an awesome life about me

Nästan människa igen.

Är ni sugna på att veta vem som vinner BABYBJÖRN tävlingen?! :D

Jaha, nu är man nästan människa igen. Jag kan numera andas utan att hosta, numera sova utan att vakna 70miljoner gånger av diverse hostattacker och jag kan numera hålla mig vaken hela dagen då jag är näst intill feberfri. HURRA! :) Har haft en mysdag med Wilgot. Vi har lekt och busat hela dagen lång. Han har vart på topphumör hela dagen och bjudit på en massa nya ord. Pelle (mamma & mickes hund), äta mat (första 2ordsm), didi (hen i babblarna) och kram. Synd att dagen redan är slut :( Dock är jag slut så det är la lika bra. Vinnaren är inte framtagen än då jag inte haft ork till att sitta här. Det är ”bara” 123st lotter att gå igenom, kolla ipn osv. Det tar sin lilla tid. Ska dock hynda hynda, okej? :) Spännandeeeee!

Här kommer lite bilder från dagen.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats