an awesome life about me

Nu är en konsultation bokat :D

Nu har the mama bokat en konsultation på en klinik här i Stockholm. Har läst runt på internet och hört mig för och har fastnat för en stor klinik som jag tycker verkar bra genom allt. Jag kommer göra en 3D-simulering som är en ny grej inom detta område. Kirurgen fotar mig i 3D och därefter kan vi prova ut olika implantat och jag får se direkt hur det kommer se ut på min kropp. Super bra tycker jag.

Jag är fruktansvärt förväntans full, på fredag bär det av :D Jag är 100% säker på mitt beslut och alla ni anonyma som tycker att jag gör fel i och med att jag genomgår en depression får tycka det. Till er som kommenterat med namn och tyckt detsamma så har jag läst allt men är man envis så är man. Jag känner att det är rätt inombords och känner en fantastisk glädje över detta. Oavsett om jag har en depression eller inte så kan jag tänka och fatta mina egna beslut. Mitt val, mina tuttar, mina pengar, MIN KROPP.

Är lite osäker om jag ska skriva öppet om detta. Är det intressant att läsa om överhuvudtaget?
Lär få en del skit slängt på mig och om det ändå inte är uppskattat av er andra så kan jag lika gärna strunta i det (även om jag vill skriva om det). Så, vad tycker ni? Vill ni följa min lilla resa eller är det bara struntprat?

Om det finns människor därute som opererat boobisarna så får ni gärna lämna några ord om hur det var för er, vad det kostade, vart ni gjorde det, om ni är nöjda osv. Om ni inte vill att jag ska godkänna kommentaren så säg till så gör jag inte det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  KÖR HÅRT NU. Känner inte dig men läst din blogg så länge och tycker verkligen du är värd detta. Som du säger, DIN kropp, DITT liv och DINA pengar. KRAM på dig Denise!

 2. Helena

  Jag vill gärna följa med dig på resan! ;)
  Man ska göra det man blir lycklig av. Försök att inte ta åt dig av alla avundsjuka haters… Det är svårt, men vi är många som som stöttar dig :)

  KRAM!!!

 3. Sandra - Mamma till Leon och väntar syskon i september

  Jag vill och önskar att jag kommer ha möjlighet att göra samma sak en tid efter att nästa barn är fött och jag gått ner x antal kilon i vikt. Har världens slapptuttar nu efter amning och graviditet och värre lär det ju bli efter nästa barn.

  Jag tycker att det är väldigt intressant läsning i och med att jag vill göra samma sak själv. Jag har inte direkt någon koll på de olika stegen som man går igenom före självaste operationen så vill du dela med dig tycker jag att det är super!

  Och till sist, du rockar! <3

 4. Anonym

  Hej Denise!

  Tack för en fin och jättemysig blogg. Du verkar vara en tjej som kämpar för dig och din familj, starkt gjort!

  Klart att du ska göra operationen om det är något du verkligen vill och känner dig lycklig av. Det blir säkert toppen! Jag tycker att du har ett bra anledning till att göra den om du inte trivs med hur det ser ut nu. Det är jobbigt att gå runt och skämmas för sin kropp..

  Kämpa på!

 5. Linnea

  Hej!

  Tycker absolut du ska skriva om det, har själv gjort en operation och tycker det är intressant att läsa om någon som går igenom samma resa som jag gjort.

  Jag gjorde det ett år innan jag blev gravid. Hade varit missnöjd med mina näst intill obefintliga boobs i flera år, och när jag ändå kände att jag hade råd så vågade jag tillslut fatta beslutet. Höll det dock väldigt hemligt. Beslutet fattades med min sambo (och blivande make) som höll med mig om att det var bättre att jag opererade mig än att jag skulle gå genom hela livet och vara missnöjd med mig själv. Han var dock väldigt noga med att understyrka att jag inte skulle göra det för hans skull, han tyckte jag var perfekt som jag var. Sedan fick mina två närmaste vänner samt föräldrar och storebror veta. Möttes av starkt motstånd av min pappa men annars höll alla med om att det var upp till mig vad jag ville göra med min kropp och för mina pengar.

  Gjorde operationen på Proforma på söder i sthlm, 34000 + 3000 i kapselbildningsförsäkring. Har inget negativt att säga alls om kliniken – supernöjd! La in 300 cc, ville öka från liten a-kupa till större B eller mindre C, vilket jag också fick, men eftersom silikonbröst är hårdare än riktiga bröst så stämmer inte BHstrl måtten riktigt. Därför passar DD eller E bäst, men om jag mäter med måttband så skulle man tro att C passar alltså.

  Nu har jag fått barn för en månad sen. under graviditen växte min egen vävnad, och nu när jag ammar har de vuxit ännu mer, men även blivit tyngre, mjukare och lite hängigare. Är nöjdare nu, då de ser mer äkta ut än vad de gjorde innan. Förut var de relativt hårda och man kunde se ärren, vilket man inte kan nu.

  Jag har ALDRIG ALDRIG ångrat att jag gjorde det. Aldrig tyckt att jag borde ha lagt pengarna på något annat, aldrig längtat tillbaka till min "naturliga" kropp. Idag ser jag mig själv i spegeln, en tjej som är nöjd med sig själv och som slutat leta fel på sig själv.

 6. Isabella

  Jag funderar själv på att göra det sen jag fick sonen, så skriv mer än gärna ut allt så kanske det kan hjälpa på traven att bestämma mig om det är något för mig eller inte! :)

 7. Anonym

  Jag vill gärna höra hur det går och så :) skit i dom andra, vet att det är svårt men försök att fokusera på det positiva. kram!

 8. Elin

  Hej!
  Förstår exakt att du vill göra en bröstopperation! Har tänkt göra det själv efter jag har skaffat barn! Har läst din blogg i flera år och tycker du verkar vara en fin och härlig tjej. Tänkte fråga dig vilken storlek du har tänkt att ha? Hur mycket kostar det för dig? :)

  Kram kram!

 9. Jen

  Boobs!!! Gjorde dom första gången när jag va 20. Ung?! Nej! Älskar stora bröst idag och då;) gjorde dom på akademikliniken hos dr Jernbeck. Så bra läkare samt klinik, eftervården = lyxmys;) 500cc gelehallon lika breda som mina egna och hög profil. 2,5 år senare va jag tbx för större. Dom första va för naturliga för mig. Hade c innan fick f för 500cc och andra gången la vi in 800cc 1-2 cm bredare och hög profil. Dock inte gelehallon utan flytande silikon med samma hölje som GH och fyllda till 95%. Ville ha dom mjuka och inte hårda därför inte GH igen, för stora inplantat för att "garantera" mjukheten . Fick en h kupa och blev mer nöjd än första gången, nu blev dom stora;) samma ställe och läkare. Är så nöjd med allt gällande brösten:) ammar nu(25år) min dotter utan problem med plastboobisarna=P Enda problemet jag har med boobisarna är att hitta amnings bh i 75 L. Haha lite Dolly varning över dom nu men aja ska inte amma hela livet och dom kommer gå tillbaka;)
  Din kropp ditt beslut glöm aldrig det. Skit i alla moraltanter, vilken kvinna vill inte se och må bra ut?!?
  Just ja kostade 52 000 första gången och 50 000 andra inkl försäkring. Mkt pengar men så värt det. Gjorde ont men inte galet ont som tuff träningsvärk. Så länge man inte lyfter, anstränger bröstmuskeln så är smärta helt ok;) La under muskeln båda gångerna.
  Lycka till på mötet och hoppas allt känns rätt efteråt:))

 10. Marie

  Man känner sin egen kropp bäst! Om det är något du är missnöjd med som går att korrigera och du är villig att göra det, så go for it! Lycka till!

 11. Elin

  Tycker du gör helt rätt då detta är vad du vill :) Är själv i en liknande situation och har tänkt att efter den dagen jag fått barn vill jag göra en förstoring för att bli lite mera "normal" hatar att aldrig kunna bära upp urringade tröjjor mm. Trevlig blogg förresten :) Hoppas du får en fin dag:)

 12. Maria

  det är din blogg och därför ska du skriva om det DU vill. bry dig inte om ifall folk inte vill läsa om det. jag tror att för att du ska bearbeta det så bra som möjligt måste man skriva och då ska du inte hålla inne på det. dessutom kan du ju spräcka hål på alla myter om att det är så himla dåligt.

  jag tycker inte du gör fel i att göra en bröstförstoring det är ju liksom inte så att du ska skaffa en DD kupa vilket folk inte verkar förstå. du är ung och har fått barn. bara för det ska du inte behöva gå runt och må extra dåligt bara för du vill fixa brösten.
  kram

 13. Malin - Mamma till Alice & Lowe

  Skriiiv! Jag tycker det är kul att läsa då jag själv gjort det! :) Och jag minns med, hur nervös jag var för konsultationen!! Det var ju så spännande! Och operationen, den ska vi inte prata om ;)
  Jag vet precis hur du känner, jag kände likadant innan jag gjorde mina! Jag gjorde mina i falköping, och det gick jätte bra! Minns inte riktigt smärtan efteråt, man glömmer bort det! För mig kostade det 49 tusen. Och jag valde 450 HP, silikon! Skulle gjort mycket mindre, men när jag väl kom dit så passade dessa mig, min kropp bäst! :) Och jag är såå nöjd, skulle göra om det hundra gg igen! :)

  Du kommer bli jätte nöjd! Jag lovar!
  Ska du bara lägga in? Eller ska du göra lyft med?

  Kraaam

 14. elina

  Hjärtat, jag har börjat följa din blogg nu i nån veckas tid. Jag har läst vad det är för jubel idioter som har kommenterat i din blogg. Och jag har själv såna dumhuvud som gör det i min blogg också.

  Det är idioter utan liv och idioter som är så förbannat avsundsjuka på dig bara. Skit i dom du är värd bättre än så och det vet du. Du är stark och dom är svaga kämpa på det finns alltid folk som stöttar dig när andra idioter strör skit på en.

  Jag tycker du ska följa ditt hjärta och det du vill skriva om här ska du skriva om. Om det inte passar dom andra fine då vet dom att dom behöver inte läsa då om det stör dom så jävla mycket.

  Jag tycker du ska skriva om din resa och vad som får dig så glad.

  Sedan är dom ju bara ännu mer fegare som liksom sitter bakom en skärm och skriver påhopp. Dom hade aldrig vågat stå öga mot öga och yttra sig på det viset iheller.

  Du verkar vara en toppen go tjej och mamma.
  Kramar på dig

 15. Emma

  Jag tycker absolut att det vore intressant att följa, det finns många som vill göra ett sådant ingrepp, men det är svårt att sätta sig in i vad det innebär, och dessutom vore det bra för att kanske få människor att inte åka till Polen eller liknande länder för att göra den här typen av ingrepp då kunskapen där inte är speciellt bra vilket kan innebära livsfara. Har arbetat med mammografi och det jag tycker att du ska ha i åtanke är att det kan vara mycket svårt att upptäcka bröstcancer om man har implantat, det brukar de inte informera om på kliniker där de utför den här typen av ingrepp. Jag tycker ändå att man ska följa sin egen vilja, att vara nöjd med sin kropp är väldigt viktigt, vad andra tycker har ingen betydelse, det är din kropp! Lycka till!

 16. Sanna - Mamma till Embla

  Att folk alltid ska ha en åsikt kan man inte komma undan (tyvär) Men som du säger du lider av en depression,du är inte "dum i huvudet". Stå på dig och gör vad du känner är rätt.

  Jag tror dom flesta skulle kunna fixa något på sig själva,jag skulle också fixa mina bröst fall jag har en chans till det ;D

 17. Marina - mamma till 5

  Som jag skrev tidigare så gjorde jag mina på Proforma clinic i Sthlm på söder om jag inte minns helt fel..
  Mina kostade 34 tusen, men tog till kapselförsäkring på 3 tusen så det blev, allt som allt, 37 tusen..

  Det var jätte stort för mig, jag hade längtat efter detta sen jag var 12 ( var 25 när jag gjorde det ) och allt gick jätte bra.. Jag fick sova över på kliniken och det uppskattades med tre vildingar hemma.. ;)
  Det gjorde inte så himla ont, men man märker ju hur ofta man använder bröstområdet till saker.. Mycket som blev lite extra komplicerat om man säger så.. ;)

  Jag är nog lite speciell, jag opererade mina på onsdag, kom hem på torsdagen och på fredagen satte jag mig bilen och körde 30 mil ( 60 mil tur och retur ) och hjälpte en kompis flytta.. ( läste att alla andra, som kommenterat på den sidan, inte kunnat kört bil på minst två veckor )
  På måndagen så satte jag in alla tre grabbar i bilen och åkte och lämnade dem på dagis och sen fortsatte jag på det sättet..

  Självklart hade man väl kunna ligga still, men det är inte riktigt min grej.. ;)

  Det största problemet för mig var att man bara fick sova på rygg de första 3-6 ( ?? ) veckorna, inbiten sidosovare, men det gick bra, efter ett par nätter när jag fick till snitsen på kuddar och grejer och sen var det rätt så skönt.. =)

  Nånting du ska tänka på som jag läste om, men som ignorerade, var att det "försvinner" en liten del in i kroppen så det ser inte alls ut som det gjorde på konsultationen efter ett par månader..
  Hade jag bara lyssnat på mig själv så hade jag nog lagt in 400 istället för 350, men! Jag är super nöjd med mina som det är, så det får vara så.. =)

  Oj, det verkar som om det blev en halv bok här, men vet själv hur intressant det var att sitta och läsa om andra som gjort det eller skulle göra det.. =)
  Om jag inte minns helt fel, så finns det en hemsida: qvinna.forum.se där det står en massa..

  Lycka till, jag läser gärna fortsättningen!

  Kram

 18. Alexandra

  Vad spännande! Lycka till! :) Jag vill gärna följa din resa, struntprat är det absolut inte! Jag kommer själv göra en operation sen, men det blir inte förrens Freja har fått ett syskon. :)

 19. Lina

  Jag tycker att du är tuff som orkar fortsätta blogga överhuvudtaget efter all skit du får ta emot. Folk är ju inte kloka. Inser dom inte att det sitter en människa bakom bloggen? Bakom skärmen på andra sidan. En människa med känslor! Vart är världen på väg? En stor kram till dig!

 20. Thina

  Jag älskar att din blogg är så pass personlig som den är nu, så fortsätt skriv om operationen! Jag gillar folk som vågar göra något åt sitt "dåliga mående".
  Förstår inte anledningen till att skita i att göra en operation om man är missnöjd? (Förutom om man är rädd för att sövas eller brist på pengar)

  Jag tycker du gör ett bra val! <3

 21. Linnéa & lilla Lo

  Jag tycker du gör helt rätt, precis som du skriver så är det ditt val, dina pengar och din kropp!

  Jag personligen kan inte idag se mig själv göra en förstoring.. men eftersom jag nästan är platt idag och vi hoppas på syskon i framtiden så vet man aldrig hur jag känner efter det.

  Jag önskar dig lycka till och hoppas att du kommer bli skitnöjd! Du är värd att känna dig fin och nöjd med din kropp! kram!

 22. Rebecca

  Hej! Ville bara säga att jag har en kompis som mått så dåligt pga sina bröst, dom har alltid vart små och hon har aldrig känt sig bekväm i sin kropp. Hon har aldrig fött barn men hennes bröst va inte så som hon ville ivarje fall. Hon gjorde för inte så länge sen en bröstförstoring, och idag är hon en mycket gladare och självsäker person! O tuttarna är grymma! E själv avis ;) så jag tycker du gör helt rätt i att göra detta om det får sig att må bättre och känna dig finare! Ingen klagar ju när tjejer med STORA bröst förminskar dom… Varför då hoppa på dom som vill ha större? Så kör på och lycka till! :)

 23. Anonym

  Ja, jag vill gärna läsa motdet :)och jag tkr du ska göra hon du själv vill. och när folk är elaka, fortsätt med det som stör dom. Ex. Störtenn sig på wilgot i rosa byxor, lägg upp mer bilder på honom i rosa byxor. Köp gärna några fler ;). Eller om lo har en pyjamas i grönt med traktorer på. Bry dig inte om sånt, även fast det känns som en kniv i hjärtat. Låtsas som att du inte bryr dig. Kör ditt race, du har många fans ;) <3

 24. Jennifer

  Jag tycker du gör helt rätt i att operera om det är vad du vill, din kropp/dina regler liksom! Jag har själv funderat på en op men aldrig riktigt vågat..

 25. Frida

  Kör hårt Denise! Självklart ska du operera dig och en sån operation är ju inget konstigt och något som VÄLDIGT många gör efter man burit barn.. Jag själv ska också göra det och jag längtar till den dagen, men först vill jag bära klart de två kommande barn vi planerat.

  Vet inte riktigit varför det ska vara sån jävla tabu att operera sig och dessutom göra det på en kroppsdel som blivit förändrad.
  Folk får vara hur naturliga de vill, och jag ser inget fel med det heller. Men man måste även kunna respektera ens val man gör om att ändra på sig eller att vilja bli smal igen.

  Du får mer än gärna skriva om din kommande operation :) Jag kommer operera mig på akademikliniken inom några år.

  Ha det gött & ta hand om dig<3

 26. Alabamasthlm

  Jag tycker absolut att du ska skriva om det, eftersom det är vad som rör sig i ditt huvud just nu. Det är lika intressant att läsa som dina andra inlägg. Lycka till på fredag!!

 27. Kajsa

  Jag tycker det hade varit kul att hänga med på din resa! Har själv tänkt mycket på bröstoperation och tycker det hade varit intressant om du skrev om det från början till slut! Massor av lycka till kram Kajsa!

 28. Vanessa

  Jag tycker absolut du ska göra det!
  Är av samma åsikt som du och skulle själv ha gjort det om jag hade råd..

  Men räkna med att ha hjälp på heltid hemma dom första veckorna. Finns en risk att du blir sängliggandes.. Om inte annat kommer du ha så j*vla ont att du inte kan röra på armarna!
  Tro mig, min mamma gjorde sin op när jag fortfarande bodde hemma ;) haha

 29. miia mamma till my

  Skit i vad andra tycker. Dom får ha sina åsikter men det är ditt val.
  Jag står bakom dig, vill själv fixa mina när ja är klar med barn.
  Lycka till! & jag är intresserad att läsa om denna lilla resa :)
  Kram

 30. Anna

  Jätteintressant blogg och jag vill gärna läsa om din lilla resa :) Är själv lite inne på samma spår..

 31. Teresa - Mamma till Devon

  JO, skriv öppet om det! Jag är supernyfiken på hur det går till osv! Och kanske lite före och efter bilder också? Givetvis inte barbröstad men med BH/bikini/linne (vad som känns bäst för dig!), men iaf så man ser skillnaden! :)

 32. Tess

  I konsultationen så kommer ämnet om psykisk hälsa upp, det är rutin. Följande menar jag inte som något negativt utan bara som en orolig fundering. Har följt din blogg ett tag och läst hur nere du varit… Blir du inte orolig att en sådan här grej gör dig glad? Tänk om det bara är för stunden? Tänk om du inte blir nöjd? Det är trots allt en operation som kräver konvalescens efteråt, kraft och omvårdnad för att läka.

 33. rebecca

  följer gärna din resa! :) jag känner inte dig men tycker du gör det av helt rätt anledning, du förtjänar det! kör på och skit fullständigt i alla neggisar här bl.a, avundsjuka idioter som inte har något bättre för sig bara. You go girl! kram :)

 34. Isabell - mamma till Embla

  Jag vill absolut läsa! Har själv gått lite i liknande tankar eftersom jag inte alls är nöjd med hur mina bröst ser ut efter amningen men OM jag ska göra det så vill jag gärna ha ett till barn innan och se hur det blir då.

  Lycka till :)

 35. Josefine

  Skulle gärna vilja följa din resa mot större "boobs", hehe.
  Men tyvärr, kommer du nog få en del skit slängt på dig. Men som du säger, det är DITT val, ingen annans. Så det är bara att ta elaka kommentarer med en nypa salt, även om det är svårt ibland. Jag hoppas att du blir nöjd med slutresultatet sen i alla fall. :) Kram till dig.

 36. Annica

  Jag har inte opererat tuttarna men vill ändå ge dig ett råd; operera dig under vinterhalvåret!

  När det gäller sår (som man ju får vid en operation där de går in under huden) så läker det generellt bättre när det är kallt ute. Detta har att göra med att bakteriefloran är större under sommaren (när det är varmt) och risken för infektion blir pga vädret större.

 37. Sanna, mamma till Liam och Saga

  Läs på englas blogg. Hon gjorde ju en förstoring i vintras, blev supernöjd och har skrivit om hela förloppet :)

  Lycka till!

 38. carro

  jag tycker att du ska skriva om de, är själv nyfiken. ammar nu (bara från ena bröstet ^^) och är helt övertygad om att jag inte kommer va nöjd med mina bröst efter amningen …. så vad som sker med det får vi se, är nyfiken på din op, så skriv om de, de tycker jag :)

 39. Cess

  Skriv om det!!!!! Din blogg, ditt liv!
  Det är ett sådant fint privilegier att få följa ditt liv och om du känner dig bekväm med att berätta om det tror jag att många med mig vill hänga med! Vilken spännande resa!

  Kram på dig!

 40. Caroline

  Vill först och främst säga att jag tycker att du inte ska behöva förklara dig när det gäller operationen. Vill du göra det så är det din ensak. Du är en vuxen människa som tar dina egna beslut och omgivningen får helt enkelt lita på att du tar rätt beslut. Oj va jag svamlar men jag hoppas du förstår vart jag vill komma! :)

  Jag har opererat brösten för fem år sedan, i Ockelbo. Det är bland det bästa jag gjort och ångrar mig inte en sekund! Värt varenda krona (39000 kr). Dessvärre la jag in PIP inplantat. Vet inte om du hört talas om dessa? När lillasyster ammats klart ska jag operera mig igen, byta ut PIPen.

  Jag trodde att smärtan efter operationen skulle vara värre än den var. Redan efter två tre dagar var jag pigg och någorlunda smärtfri. Dock så har jag funderat på hur det skulle ha varit med småbarn som nyopererad? Det blir ju en del lyft osv om dagarna. Kommer din sambo att vara hemma första veckan?

  Det enda jag "ångrar" med operationen är att jag inte gjorde brösten lite större. Jag försökte få fram rätt storlek med ris i nylonstrumpa vilken inte var så lätt. 3d tekniken verkar ju helt fantastisk!

  Jag läser gärna om din operation :) Lycka till på konsultationen! Kram kram.

 41. Sandra

  Gjorde på citadell i Landskrona för 3 år sen, hos cosmo. Minns inte va de kostade men ca 40. Värt varje öre!! Har en del könselbortfall och på ena kan man känna att de är ett litet "veck" under bröstet. Har även sk muskelpåverkan vilket innebär att jag kan flexa tuttarna. Nu lät detta väldigt negativt, men de är inget man alls tänker på mer. Älskar dem. Hade en a-kupa och la in 270. Ville ha en c. Läkaren ville ja skulle lägga in minst 300. Hade jag gjort om nu hade jag no gjort de ;) men de är sjukt vårt med kläder och bh. Visuellt är de kanske en stor c. Men i bh har jag minst dd-kupa då de inte är så mjuka som riktiga. Även kläder kan va svårt ibland. Men som sagt värt ALLT det!!!

 42. boosse

  Jag skulle ju inte råda någon med depression att skönhetsoperera sig, risken finns ju att det får helt fel "resultat"
  MEN du verkar faktiskt vara väldigt medveten och detta verkar ju inte heller vara ett beslut som tagits igår. Lycka till på fredag!! Kram

 43. Martina | Ellas mamma <3

  Jag gjorde mina för drygt 1 år sedan nu och är så himla nöjd, jag gjorde ungefär en storlek större och det det knappt ut som att jag har lagt in något, naturligt med andra ord, precis som jag ville ha det.

  Jag gick här nere i Skåne, Landskrona. På ett ställe som heter citadell. Googlade också runt och pratade även med vänner som gjort och dem tyckte jag lät som dem bästa.

  Fick en jätte bra läkare och allt gick jätte bra.
  Var rädd för att bli sövd och var lite ledsen innan. Men när jag sedan vaknade upp hade jag inte ont överhuvudtaget och var mest bara trött.

  Hade väl sedan ont ungefär 1 vecka, och sedan blev det bara bättre och bättre. Kände sig väldigt stel.
  Man får ju smärtstillande med sig hem också.

  Jag fick inte bära så mycket på några veckor, men kunde lyfta ur och i Ella i säng och lite så men annars så skulle man ta det lugnt.

  Mitt kostade 42 000 och då var kapselförsäkring och smärtstillande inräknat.

  Jag är jätte, jätte nöjd :)

  Lycka till på fredag! Kram

 44. Camilla

  Jo skriv om bröstförstoringen!! Vill själv operera tuttarna efter barnafödande och amning :-) . Men skall man inte ha gått minst ett år utan att amma innan man kan operera? Är väl något med körtlar och grejer om jag inte minns helt fel.

 45. Helena

  Jag tycker du ska skriva om precis vad DU själv vill skriva. Du har ju läsare för att du är intressant och skriver saker son lockar, fortsätt så! :) jag har opererat brösten, på citadellkliniken i Landskrona, kostade 48000! Jag blev varnad att jag skulle ha ont, men dagen efter var jag och handlade, 4 dagar senare låg jag och sov på magen, åkte till Stockholm 6 dagar efter operationen. Det är ibland som jag tänker "shit, har jag verkligen opererats"! Enda smärtan jag hade var när jag skulle duscha första gången hemma. Och vissa gånger när jag tog på en tröja, kändes som det bra. Annars har jag nog haft en väldigt skön läketid. :) Och 3D verkar vara skitcoolt. :) Lycka till och ta hand om dig, Puss och kram Helena

 46. Karin

  Jag vill gärna höra hur det går för dig med tuttarna.. Jag är lite kluven i frågan, men har lik som du tänkt om efter barnen.. Tuttarna är ju inte vad dom en gång varit :) Spännande att se sen om du blir nöjd och så..

 47. Emelie

  Hej Denise! Jag tycker du är så himla fantastisk!! Så fruktansvärt stark!! Att du klarar av din depression och familj samtidigt är beundransvärt, jag går själv igenom depression och panik ångest i och med missfall och att min pappa dog, jag är dock bara sjutton men att se dig klara av livet så bra ändå får mig orka mer också! Du blir som en före bild! Älskar din blogg! Kram<3

 48. Jeanette

  Hej Denise!
  Jag gjorde valet att förstora brösten 2005.. Anledningen var att mina bröst dels var minimala sen att det ena var lite större än det andra. Jag var helt övertygad och hade tänkt igenom beslutet noga.. Det är det bästa jag gjort med min kropp(förutom att föda barn) Jag gick från A-C kupa.. Inga stora bomber utan för min del och min självkänslas:) Jag är supernöjd än idag:) Fick en liten dotter i juli -11 och det har funkat att amma och de ser inte ens tokiga ut efter det, haha :) Det enda jag kan känna nu när jag har en liten dotter är risken att sövas och då vidare… Betalade 36 000 och jag hade kunnat göra om det när som igen:)

  Jeanette

 49. Tessah - Norrlandsmorsan

  Hej gumman!

  Självklart tycker jag du ska göra det som känns rätt för dig.
  Så snart jag har råd kommer jag också göra en så du får mer än gärna fortsätta skriva öppet om det i bloggen iom jag kommer genomgå samma sak sen.
  Jag har också tänkt igenom mitt beslut väldigt länge och jag gör det endast för min egen skull och ingen annan.
  Förstår dom som är emot och det får dom vara men det är ens egen kropp och man får göra som man vill.

  Känner så igen det du skriver och känner.

  kramis!

stats