an awesome life about me

Nu är det slut på skaket & spegelbilder!

Hittade en sida idag då jag sökte lite smått på kamerastativ och fann 24.se. Blev förvånad över det billiga priset och hittade allt jag behövde för denna gång. Stativ, bordsstativ och fjärrutlösare. Jag beställde en fjärrutlösare från tvspelsweb som vägrar fungera, jag får heller ingen ny. SÄMST! Så nu hoppas jag innerligt att denna fungerar (: Stativen har jag inga som helst förväntningar på då dom kostade som en liten fjärt i rymden, 149kr & 99kr. Men vad jag har läst mig till så ska dom vara helt okej. Än så länge är jag inget proffs på foto och känner då att jag inte behöver dyra produkter. Ska bli roligt att skillnadet! IVRIG ♥ Hoppas på snabb leverans! Kände att ja var värd detta den här månaden, speciellt nu när jag mår som en jag vet inte vad. Sjukstugan vände från bättre till sämre. Har sovit max 1 timme inatt, restan har jag snörvlat & hostat. Trött MAMA!


Ni som fotar, använder ni stativ?
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Mandy & River

  Heeej :) jag bläddrade tillbaka till det här inlägget för att se då jag är sugen på art själv köpa samma saker. Är du nöjd med dina köp? Köpte ut fjärrkontrollen här på bilden? Det står att den är för pentax digitalkameror? Funkar den till en Canon eos 550d? Och när vi kommer till stativet? Jag skulle gärna ha ett just för att kunna ta fina bilder på mig och sonen. Som du gjort med lo här ovanför?:) vilket stativ är bäst? Ett långt eller bordsdtstiv? Tusen frågor hihi :)

 2. Elin

  Hejsan, har följt din blogg ett tag nu men inte kommenterat än. Är blivande mamma, är i v40 nu så vår lilla stjärna borde komma när som helst. Stativen va ju super billiga, hade själv velat ha. Har du fått dom? Isåfall hur verkar dom? Med vänlig hälsning, Elin

 3. Amanda

  Absolut använder jag stativ :) Speciellt vid självporträtt och kvällsfoto. Även vattenfall kräver ett stativ. Har ett rejält stativ som kostade 1200 ungefär, från älskade Cyberphoto. Har även fjärrkontroll.

 4. Hellis - Design på flera sätt

  Använder både stativ och fjärrkontroll (love it!) när jag skärper mig och vill ta bra bilder. Det är dock allt för sällan… Tror det är just den fjärren jag har som är på bilden.

  Men får jag fråga – tar du dina bilder med mycket ljus från början, eller efterredigerar du?

 5. Carro - Mammaliv & Foto

  Jag använder stativ när jag fotar självporträtt och då även fjärrutlösare. Köpte också en fjärr från tvspelsweb som pajade efter typ 1 användning men jag fick faktiskt en ny. Dock orkade jag inte vänta på den så jag köpte en riktig nikon fjärr på Elgiganten också så nu har jag två ;)

 6. Millan

  Använder jättesällan mitt stativ. Jobbigt att släpa med sig ute och när vi är inne kan inte sonen låta bli att pilla på det. :p
  Har också en fjärrutlösare ifrån tvspelsweb, minns att det var lite pill att få igång den första gången. Vad har du för kamera?

 7. Helen

  Jag använder faktiskt ofta mitt stativ och det blir ju bättre bilder då . En fjärrutlösare har stått på önskelistan länge men jag har bara inte kommit mig för att köpa en . Tvspelswebb.se har mycket saker till lägre priser.
  Ha en skön dag

stats