an awesome life about me

Nu sitter det i ryggen!

Sammandragningarna har kommit och gått under hela kvällen och natten. Vid 1 började det strama lite smått i ryggen och sen dess har det bara ökat. Gjorde ett försök till att sova men det gick helt enkelt inte. Tog mitt täcke och la mig på soffan istället och här har jag vart i över 1 timme nu. Har slumrat till och från men vaknat så fort sammandragningarna har börjat. Sen 2 har dom kommit var åttonde minut (mer eller mindre) och hållt i ca 1.5 minut. Har inte klockat med timer än men tänkte att jag skulle ta och göra det snart, kanske. Livmodern så himla känslig nu så om jag rör magen eller sitter/står/går så kommer det fler sammandragningar, dock inte med samma styrka. Men under tiden jag låg helt stilla så kom dom med jämna mellanrum.

Jag inte fått den där känslan om att det är på G än. Just för att det inte alls känns på så sätt jag minns det. Men eftersom att allt ökar i smärta så kan det faktiskt bli så att det drar igång på riktigt snart. Det sitter ju faktiskt i ryggen nu och gör bra mycket ondare än vad det gjorde för några timmar sen. Väskan är i alla fall packad och så gott som klar. Nu återstår det att se om man får smaka på riktig smärta ;)

Dock är jag på tok för trött för att föda barn nu så jag hoppas faktiskt att det stannar av hahah :P Hungrig är jag också.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats