an awesome life about me

Mina mål – 2014

Har inte haft nyårslöften på flera år då jag tycker det är lite små fånigt. MEN detta år kändes det rätt att ta med mig några ”måsten” inför det nya året. Har jätte många saker jag skulle vilja skriva på denna listan men för att inte sätta för mycket press på mig själv så nöjer jag mig med dessa:

 

Min målvikt är 64kg ungefär men då ska kroppen vara fit. Så 10kg måste jag ner för att sedan bygga upp kroppen. Detta är inte enbart för att gå ner i vikt utan största delen beror på att jag behöver träna. Jag är svag, slapp och alltid sjuk. Jag B E H Ö V E R motion och styrka. Sen så självfallet så trivs jag inte med hur jag ser ut idag. 70 kg ska bli 60, som sedan ska bli 64-65. Punkt SLUT!

Colan är det näst största beroendet jag har och det måste bort. Dricker cola eller söta drycker varje dag och där har vi en jävla kaloribomb. Jag måste dricka smaksatta saker, annars kryper sig paniken på. Konstigt det där. Men det blir att byta ut all cola och söta drycker mot ex cola zero/pepsi max i början samt ha ett mål om att bara ha detta intag om helgerna.

Att bli friskförklarad har jag som mål. Men detta lär inte ske utan målet är mer att sluta med mina antidepressiva mediciner. Jag och läkaren har en plan på att börja trappa ner i april/maj, väldigt långsamt och jag håller mina tummar och tår att jag en dag 2014 står utan dessa mediciner ♥

Med träning och välmående kommer friskheten och jag hoppas att 2014 blir bättre. Detta år har jag nog vart sjuk 50% av hela året, katastrof! :(

Tanken är att jag ska försöka få bloggen lite på andra banor. Barnen är så stora och det var så lätt att blogga förut när dom var små. Det hände mycket i utvecklingen, man var gravid osv. Nu finns det inte lika mycket som man kan dela med sig utav om jag säger så. Dom lever loppan varje dag, vi jobbar osv. Men ska självklart dela med mig av min viktresa och sen ska jag klura på resten. Men självklart kommer barnen fortfarande synas ♥

En bild från MSR partyt ♥ från Steff!

Ska även försöka socialisera mig lite mer 2014. 2013 har vart ett tungt år för mig, för min familj. Jag har vart nere i dom svartaste hålorna vilket resulterat i att jag stängt mig inne. Jag har inte velat träffa människor, inte velat vara ute. Men nu så, nu JÄVLAR! Så när ses vi? ;)

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Väldigt bra mål! Hur hade du tänkt göra för att gå ner tio kilo? Jag behöver nämligen också…
  Jag ska också sluta dricka cola, har redan börjat smått, smakar bara nån klunk här och där av sambon. Annars är min stora lass glass. Det är så gott. Vill äta det jämt och ständigt. Men ska sluta äta det nästan varje kväll. Bara på helgen!

  Lycka till nu iaf!

 2. Caroline - Fotograf & Mamma

  Känns lite som att läsa om dig själv när ma läser detta. Håller själv på att skriva om mitt 2013 vi har haft det rätt lika.

 3. Yohannas.se

  Håller tummarna för dina mål !! Speciellt det om medicinerna – jag tror träningen och en mental styrka kommer ta dej dit.. som sagt, jag rekommenderar pilates (eller yoga? inte kommit så långt själv än).. det gör att man använder hela kroppen, och det kan du lätt göra utan att betala gymkort och i kombination med bättre kost! Bara gå på introduktion ett par gånger nånstans så kan du köra hemma själv via en app, det gör jag!!

stats