an awesome life about me

MED KJOL OCH KLACKSKOR

20140314-213224.jpg

Nu på kvällskvisten har barnen dansat runt i kjol och klackskor. Så himla goa! Wilgot var världens lyckligaste! Han fick prova en rosa hello Kitty klänning. Hans ögon lös av kärlek. Min älskade prins(essa).

Skulle ni kunna sätta på er son en klänning?

Inlägget nedan var bara till dom personerna som lägger ner tid på att skriva en massa nedvärderande saker. Ber om ursäkt om det lät som om jag menade ”alla”.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annelie - mamma till Tyra

  Absolut skulle jag göra det! Jag har alltid sagt att om jag får en son och han vill ha barbiedockor eller något annat ”tjejigt” så ska han absolut få det! Vill min dotter ha grabbkläder så ska hon få det. Jag tycker det är viktigt att låta barnen få utforska och inte känna sig könsligt bundna. Däremot skulle jag nog inte skicka min son (om jag hade eller får en) till dagis med klänning, där går min gräns iaf :)

 2. Saras liv

  Självklart skulle jag sätta på min pojk en klänning. Fördelen med att ha en storasyster är ju att han har fritt fram att välja precis vad han vill från både pojk- och flickgrejer. :-)

 3. Anna

  Nedvärderande skulle jag inte vilja kalla det, har man det såpas dåligt ställt som du har och skriver om stup i kvarten måste du ha förståelse till att folk har åsikter. Skulle aldrig i hela mitt liv vilja utsätta mig själv eller min familj för det som du gör. Unna sig saker är en sak som man självklart ska göra, den dagen man har rås att föda sin familj utan att behöva hjälp från folk runt om kring.

 4. Louise

  Klart jag skulle kunna göra det. Min son har haft klänning. Han fick själv välja vilken han ville ha och var så stolt över den. Att den nu ligger insläng längst in i garderoben gör inget. Han fick det han så gärna ville ha. Och för honom existerar inte flick- eller pojksaker.

 5. Nikita

  Åh nej ja skulle aldrig sätta klänning på mina söner , inte heller klackskor spets eller volanger ! Det tkr jag är för tjejer
  Och det är min åsikt om det hela.

 6. MammaLola

  Barnens pappa är så nervös över mobbning så mitt förhållningssätt är att ha så neutrala kläder på både sonen och dottern som möjligt. Klänningar förekommer mest vid festligare tillfällen och då har sonen hittills velat efterlikna sin pappa med skjortor. Skulle inte förbjuda eller göra någon grej av av det om han skulle velat haft klänning, men kommer nog inte handla hem någon till enbart honom dock.

 7. elinkallberg

  Åh vad glad jag blir när jag ser sådant! :) tycker att det är helt rätt.

  Nu har ju inte jag en son, men hade jag haft det hade jag garanterat låtit honom ha klänning och dylikt. Jag köper ju vissa plagg till min dotter från killavdelningen, så varför skulle det vara ”konstigt” att göra tvärtom liksom? :)

 8. Mari

  Absolut! Min gosse har precis upptäckt storasysters nattlinnen och klänningar. Han diggar dem :) vill han ha klänning så är det helt okej. Precis som när storasyster vill ha ”killkläder”. Sj tycker jag inte det spelar någon roll vad de har på sig, så länge de trivs i sina kläder.

stats