an awesome life about me

Necklace made with love ♥



Titta vad jag hittade nedanför brevinkastet idag. Behöver jag säga att jag blev glad? :) Vilken överraskning!

Halsbandet är helt underbart vackert, im in love! Jag kommer kunna bära med mig mina älskade hjärtan vart jag än går, mina fina hjärtan, min familj. Wilgot & Lo har ett varsitt litet hjärta med deras namn ingraverat, på rektangeln står det Staffan och i ringen står det ”I will never let you fall”. Texten är tagen ur en låt (den har även funnits med i mina headers ett par år) som jag håller varmt om hjärtat. Den lilla ängeln som finns med i halsbandet gör allt så himla bäst då låten som texten är tagen ur heter ”Your guardian angel”. Detta var något jag kom på nu i skrivandes stund. Kunde inte bli bättre! ♥

Halsbandet är en gåva från underbara Malin, tack tack TACK fina du! Malin och hennes syster driver ett företag som heter Systeri. ” Things made with love” och det kan man verkligen säga. In och kika i deras fina webshop, allt är handgjort och det finns bland annat kuddfodral, vimplar och mössor.

Har ni några namnsmycken? :) Detta är mitt första och därmed mitt enda, förutom min lilla kärleksring då :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Yohanna

  Ursnyggt!!! En helt annan sak: vilka uuuuursnygga kläder de hade i butiken du börjat samarbete med, creative lounge? Inte alls min prisklass, men massa inspiration!! Ska rusa hem till en särskild butik i Helsingborg sen som säljer den typen av kläder 2nd hand och knappt använda, den är UNDERBAR! Längtar!!!

 2. Marie

  Jättefint! Jag har faktiskt gjort ett par namnsmycken själv, håller på att lära mig stansa när jag har tid :) Jättekul är det och det blir ju så fint! :) kram

 3. mary

  sv: Det ser ut som du kan väldigt mycket, dina bilder är magiska , as fina :)
  Har du nå planer vad du ska göra till helgen då? :)
  Du får sova så gott :)
  Jodå det är bara bra med mig :) kraam

 4. mary

  Gillar verkligen din blogg , hoppas allt är bra med dig? :) dina bilder är as fina , och du ska fortsätta fota, för du har världens talang för det :)

 5. julia

  ååååhå vad fint! förstår du blir rörd! en grej jag vill säga dej är att din blogg kan man alltid räkna med, du uppdaterar bra för att va 2 barnsmamma, imponerad! föresten är du och Staffan gifta/förlovade?:)

 6. Sugarangel

  Superfint halsband!

  SV: Motivationen till studierna ska jag nog finna imorgon då jag kommer sitta hemma och läsa hela dagen med ett paket oreo-kakor i knät! :)

  Det eviga städandet kommer nog aldrig att ta slut…buuuu…men tror inte det eviga inredandet kommer att göra det heller. Det är superskönt att ha köket heelt klart men visst kan jag komma på saker som att en tavla skulle sitta fint på ena väggen eller man kanske ska byta ut den möbeln mot något annat? hahah! kan inte vara riktigt nöjd ändå .)

 7. Linda

  Nix, inga namnsmycken här förutom min förlovningsring och vigselring då. Trodde först att det var din man som imponerat med ett så genomtänkt halsband. Fint hur som helst! Vackra bilder också! Kram Linda

 8. Angelica

  Åhåå va fint!
  jaa jag har ett namnsmycke som jag fick i morsdagpresent :D
  Dock har det blivit förstört ;( Så får nog beställa ett nytt när lillasyster kommer också ; )

  Kramar

 9. Sofie

  Åh, vilket fint! Och så personligt! Gillar det skarpt!
  Jag fick ett halsband av min man på morsdag när Anton hade kommit. Är en rund ring med hans namn på, sen två pärlor som hänger ner.
  Måste självklart försöka få dit Ellas namn nu oxå ;)

stats