an awesome life about me

MINA BÄSTA APPTIPS FÖR IPHONE!

 

Det är JÄTTE många som frågar om vilka appar jag använder på mina bilder som jag publicerar på Instagram (endenise) så nu kommer mina absoluta bästa apptips om hur du får snygga och varierande bilder till instagram eller bloggen! Eller varför inte Facebook ;)


1. Redigera ljuset, kontrasten och skärpan. Detta gör jag oftast i Aviary och Afterlight. Det gör SÅ mycket med själva bilden. Bilden får ett helt annat liv och ser mkt fräschare ut!

2. Gör färdiga färgbilder med olika ramar (hjärtan, stjärnor, rund, höga, långa). Detta gör jag i PICLAB och ABM. Gör du dom färdiga är det bara att plocka fram och lägga till den text du vill ha (det gör jag också i dessa appar).

3. PIMPA bilderna. Låt fantasin flöda. Text, stickers, ramar, bokeh, ljus osv. Några tips på appar här är alla nämnda + PicsArt, Text Camera och nya favoriten där allt går att göra är DECOPIC.

4. Variera dig med collage! Collagen gör jag oftast i FOTORUS då det är lättast.

5. Jag använder ALDRIG bara en app. Oftast kombinerar jag flera för att få fram mina bilder. Oftast gör jag ljuset i Aviary och sedan filtret i Afterlight. Som sagt. Prova er fram! Tillslut lär ni er hur man gör och där efter kan ni lägga er egna nish på bilderna. Jag varierar mig så mkt jag orkar. Ibland uppdaterar jag bara med vanlig text. Ibland en bild och ibland bild+text.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats