magkänsla som förälder. Min sa att det inte stod rätt till. Och nu ligger vår prins inlagd för ett tag framöver.

Tänk om ambulansen förstod allvaret redan första gången. Då hade vår Wilgot sluppit dessa dagar av skrik och smärta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elisabeth

  Skremmende…. God bedring til deres lille prins. Håper han straks er frisk og springer rundt å leker igjen:-)

 2. Michael

  Håller med Linnea, herregud. Inte konstigt om ambulanspersonalen var irriterad. Dock inte sagt att dåligt bemötande är OK. Men inte heller de kan ju förutspå allt, man kan ju försämras från en dag till en annan och de har ju inte anden i flaskan. Klart att ni har rätt att söka vård, men vad gjorde att ni inte själva kunde skjutsa in grabben till sjukhus? Ambulanser behövs till trafikolyckor, hjärtstopp och människor som brutit benen. Ett litet barn med vattkoppor och friska föräldrar borde ju kunna åka till akuten själva eller?

 3. Julia

  Läste ditt virala inlägg på Facebook som spridit sig som en löpeld. Jag tycker verkligen att det är fruktansvärt att detta hänt din son och jag hoppas att han blir helt frisk och kry igen. Jag jobbar själv inom vården och ofta möter man på nonchalans eller människor som helt enkelt bara tröttnat på sitt jobb. Det är väldigt synd tycker jag eftersom då uppstår just det här som absolut inte får hända. Dock måste jag säga att jag tappade medlidande för dig helt samt att jag hade väldigt svårt att tycka synd om DIG (tycker fortfarande synd om din Wilgot). Jag har en son och skulle han fara illa och bli sjuk så det sista jag skulle tänka på var att ta foton när mitt barn lastas upp i ambulansen för att sen kunna posta det fint på min blogg. Jag upplevde det som väldigt konstigt att en orolig mamma ska ha tid att ens tänka på sådant. Självklart ska man ut med information om bristerna inom sjukvården. Men vart går gränsen då man använder sin barns sjukdomstillstånd för att göra reklam för sin blogg?

 4. Hanna

  Nej men fy tusan alltså! :( Hoppas det försvinner illa kvickt nu och att han börjar må bättre snart.Vattkoppor är minsann ingen höjdare i vanliga fall – detta var ju bara hemskt :(

stats