an awesome life about me

Myspys från morgon till kväll ♥

Pappan i huset har vart ledig idag och det innebär alltid en massa mys. En lyxdag så att säga ;) Wilgot blir alltid överlycklig då Staffan är hemma och det är väl klart, dom hinner ju inte ses allt för ofta. Det gäller att passa på helt enkelt. Vi avslutade denna dag med en god middag, fjärilskyckling. En av mina absoluta favoriträtter :) Nu väntas en kopp kaffe och ännu mer mys! Dagen kommer avslutas med Big brother, precis som alltid ;) Så fast och så nördig, jag vet!

Kollar ni? ;)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marie

  Så mysigt med hela familjen samlad! Jag kollar inte på BB, känner bara att jag blir irriterad på dem :)

  Sv: Vi får verkligen hoppas att du har fel, vill inte ha något oväder!

 2. Mikaela

  Haha, totalt fast och mannen med… men det är mysigt… att sitta tillsammans… och mysa en stund innan dagen är slut…. har dock ingen favorit i år. KRAMAR!

 3. Jeanette

  Go kväll!

  Jag har nu suttit och beundrat en del av dina bloggdesigner som du har gjort till folk och jag är väldigt sugen på en:) Gillar verkligen din "stil" och skulle bli så glad om du kan tänka dig hjälpa mig. Jag kommer flytta min blogg till blogg.se. Tänkte maila dig, men kommer inte åt din mail, för det händer inget när jag trycker på nåt av rubrikerna i Kontakt.

 4. Angelica

  Åhh vad underbart med lyxdag!! ♥
  Så härliga bilder! :) Älskar dina foton! :)

  JAaa här avslutas det med big brother!!
  jag är med en riktigt nörd, fan måste man bli så fastr eller??
  Dessutom döööör jag lite på hon blogg hanna, hatar henne ;P
  sen stör jag mej dessutom på att dom går runt helt cpklädda på fester, tex med röva i vädret, i stringtrosor.. blää :)
  Så tack för att jag fick gnälla :)

  KRAMAR! ♥

 5. Johanna- mamma 3

  Sv: absolut ska man inte tvinga, precis som jag skrev. Då blir det ju något negativt för barnet. Men att det faktiskt finns två och ett halvt åringar som aldrig ens fått testa tycker iallafall jag är skrämmande.

  Fjärilskyckling?:) vad är det för gott?:)

  Kram

 6. Mamma till Dion

  Heej Denis, idag fick tidningen"vi föräldrar" följa med mig hem och när jag satte mig för att läsa den upptäckte jag att du och din familj var med :) roligt att se sin favorit blogg och läsa om er där. Ha det bra, kram!

 7. boosse

  Godingbilder! Nej, jag tittar inte på BB, gjord enog det första gången det sände smen det var inget för mig.

  Ja, alltså twilightserien är ju helt underbar och filmerna är toppen. Längtar jag med!

 8. Brassemamma

  Så härligt med en sån dag! Nej, jag har nog aldrig tittat på Big Brother tror jag. Det lockar inte riktigt…

  Jag hade inte sett att din blogg hade hamnat i fokus på blogg.se. Grattis! Så kul!

 9. Sara

  Med risk för att fastna har jag dissat denna säsong.
  Har en tendens att oxå nörda ner mig.
  Får väl se hur länge jag håller mig borta…. =)

 10. Marie

  Hehe kollat lite på Big Brother, men det var i hästväg så de beter sig denna omgång, och hur klär tjejerna sig egentligen, det ser ju slampigt ut, skratt.

  Så jag kommer nog inte fortsätta titta =D

stats