an awesome life about me

Nu får jag leva som ensamstående

I dagar 4 kommer jag vara utan min älskade Staffan. Han ska åka bort, långt bort och kommer inte hem förens söndag. Detta innebär att jag kommer få ta alla hans göror och även mina egna. Han tar ALLTID barnen om nätterna och jag får ALLTID sova på morgonen. Han tar ALLTID Lo på kvällen och stoppar om Wilgot då han vaknar på tok för tidigt.. Detta innebär ju att jag inte får den hjälpen. Med min sömnstörning så lär jag ju få snitta 2 timmar per natt. I situationen jag befinner mig med depp så kommer inte detta bli lätt någonstans. Jag kommer gå under typ? Min älskade skönhetssömn, farväl ♥

Lets go, största utmaningen för i år.. HUJEDAMIG!

För att ge er ett smakprov på vad Lo sysslar med om nätterna så får ni det här…

Även om det ryker ur öronen då hon vaknar såhär och tjoar så kan man inte låta bli och smälta ner till kina och tillbaka ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Hoppas att dagarna går fort och att du får sova mer än du tror. Håller tummarna för dig!
  Men det är ju skönt för dig när han är hemma och att han tar barnen såpass mycket på nätter och morgon! :)

  Sv: Du får tala om för din karl när han kommer hem om fördelarna med att vara gifta och ha barn istället för att "bara" vara sambo och ha barn. Vi har hela tiden vetat att vi ska gifta oss men det var det som fick oss att verkligen ta beslutet att nu gör vi det.

 2. Yohanna

  Har du nån hjälp för depressionen då? Samtal eller så menar jag? Jag tror det är bra om du får lite verktyg att lära dig hantera olika situationer annorlunda, osv.

 3. Marie

  UJuj så söt, men ojoj så frustrerande ljud på natten, förstår.

  Du får be någon kompis eller föräldrar avlasta dig och ligga över ett par av nätterna kanske????

  Kramar

 4. caroline

  Kommer säkert gå bra och när han kommer hem igen kommer du upskatta avlastningen han ger ännu mera :).
  Här hemma har jag blivit bortskämd då min sambo blev arbetslös i stort sett med en gång vår tjej föddes och vi har varit hemma tillsammans i nästan ett halvår nu. Hoppas att han får ett jobb snarast men det kommer säkert bli lite tufft att ha dottern själv hela tiden typ första veckan men sen vänjer man sig väl antar jag ;)

 5. Sofie

  Man klara mer än man tror vill jag peppa dig med och det är ju bara några dagar. Jag har nästan klarat hela våren själv men med hjälp ibland av mamma o mina ungar sover inte bra på natten!

  Så mitt tips är att ta hjälp av nära o kära! Gör bara det du absolut måste o inget mer och försök hålla dig positiv.
  Skickar en styrkekram :)

 6. Annica

  Det kommer bli jobbigt, men du kommer klara det galant! Det tror jag allt :D

  Min lilla tös ligger och snackar med sig själv i sängen på morgonen. Hon kan hålla på i typ en halvtimme innan hon börjar protestera totalt och vill ha käk ^^

  Kitty har strumpor på sig när hon sover, när hon var riktigt liten var hon alltid så kall om fötterna… men nu sparkar hon av sig täcket så kanske börjar hon blir för varm om nätterna. Skall prova att skippa strumporna tror jag :)

 7. Alfva

  Lever Loppan liv på nätterna alltså (haha – ordvits)? Håller tummarna för att du får sova mer än du tror. Men det är tungt när man är van vid avlastning såklart!

 8. Sandra

  Hoppas dagarna går fort! Tycker de är jättejobbigt när min sambo är borta till sent på kvällen bara. Hoppas du kan få lite hjälp iaf!

  Kram!

 9. jennifer - mamma i maj

  hon är ju för söt!
  förstår att du smälter ändå ;)
  du klarar det! bara till söndag! tänk om dom överaskar och är jättesnälla under tiden? håller tummarna för att du ska orka :)
  Stor kram!

stats