an awesome life about me

New in!

NEW IN-listan har blitt lång sen sist, alldeles för lång (ångest) men vi kan väl börja med vårt nyaste köp va? EN NY SÄNG. Vi är just precis klara med monteringen och jag ser fram emot natten. Tänk så skönt det ska bli att äntligen kunna ligga som man vill. Vi har ju trängts i en 120 säng tills nu :) Men nu så står en 180×200 Dreamzone Gold och väntar på en trött mama som jobbat och slitit hela dagen :D

Första gången jag äger och sover i en continentalsäng faktiskt. Jag har alltid vart sådär dumsnål att jag köpt billigt istället för att lägga ut lite extra. Trots att denna var billig som attan (5500 på extrapris) så kräver jag ner mig i ångesten haha.

Någon annan som är dumsnål? Typ..Handlar bodysar på HM bara för att det är billigast? Istället för och köpa den där för 200kr som man tycker är såååå fin. Så är iallafall jag, vad det gäller allt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josephinewestling - mamma till vira

  Vi har oxå bara en 120 säng. Men vi har alltid sovit själv i den. Förutom bär kg ammade vira Då låg hon pÅ mig ibland!
  Vill oxå ha en större säng, men vet inte om bi får plats. Plus att man lägger pengar på annat istället!! Typ som resa osv som vi åker iväg på imorgon!

  Kram

 2. Emma - Mamma till Viggo -09 & Melker -11.

  Jag är oxå dumsnål haha, men är verkligen behov av en ny säng, den där ni köpt hade verkligen ett kanonpris :) Härligt med ny säng! Man spenderar ju ändå måååånga timmar i sängen, så man är dum som inte köper en rejäl egentligen… Vi har haft våran i flera år nu och har ingen riktig madrass på sängarna liksom, så man ligger väldigt obekvämt :p

 3. Katinka

  Jag är precis likadan, kan till och med börja gråta om jmag har köpt något som är lite dyrare än vad jag brukar ><

  Tror dock på att det är bra att vara dumsnäl, man vinner på det i längde för den som spar han/hon har för nu så blev det ju ett akutköp av ny soffa och det sved inte lika mkt efter som att den faktiskt är en sak som man måste HA.

  Kram på er =)

 4. sandrasblogg

  Åh va härligt med en ny säng!! Hoppas ni kommer sova gott i den :)
  Men hjälp. Att ni lyckats sova i en 120 säng är helt otroligt. Har nu haft barn i sängen också? :)

  Svar. Hihi jasså. Va trevligt. Spännande att se vilken du valde.

  Kram

 5. Josephine karlsson

  Jag är absolut dumsnål. Mest för att jag tror på mångfald och handlar det mesta på loppis. Jag vill bidra så lite som möjligt till det vansinniga konsumtionssamhället vi skapat idag.

  Heja oss dumsnåla;)

stats