an awesome life about me

Nu har jag fått ett operationsdatum!

Min konsultation gick super, långt över förväntan. Träffade en underbar läkare, snäll och go. Han förklarade och svarade på allt jag ville veta. Förklarade alla för & nackdelar med de olika implantaten och på det olika sättet man kan sätta in dom på. Jag provade olika implantat, fick se mig själv i 3D och fick en hel del information. Har valt ut implantat men velar fortfarande om 2 olika storlekar. Vet inte om jag ska ta den större som jag fått tips om eller om jag ska hålla mig till den storleken som jag tycktes kändes bra.

Jag känner mig verkligen trygg i min läkares händer och känner inte det minsta osäkerhet jämtemot kliniken eller läkaren i fråga. Men jag har alltid vart sådär, tar allt med en klackspark och har lärt mig att man inte ska leta fel.  Kliniken var i toppform, designprylar men ändå hemtrevligt. Vitt, fräsht, nytt, stort och rent. Personalen var super trevlig den med. Läkarna på denna klinik har inga anmälningar på sig och är legitimerade osv. Har verkligen ingenting negativt att säga om dagens möte.  Inga bekymmer! Jag ser nu ännu mer fram emot min bröstförstoring! WEEEHOOO!

Vad vill ni veta? Skulle jag skriva allt så skulle det bli en bok ;)

Operationsdagen äger rum om TJUGO DAGAR!
Den 24de maj ska jag lägga mig under kniven och få mina plasttuttar ;)

IVRIG MAMA!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  OH :) en smula avis måste jag erkänna men skulle aldrig våga lägga mig under kniven. Jag hoppas det går bra för dig :)

 2. Elin

  Hej Denise!
  Jag läser din blogg då och då, och kikade in här och fick en chock! Men en positiv sådan! Tycker verkligen du gör rätt beslut, det är DU som ska leva med din kropp resten av ditt liv så verkligen BRA val! :)
  Jag tänkte höra med dig vilken klinik du valt då jag också inom kort kommer göra en bröstförstoring, till hösten tror jag det blir :) Så skulle vara kul att höra så man kanske väljer samma för att få så bra resultat som möjligt! :) Jag gör det dock inte efter en graviditet utan för att jag inte har några nu knappt! ;)
  Lycka till med allt! Och att dom blir fantastiska :D
  Tycker som sagt det är ett bra val av dig.
  Superfin blogg!

 3. Nikita

  hej igen Denise,
  om du vill får du gärna skicka ett mail till mig, med kliniken du valt om dem har en hemsida och så ?
  och som ja tidigare frågade , vad kalaset kostar,, då jag också är inne på samma tankar, men här uppe i norrland finns det ju typ noll kliniker.

  [email protected]

 4. stina

  Spännande! Snart dags alltså! Jag hade valt den mindre storleken då huden får större chans att töja ut sig långsamt – fast vad vet jag ;-) Jag är ju ändå emot det hela lite.

  Kram och lycka till!

 5. Sofie

  Oj vad snabbt du fick tid!
  Är du inte det minsta nervös? Jag hade varit jätte nervös men jag gillar din inställning att man inte ska leta fel! :)
  Önskar dig nu all lycka kring detta o hoppas du blir nöjd av resultatet!
  Kram

 6. rebecca

  vad härligt! :D och vad skönt att höra att du verkar så nöjd och att det gick bra idag! Lycka till när det väl är dags :) glad för din skull, kommer bli grymt! :)

 7. Evelina

  Hej!
  En frågestund på detta kanske? :-) finns en del frågor som skulle vara intressanta att få svar på ang operationen och allt omkring.
  Kram!

 8. sara

  hej! jag har kikat lite i din blogg from time to time och har flera gånger velat säga något…det verkar som att det är väldigt mycket hatiska människor som läser din blogg? det måste vara superjobbigt att läsa sådant utan att ta till sig, speciellt nu när du mår dåligt.

  men då tänker jag så här – varför ens ge dem tillfredsställelsen genom att posta deras kommentarer och ge dem "svar på tal"? i bloggvärlden är det ju lite kört vad man än gör i och för sig. om man inte svarar så säger de att man är "feg". om man svarar kan man plötsligt inte ta kritik. det är ditt liv, dina beslut. men om man har en blogg såhär utan något lösenord är man plötsligt en offentlig person som tyvärr får ta både slag och sparkar från anonyma jävlar som sitter skyddade och hatar framför datorskärmen.

  min kontenta är väl att jag tycker att du har superfina barn och jag hoppas att du kommer få rätt hjälp så att du snart känner dig stabil och glad igen :). kram kram

 9. Hanna

  Så härligt att du är så glad över detta, det är du så värd! :) Hejja du!
  Jag undrar om det var svårt för dig att göra något så stort och dyrt för dig själv? Som mamma har ju vissa väldigt svårt att sätta sig själv först. Missförstå mig rätt, jag tycker absolut att man som mamma SKA få tänka på sig själv, men detta gäller ju något så mycket större än tex en tröja liksom.

  KRAM

 10. Matilda

  Jag håller med personen ovan som nämner infektionsrisken under sommarhalvåret. Får man en infektion kan det leda till att såret läker segt och att man får fula ärr, vilket kanske inte är så roligt, om man har betalat stora summor för att fixa brösten. :) Nu är jag inte så insatt i ämnet, men jag antar att läkarna vet mer om det och att de antagligen hade varnat om det hade varit en stor risk för infektion. :) Lycka till!

 11. Juliakorecic

  Dagens outfit, tips på nya låtar, snygga skor, intagarn collage, träning och mycket mer! Kolla in om det låter intressant.

  KRAM

  Btw, du är sjukt fin tjej och en bra mamma. Låt inte massa svin trycka ner dig gmn. Finns om du vill snacka fast vi inte känner varandra så bra.

 12. Nathalie - Mamma till Travis

  Oj va fort proceduren gick. Va spännande. Blir så avis ;) det kommer bli skitsnyggt! tyckte att plastikoperationer inte va mkt att ha, men sen fick jag barn och ändrade helt uppfattning. innan hade jag små boobies men det är inget mot vad man fått nu efter graviditet och amning.. Så jag vill såsmåningom också fixa brösten. Får man fråga vilken klinik du gör det på? Och om du tagit lån, varifrån du gjort de? Ekonomi är känsligt/ personligt jag vet, så förstår om du inte vill svara :) jag har ingen ekonomi till att göra operationen nu, men i framtiden hoppas jag det så man slipper må dåligt över sin kropp. Sitter och kollar på hela proceduren och det är mycket att överväga, inlägg, framför eller bakom osv. Inte bara att lägga sig under kniven inte.

  Lycka till med operationen, spännande att följa och kul att du skriver så öppet om det! Kramar

 13. E

  Hej! Tycker du verkar vara en grym mamma! Kollade lite snabbt i din blogg och det är jättefina bilder du har! Jag är snart 18 och längtar tills jag ska bli mamma (som lär bli om minst 5 år) och jag kommer lugnt bli en mamma som du! Inte bry sig om vad andra tycker och så. Om jag skulle ta beslutet att operera mina bröst någon gång så skulle jag göra det och skita i vad andra säger. De som skriver taskiga saker till dig borde dra och kolla på en annan blogg. Ibland undrar man varför de läser din bogg eftersom de bara ska skriva så dumma saker, eller hur? Tycker du har riktigt gulliga barn och forsätt att blogga som du gör! kram

 14. Anonym

  Hej!!

  Jag undrar hur det funkar med återställningen? Alltså om du kan bära barnen, leka med dom eller har ont, ligger i sängen länge. Ska pappan vara hemma med dom? :)

  Var stark! Ditt egna val om du vill operera :)

 15. Emma

  Jag tror att man ska köra på en storlek större, en vän till mig hade inga bröst från början så när hon testade kändes det så ovant för henne med större bröst att hon fegade och tog de mindre, det ångrar hon idag då hon har vant sig med att ha form, så jag tror helt klart att du ska satsa på en storlek större! Lycka till!

 16. Johanna

  Kan du lägga ut före och efterbilder sedan?
  Kommer inte du ha ont typ i flera dagar efteråt hur löser ni det med barnen, är Staffan hemma då?
  Du verkar tydligen inte rädd för att sövas och opereras!?

 17. Lina- mamma till Gustav

  Wow vad härligt och shit vad snabbt du fick tid :)
  Måste va svårt med storlek, men ta nu det som känns bäst, alltså det som känns som DU, och din kropp! Så du inte tar för stora bara för att folk säger det. Även om man inte vill ligga under kniven igen så måste det ju vara bättre/lättare att göra en operation till om du vill ha större än att förminska dom igen ;) får man fråga vad en op kostar?av ren nyfikenhet bara ;) hoppas ni får en trevlig fredagskväll! Kram

 18. Sandra - Mamma till Leon och väntar syskon i september

  Vad spännande! Otroligt skönt att läkaren fick dig att känna dig trygg, det är ju superviktigt.
  Du kanske inte vill svara på det men jag undrar var det kommer att kosta och om priset varierar beroende på hur man ser ut sedan innan och vad man väljer för storlek på inplantatet mm. Det vore kul om du ville svara :)

 19. miia mamma till my

  Dom säger ju oftast på tv och sånt när nån velar om storleken att dom som valt den mindre storleken nästan alltid har ångrat sig sen och velat ha den större. Hur stor skillnad är det på storlekarna då?
  Du ska ju ta det som du känner att du kan leva med.

  Jag kommer stötta dig hela vägen igenom :)
  Kram

 20. Malin

  jag vill veta vad det kostar & vad det är för klinik :) Eftersom att jag själv skall göra så gillar jag sån info ;) Alltid kul att höra från olika personer, så HIT ME!

 21. t

  jag skulle jättegärna vilja veta typ allt! berätta gärna om implantaten, val av storlek, vad du har för storlek nu och vilken det blir sen osv :) berätta gärna om kliniken också! kostnader och hur allt allt allt går till! nyfiken!

 22. Caroline

  Hej! Vad kul att det blir av. Det är BRA att ha något att se fram emot under en depression.
  Nu vill jag absolut inte låta negativ, jag hejar på dig. MEN, har du funderat på hur du kommer må efteråt? Jag vet att du inte ammar Lo, men hon behöver ju bäras runt på. Och deras små sparkar och slag (som självfallet inte är av mening) måste ju göra superont på nyopererade bröst! En väninna till mig hade väldigt ont under ett par veckor efter sin operation. Det kanske är värt att fundera över?
  Utöver det, kör på! Är glad för din skull! Före/efterbild? Du som är bra på foto kanske kan göra det på ett "smakfullt" icke naket sätt? Varför jag tycker det vore bra är för att jag själv funderar på en operation efter amningen. Först ska det dock bli ett till barn! Bävar lite för hur de små brösten kommer se ut sen… ;-)
  Lycka till!

 23. Monia - mamma till Tuvalie

  oj går det så fort att få op :) jag förstår att du längtar, jag ska också göra tuttar, men väntar tills jag fått ett till barn. Sen är jag klar med barnafödandet och då ska jag skaffa plast ;)

 24. Johanna

  Kanske för privat fråga men jag undrar hur du har råd med operationen? Är ju rätt dyrt och föräldrapenning är väl inte direkt något att hänga i julgranen…

 25. ♥ ♥ Melissas Prinsar ♥ ♥

  oj så du OP dig nu innan sommaren :/ känns ju sådär smart eftersom man ska sköta dom efteråt å infektionsrisken är högre på sommaren just pga värmen..sen kommer du ju inte kunna va i solen pga att du gör OP nu ju :/
  men de där antar ja att dom sagt te dej :p

 26. Anna-Ellies mamma

  Härligt!
  Good for you!:)

  Liiite avis är jag allt, vill också fixa till mina "tuttar" men väntar nog ett par år, kanske skaffar en till liten då, och då kanske dom förstörs..men jag ska göra´t ;)

 27. Ruby, Milo och Lova

  wohoo vad skoj:) jag skulle vilja veta vilken klinik du ska göra de på? har kollat runt på massor men den jag fastnat mest för är nog akademikliniken!
  Jag skulle göra tuttarna som kändes bäst fast iof vet jag inte varför rekommenationen skulle vara att ta de större. vad var anledningen?
  Grattis vilket fall till dina nya tuttar ;)

 28. Alexandra

  Vad kul att du känner dig trygg och att det blir så snart!! :-)
  Jag undrar hur det blir under sommaren då, kan du bada och sola?
  Hoppas ni får en fin helg! Kram!

 29. Caroline

  Va roligt att det gick bra och att du känner dig trygg och nöjd! Vilka inplantat ska du lägga in och hur många ml?

  Tjugo dagar går ju fort, snart har du dina nya vänner. Hihi!

 30. Sandra

  Tycker du ska gå på din känsla när det gäller vilken storlek du ska lägga in.! Vad spännande! Jag skulle nog aldrig våga:)

 31. linda

  Lite nyfiken på vad kliniken heter o va dom tar? Eftersom jag själv en vacker dag ska lägga mig under kniven, lite kul o se om det är några skillnader i pris osv…

  Ha en toppen helg! <3

 32. Laura Michaela

  Skall också fixa till mina efter jag är klar med barn :) Har några frågor:
  1. Vilken klinik är det? (lät så bra och lovande när du pratade om det)
  2. Vad för material har du valt?
  3. Kostnad för detta?
  4. Har du fått veta hur läkeprocessen kommer bli efteråt?

  Kram

 33. Elin

  Vad skönt att det kändes bra med läkaren! 20 dagar är ju inte alls långt borta ju, spännande :) Lite avis är jag allt ;)

 34. Anonym

  Jag undrar hur mycket det kostar och vad du planerar att sätta till lo när hon i tonnåren är osäker om för små bröst? :) kul att det gick så bra, kram

 35. Sofia

  Men guud vad spännande!! Har själv tänkt göra en bröstförstoring efter det att min andra unge. Jag är bara lite orolig för hur ont det kommer att göra. Man kan ju tydligen stoppa inplantaten både innanför och utanför bröstmuskeln, och det ska väl göra lite ondare om man stoppar innanför men då ska dom även bli bättre har jag hört? =) Ska du stoppa innanför eller utanför? Sen har jag även hört att man ska alltid gå på liite större inplantat än vad man tänkt sig från början, för man kan lätt ångra sig sen, fast man vill ju inte heller att dom blir fööör stora. Vilken storlek väljer du mellan?

 36. Marias Bakglädje <3

  Jag tycker man får göra som man vill ang bröstförstoing och liknande. Hur folk kan vara så elaka och klanka ner på dig för nåt sånt begriper jag inte!

  Du, gillar du att baka eller kanske att äta godsakerna? Kika gärna in mitt bidrag till tävlingen "miss cupcake" och gillar du det så rösta hemskt gärna! En stjärna i himlen får du av mig då :)

 37. Angelica E.

  Glad för din skull :D förstår mig inte på folk som ska lägga sig i andras liv och börja tjafsa om någon annans kropp. Hoppas att resultatet blir som du väntat dig. Go you!

  / Trogen läsare

 38. Eleanor 17 år och mamma

  Åh jag är så gryyyymt avundsjuk på dig! :)
  Jag inväntar bara pengar och min 18 års dag, sen kommer jag också lägga mig under kniven och skaffa mig ett par plasttuttar ;).

  Vilken storlek ska du ta? :)
  Hoppas verkligen att allting går bra för dig och du är värd det här, du är så himla stark! :)

 39. boosse

  Jag tycker att du ska ta den mindre storleken, den som kändes bäst för dig! det är ju du som ska ha tuttarna framöver :)

stats