an awesome life about me

Mina favorit fotoappar!

Har många gånger fått frågan om vilka appar jag använder när jag redigerar foton till instagram. Så nu tänkte jag helt enkelt ta och svara på den frågan. Här nedan kommer jag lista mina absoluta fravoriter och oftast använder jag en kombination av två appar. Jag är en sån som gärna betalar en liten slant för att få med allt i apparna. På dessa appar är det värt att göra det, förutom whitegram.

Först ut på min app lista är Afterlight. Detta är en app som har det mesta förutom text. Hur många olika färdiga redigeringar som helst och man får snabbt till en snygg bild! Klipp din bild, redigera själv eller använd färdiga redigeringar, eller både och. Sätt på light, ram gör bilden skarpare. Finns hur mkt som helst! Denna använder jag dagligen till alla bilder på insta.

Nästa ut är FotoRus som också har bra redigeringar men där kan man även göra collage.

PicLab är en favorit också. Där kan man fixa text på bilderna, sätta ramar osv. Ibland kanske man inte har någon lust att publicera en bild och då är denna app perfekt. Skriv en text, lägg på en snygg bakgrund och wallla!

ABM (A beautiful mess) är en ganska ny app för mig. Där kan man göra nästan desamma som Piclab men det finns lite fler textsnitt osv. Minus med denna är att det finns jätte få redigeringar och att varje extra grej kostar. På denna kan man även printa på pilar, hjärtan, figurer, ramar osv.

Sen har jag även whitegram men den använder jag knappt. Har man afterlight behövs inte denna :)

 

Hoppas att ni fick några bra tips :D Har ni några bra fotoappar så kommentera gärna!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats