an awesome life about me

Min fina molnbebis ♥


Tur att mitt lilla egna moln är mycket finare än vädret utomhus ♥ Wilgot 11 månader

Ska strax gå och hämta skrutt på dagis, i regnet, utan gummistövlar. Kommer bli skoj :D Haha. Efter det så ska vi hem till gammo och äta lite middag. Det går bättre att äta när man slipper laga maten själv, när man slipper välja så att säga. Längtar som en tok efter min tokunge. Träffade honom lite snabbt i går morse samt i morse så denna dag är efterlängtad.

Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Right?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. i min lilla lilla värld

  Din lilla molnbebis har minsann lagt på sig några hekto. Om inte et kilo. Nu har han fått tillbaka sina runda goa kinder igen =)

  Härligt att få höra bebis i magen. Det är verkligen något speciellt. Vilken vecka är du i nu? Förhoppningsvis vänder det snart.. Jag vet precis hur det är. Halva min graviditet (sista halvan) ville jag verkligen inte ha mat. Apelsiner och yoghurt och massor med mackor var det enda hahaha

 2. Nicole - mamma till C & gravid

  SV: Antingen kör vi på samma bokstav eller inte.. inget måste verkligen inte. Namnet ska gärna låta utländskt men fungera att uttala här i Sverige.
  Engelskmän och svenskar ska kunna uttala utan vidare problem om man säger så. Sen kan ju uttal bli lite olika hehe

 3. Anonym

  hur stor är eran lägenhet? har wilgot eget rum? =) har ni planerat någon flytt sen när ni får eran lilla sötbebis? :) bara nyfiken hihi, tack för en BRA blogg! <3

stats